Binnaz Abla

Son sayfalardaki yorumlari okudum. Yengec burcu erkegi topiginde sandim kendimi bir an icin Beni de bir yengec yakti ve ben de sayesinde zayifladim. En iyi katkisi bu oldu

Tabi benim buralara gelme sebebim yengec erkegi degil. Madem ramazan gecti bir fal baktirayim.
Ilk defa kullanacagim Binnaz Abla yi. Kimi onerirsiniz. Tarot baktiracagim.

Simdi o kadar yazdik oku diyeceksiniz. Vallahi okudum ama anlayamadim.

binnazda falcı yok bana göre, o yuzden o siteyi pek tavsiye etmem fal fiyatları da asırı sisirilmiş değmez

Malesef cikmiyor ilk fali haric 5 fali cikmadi onda da ben adim atmistim

bana da sezgiyi cok sevmeme rağmen gelecek falları cıkmadı anlık olarak cok cok iyi karsı tarafın düsüncelerini bilir ama gelecekle ilgili söyledikleri bana tutmadı, sadece adam sana gelmeyecek demişti cidden dönmedi bu cıktı :))

Sezgi'nin o güzel falları çıksın o kadar çok isterdim ki anlatamam:) şubat ayından itibaren çok mutlu olmam gerekiyordu oysa şubat sonunda onun başka biriyle fotoğrafını gördüm sosyal medyadan neyse geldi geçti artık

Sezgi'nin gereğinden fazla şişirildiğini düşünüyorum. Ayrıca geysu da artık benim için şişirilen falcılar arasında. Buna katkı sağlayanlardan biri de benim. Geysu'yu özellikle anlık durumu bildiği için çok övüyordum fakat esas durumla ilgili tek kelimesi bile tutmadı. Baktırdığım kişilerin hayatlarında olan durumları ayrıntılı bildi ama seni seviyor,evleneceksiniz, çok az kaldı kısmı sadece hikaye.Bunların yaptığı fal bakmak değil bazı yardımlar alarak zihin okumak.

g
geysu sevenlerden biride benim ama galiba bende tekrara düştü yada ben sık fal atıyorum aynı team yorum mutlu son ama sonuç yok

ya zaten evliliğe nasıl bağlayabilirler bilmiyorum bu kim olursa olsun geçerli bence. benim farklı olarak sadece dönmesini beklediğim kişi için değil flörtleşip hayatıma almak istediğim kişiler için fal atmışlığım da oldu yarı yarıya çıktı diyebilirim geysu için ya da ben sormadığım halde hayatına bu şekilde biri girecek dedi oldu ama esas durum malesef çıkmıyor zaten artık istemiyorum ne yaparsa yapsın moduna da girdim.

Bu da baya kötü olmuş yalnız

Geysuyu iyi bulanlardan biri olarak ben de yazmak istiyorum. Daha once de yazmistim, geysuya an icin fal atmak isteyenler atabilir. Gelecek ciksin diyenler hayal kirikligi yasar cunku gelecek cikmiyor. Bana sadece gecen yil baktigi falda soyle biriyle karsilasacaksin dedigi kisim cikti. Ama baktirdigim kisilerle ilgili dedikleri cikmadi.

Sezgi hakkinda yorumlarim net zaten benim. Bana da aylar once baktigi fal cikmadi.

Zaten gelecekte dedikleri cikan varsa beri gelsin. Bunca yildir gormedim. O yuzden artik pek fal atmiyorum ya da anı merak ediyorsam atiyorum. Maalesef geysu da sezgi de filanca da zihin okuyor.

kızlar dün burda okuyup chitraya baktırdım tarot patlayanı varmı onunda birde perreis hangisini öneritorsunuz

önceki sayfalara baktım bir de MissCherryBlossom link bırakmıştı mesela orda da baya yazmışsınız şöyle bi göz gezdirdim hep aynı döngü:) fallar atılıyor vadeler patlıyor aylar aylar geçiyor sonra yeni bir falcı çok konuşuluyor vs derken insanlar yeni birini buluyor eskisinden vaz geçiyor:) tabi bu genel olarak böyle aralarda eminim dönmesini beklediği kişinin döndüğü ve çok mutlu olduğu insanlar vardır diye umut ediyorum

birde benbillura baktırmıştım 5 ay önce kadın ozaman baya iyi bilmiş şuan da dediği gibi gidiyoruz.varmı başka bilen duyan

bir zamanlar ona fena sarmıştım ama sonra @seka_ onun çoklu profile sahip olan fallar bişeysiyle aynı kişi olduğunu keşfetmişti.

bana da ayrılacaklar dediği tarih cıkmadı bende geysu ve sezgiyi cok övenlerdenim ama sezginin bana gelecekle ilgili söylediği hiç bir şey tutmadı, geysu da biraz pembeci gibi sanırım sonlarını güzel bağlıyor falların hep ama enerjisini seviyorum, bundan sonra sadece karsı tarafın ne düsündüğünü ve hayatındaki gidişatı öğrenmek için atıyorum hep o konuda tutarlı oluyor yorumları

billur nerede bu arada bir de onu deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…