Binnaz Abla

naktadan bahsediyor kızlar, naktaya göndericem bende cok konusulmustu burada cok olumsuz bakıyor diye kahve mi tarot mu atayım?

enerjiniz tutmamıstır fal tamamen enerji meselesi bakalım birde ben deneyeyim tutmazsa da 35 lira çöpe

enerjiniz tutmamıstır fal tamamen enerji meselesi bakalım birde ben deneyeyim tutmazsa da 35 lira çöpe
Enerji tutmadı orası kesin ama çok net 8 Haziran'da eski sevgilin iletişim kuracak dedi öyle birşey olmadı. İlk defa bir falcı gün verdi ve çıkmadı. Aşırı emin halleri vardı oysaki. Size çıkar inşallah memnun kalırsınız.

bu derin facebooktan bakan mıydı

Facebookta var mi bilmiyorum, benim feysim yok. Ama ben mail ile baktirmistim. Eskiden tellwede bakiyordu, derin2013, tellwedeyken de tsm olarak fali cikmiyordu ama bana ucundan kiyisindan o tutturuyordu

sen nakta hakkında ne düsünüyorsun peki canım

Baktirmadim canim ben ona, ben isim enerjisi almadigim kisilere atmiyorum. Kendimden denwyimledigim kadariyla icimden gecmeden atarsam o fal kotu geliyor :)) naktadan da hic enerji almadim.

falını beğenmezsem deneyeyim bu yöntemi ancak iade ettiğinde sanırım bu falcılar tarafından ban yiyorsun öyle bişey var bir daha bakmıyorlar asla

falını beğenmezsem deneyeyim bu yöntemi ancak iade ettiğinde sanırım bu falcılar tarafından ban yiyorsun öyle bişey var bir daha bakmıyorlar asla

1 yıldız veriyorlar size. Falaniyethakkaniyet bana 1 yıldız vermiş (kopyala yapıştır fal göndermişti) Nakta bu yüzden bana fal bakamayacağını söylemişti

1 yıldız veerince onlarda bize 1 yıldız veriyorlar bu sebeple başka falcılar bakmıyor. Mesela falcı görüyor hangi falcıların kaç yıldız verdiğini.. Bana nakta demişti bir çok iyi falcıdan 1 yıldız almışsın bakmam diye hatta bi kaç kişi daha bakmadı demek ki 1 yıldızlarımdan kaynaklı ama ben ne yaptımmm gittim yeni hesap açtım naktaya 2 kez baktırdım

ya böyle davranmaları çok saçma 50 farklı hesap açarız bakmak isteyelim yeter ki iyi yapmışsın o yüzden:) falcılar birbirlerini kolluyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…