- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
mesaj atıyorum:)
Bize de söyle şekerim :))mesaj atıyorum:)
ben de alabilir miyim :) hehehmesaj atıyorum:)
enerjiniz tutmamıstır fal tamamen enerji meselesi bakalım birde ben deneyeyim tutmazsa da 35 lira çöpeAy nakta mı yok ben almayayım öyleyse. Kadından tiksindim bildiğin Allah affetsin :/ Emin olduğum şeyler için hayır Yok dedi. yakın gelecekte çıkmadı. Ağustos'ta yeni biriyle tanışma dedi o çıkarsa yazarım.
Enerji tutmadı orası kesin ama çok net 8 Haziran'da eski sevgilin iletişim kuracak dedi öyle birşey olmadı. İlk defa bir falcı gün verdi ve çıkmadı. Aşırı emin halleri vardı oysaki. Size çıkar inşallah memnun kalırsınız.enerjiniz tutmamıstır fal tamamen enerji meselesi bakalım birde ben deneyeyim tutmazsa da 35 lira çöpe
Kizlar benim hayatimda ufak tefek bazi seyler oldu. Bunu da ucundan kiyisindan yakalayan derin olmus. "Ay fali cikti" diyecegim kadar degil ama evet tutturmus diyeyim. Hakkini vereyim kendisinin.
bu derin facebooktan bakan mıydı
sen nakta hakkında ne düsünüyorsun peki canımFacebookta var mi bilmiyorum, benim feysim yok. Ama ben mail ile baktirmistim. Eskiden tellwede bakiyordu, derin2013, tellwedeyken de tsm olarak fali cikmiyordu ama bana ucundan kiyisindan o tutturuyordu
sen nakta hakkında ne düsünüyorsun peki canım
attım valla naktaya vatana millete hayırlı olsun eğer bana uymazsa baktıkları buraya yazarım ilk kez bir falı strese girerek attım
falını beğenmezsem deneyeyim bu yöntemi ancak iade ettiğinde sanırım bu falcılar tarafından ban yiyorsun öyle bişey var bir daha bakmıyorlar asla
1 yıldız veerince onlarda bize 1 yıldız veriyorlar bu sebeple başka falcılar bakmıyor. Mesela falcı görüyor hangi falcıların kaç yıldız verdiğini.. Bana nakta demişti bir çok iyi falcıdan 1 yıldız almışsın bakmam diye hatta bi kaç kişi daha bakmadı demek ki 1 yıldızlarımdan kaynaklıama ben ne yaptımmm gittim yeni hesap açtım naktaya 2 kez baktırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?