Offf bitanem ya 4 sene bide allah gercekten sabrini versin bu ara cevremdeki herkes ayriliyo noluyo anlamadim gitti :/ insan gercekten kaldiramiyo bazi seyleri ama 4 sene aliskanlik evet olur ama 4 sene sevmeyen insan biriyle vakit geciremez biz tahamul edemedigimiz insana bi dakkamizi bile ayiramiuoruz 4 sene kolay mi o bence ne yaptigini bilmiyo sorunlari falan olabilir yada erkeklerin evlenmekle ilgili sikintilari var cevremdeki herkes oyle benim erkek arkadasimda( evliligi resmen habis gibi goruyolar
gerçekten zor.alıştım artık 3 ayda.ilk zaman bilirsiniz ki çok zordu.4 senedir hayatınıza işlemiş oluyor bir insan. tüm zor zamanlarını beraber atlattık.askerliğini bekledim okulunu beraber bitirdik maddi sıkıntımız oldu beraber yıldönümleri doğumgünleri özelgünler bayramlar hep birlikte geçti.ilk işe girişini maaşıyla beni yemeğe götürüşünü hediye alıcam derken daha 3.günü parasını bitirdiğini ohhoo ağladım yine heeee.
Bende oyleyim aybi biliyomusun hersey ayni okul askerlik isi herseyi bekledim 5 sene oldu simdi ve garip uzak anlamiyorum melekte en son bisey yakaliycaksin dedi( off offf sakin aglama nolur evett zor biliyorhm bende oyleyim hatta en sevmedigim huyum hemen gozlerim dolar ama nolurr guclu olma vakti simdi ve inan en azindann ilahi adalete inan galiba baska bi cagremiz yok benim daha oratada bisey yok ama davranislarindan bile anliyo insan (
anlamazmıbuluşurduk eve kendi bırakırdı daha kendi evine gitmeden aramadan duramazdı 3 aydır aramıyor ya nasıl böyle değişir insan ne garip yaratık...
gerçekten zor.alıştım artık 3 ayda.ilk zaman bilirsiniz ki çok zordu.4 senedir hayatınıza işlemiş oluyor bir insan. tüm zor zamanlarını beraber atlattık.askerliğini bekledim okulunu beraber bitirdik maddi sıkıntımız oldu beraber yıldönümleri doğumgünleri özelgünler bayramlar hep birlikte geçti.ilk işe girişini maaşıyla beni yemeğe götürüşünü hediye alıcam derken daha 3.günü parasını bitirdiğini ohhoo ağladım yine heeee.
Ay elifle rezzan ablanin fallarini dinledim ikiside hemen hemen ayni seyleri soylemisler:))) ay heyecanlandim
elif kim bitanemm bınnaz abladaki mi :S
kızlarrrrrr kızlarrr aglamkatan helakk oldumm abuk sabuk seyler oluyoo fal yemınımıde bozdum ne guzel 2 haftaya gırmıştım bırıne baktırmak ıstıyorum cok ıhtıyacım var( bı onerıde bulunun nolur melege cok baktırdım ona baktırmak ıstemıyorum
kızlarrrrrr kızlarrr aglamkatan helakk oldumm abuk sabuk seyler oluyoo fal yemınımıde bozdum ne guzel 2 haftaya gırmıştım bırıne baktırmak ıstıyorum cok ıhtıyacım var( bı onerıde bulunun nolur melege cok baktırdım ona baktırmak ıstemıyorum
kızlar telwede kimleri iyi diyodunuz bi yolliyim içim içimi yiyo çünkü fal atmam lazım.
kimi tavsiye edersiniz
Ben telweden kimseyo tavsiye etmem ancak gabrieldi sanirim gelecek tutmadi ama gecmis ve suanki durum oldukca iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?