- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Kizlar bir sorum var, sezginin tarihleri nasil cikiyor ? Yani ona gore patlayip patlamadigina karar vericem de
Evet çok çok uzunn 8 kilo verdim bu arada o yönden iyi oldu gerçihiç ses yok değil de iliskimizle ilgili mümkün değil tek kelime etmiyor sorsam cevap vermiyor daha önce de çok daha kısa süreli olarak yaşamıstik benzer bir süreç sonrasında eğer o zaman ben de konuşsaydım geri dönüşü olmayacak şekilde kopardık demişti yine öyle mi düşünüyor yoksa sevgisi mi bitti hiç bilmiyorum ve bu belirsizlik beni tüketiyor (((
Son sayfalardaki yorumlari okudum. Yengec burcu erkegi topiginde sandim kendimi bir an icinBeni de bir yengec yakti ve ben de sayesinde zayifladim. En iyi katkisi bu oldu
Tabi benim buralara gelme sebebim yengec erkegi degil. Madem ramazan gecti bir fal baktirayim.
Ilk defa kullanacagim Binnaz Abla yi. Kimi onerirsiniz. Tarot baktiracagim.
Simdi o kadar yazdik oku diyeceksiniz. Vallahi okudum ama anlayamadim.
Malesef cikmiyorilk fali haric 5 fali cikmadi onda da ben adim atmistim
bana da sezgiyi cok sevmeme rağmen gelecek falları cıkmadı anlık olarak cok cok iyi karsı tarafın düsüncelerini bilir ama gelecekle ilgili söyledikleri bana tutmadı, sadece adam sana gelmeyecek demişti cidden dönmedi bu cıktı :))
geysu sevenlerden biride benim ama galiba bende tekrara düştü yada ben sık fal atıyorum aynı team yorum mutlu son ama sonuç yokSezgi'nin gereğinden fazla şişirildiğini düşünüyorum. Ayrıca geysu da artık benim için şişirilen falcılar arasında. Buna katkı sağlayanlardan biri de benim. Geysu'yu özellikle anlık durumu bildiği için çok övüyordum fakat esas durumla ilgili tek kelimesi bile tutmadı. Baktırdığım kişilerin hayatlarında olan durumları ayrıntılı bildi ama seni seviyor,evleneceksiniz, çok az kaldı kısmı sadece hikaye.Bunların yaptığı fal bakmak değil bazı yardımlar alarak zihin okumak.
Sezgi'nin gereğinden fazla şişirildiğini düşünüyorum. Ayrıca geysu da artık benim için şişirilen falcılar arasında. Buna katkı sağlayanlardan biri de benim. Geysu'yu özellikle anlık durumu bildiği için çok övüyordum fakat esas durumla ilgili tek kelimesi bile tutmadı. Baktırdığım kişilerin hayatlarında olan durumları ayrıntılı bildi ama seni seviyor,evleneceksiniz, çok az kaldı kısmı sadece hikaye.Bunların yaptığı fal bakmak değil bazı yardımlar alarak zihin okumak.
kızlar sezgiye binnaz da 1,5 yıl önce baktırmış biri olarak yazıyorum dönecek dediği adam evlendi.aynı zamanda geysuda dönecek demişti.hatta burda çok beğenildiğini okuyunca falı tekrar açtım okudum ama maalesef yani
chitra baba temmuz dedi bekliyorum :))kızlar dün burda okuyup chitraya baktırdım tarot patlayanı varmı onunda birde perreis hangisini öneritorsunuz
Geysuyu iyi bulanlardan biri olarak ben de yazmak istiyorum. Daha once de yazmistim, geysuya an icin fal atmak isteyenler atabilir. Gelecek ciksin diyenler hayal kirikligi yasar cunku gelecek cikmiyor. Bana sadece gecen yil baktigi falda soyle biriyle karsilasacaksin dedigi kisim cikti. Ama baktirdigim kisilerle ilgili dedikleri cikmadi.
Sezgi hakkinda yorumlarim net zaten benim. Bana da aylar once baktigi fal cikmadi.
Zaten gelecekte dedikleri cikan varsa beri gelsin. Bunca yildir gormedim. O yuzden artik pek fal atmiyorum ya da anı merak ediyorsam atiyorum. Maalesef geysu da sezgi de filanca da zihin okuyor.
birde benbillura baktırmıştım 5 ay önce kadın ozaman baya iyi bilmiş şuan da dediği gibi gidiyoruz.varmı başka bilen duyan
Sezgi'nin o güzel falları çıksın o kadar çok isterdim ki anlatamam:) şubat ayından itibaren çok mutlu olmam gerekiyordu oysa şubat sonunda onun başka biriyle fotoğrafını gördüm sosyal medyadanneyse geldi geçti artık
önceki sayfalara baktım bir deMissCherryBlossom link bırakmıştı mesela orda da baya yazmışsınız şöyle bi göz gezdirdim hep aynı döngü:) fallar atılıyor vadeler patlıyor aylar aylar geçiyor sonra yeni bir falcı çok konuşuluyor vs derken insanlar yeni birini buluyor eskisinden vaz geçiyor:) tabi bu genel olarak böyle aralarda eminim dönmesini beklediği kişinin döndüğü ve çok mutlu olduğu insanlar vardır diye umut ediyorum
bir zamanlar ona fena sarmıştım ama sonra @seka_ onun çoklu profile sahip olan fallar bişeysiyle aynı kişi olduğunu keşfetmişti.
billur nerede bu arada bir de onu deneyeyim
yeni falcı arıyorum ya geysu ve sezgiye üst üste atınca bir anlamı kalmıyor, senin varmı önerebileceğinşu an net olarak söyleyebilirim çıkmadı:/
yeni falcı arıyorum ya geysu ve sezgiye üst üste atınca bir anlamı kalmıyor, senin varmı önerebileceğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?