Binnaz Abla

gerçekten zor.alıştım artık 3 ayda.ilk zaman bilirsiniz ki çok zordu.4 senedir hayatınıza işlemiş oluyor bir insan. tüm zor zamanlarını beraber atlattık.askerliğini bekledim okulunu beraber bitirdik maddi sıkıntımız oldu beraber yıldönümleri doğumgünleri özelgünler bayramlar hep birlikte geçti.ilk işe girişini maaşıyla beni yemeğe götürüşünü hediye alıcam derken daha 3.günü parasını bitirdiğini ohhoo ağladım yine heeee.

Bende oyleyim aybi biliyomusun hersey ayni okul askerlik isi herseyi bekledim 5 sene oldu simdi ve garip uzak anlamiyorum melekte en son bisey yakaliycaksin dedi ( off offf sakin aglama nolur evett zor biliyorhm bende oyleyim hatta en sevmedigim huyum hemen gozlerim dolar ama nolurr guclu olma vakti simdi ve inan en azindann ilahi adalete inan galiba baska bi cagremiz yok benim daha oratada bisey yok ama davranislarindan bile anliyo insan (

anlamazmı buluşurduk eve kendi bırakırdı daha kendi evine gitmeden aramadan duramazdı 3 aydır aramıyor ya nasıl böyle değişir insan ne garip yaratık...

anlamazmı buluşurduk eve kendi bırakırdı daha kendi evine gitmeden aramadan duramazdı 3 aydır aramıyor ya nasıl böyle değişir insan ne garip yaratık...

bazen cok sasiriyorum yazilanlari okurken ayni benim yasadiklarim kapinin onune kadar birakir iki dk sonra eve girdin mi diye arar iki dk msj atmasam meraktan cildirir kiyafetimi kiskanir e be adam bu nasil karakter baskasina asiksan beni nasil sevdin 3-4-5-6-7. yil bi kizi sevemeyen aliskanlik oldu diyen adamdan hayir gelmez canlar valla onemli olan iliskinin uzunlugu da degil psikolog olayina gelonce alti yillik iloskim bitince uc kez gittim ama anlatamadim bircok seyi ve o anlatamadiklarim ikinci iliskimin temelini yumusak yapti ilk kati cikmadan iliski yikildi bence birakalim fali da adam akilli sorunlarimizi halledelim ben hallederim egitimliyim gucluyum demek cozum olmuyo sorunlari sadece oteliyoruz fallarla ankara topiginde telefonla baktirdigim bi abla dedi bana baktirma fal falan ben bisey derim baskasi baska sey der daha kotu olur dedi

iyi hissetmek kitabini lutfen alin arkadaslar cidden hepimize iyi gelecek seyler var icinde

Dun gecenin bi vakti tutamadim kendimi.gecenin korunde kahve yaptim gizli gizli.kapattim gonderdim daha once tarotundan memnun kalmamistim ama hipere yollayasim geldi yolladim.farkli bi hesapla yolladim.tarotun ustunden birbucuk ay gecti hatirlamaz herhalde isimden.ilginc bisey dedi umutlandim azcik.tabaginda bu kisiyi gordum dedi.ona dogru yaklasiyosun seni bekliyor dedi.bu kisi senden bir yas ya da 8 9 ay kucuk dedi.bende ondan 9ay buyugum.bi garip oldum.kahvesini baktiran var mi?

kızlar melegın baktığı fal aklımdan cıkmıyo durmadan ne gorucem ne zamna yakalıycam napıyo sımdı dıye kuruyorum ve kotu davranıyorum ıs ıcın yurt dısında su anda yapmadıgım kalmadı valla ayyy yedım kafayı :S:S

Yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim çıkan güzel fallara sevindim ancak şu dikkatimi çekti lütfen fallara kapılıp ona göre davranmayın netice de fal elinizde imkan varsa kurtarmaya çalışın ilişkinizi düzeltmek için birşeyler yapın ilişkilerin de tazelenmeye ihtiyacı vardır... Benim 10 yıllık ilişkim bitti inanın fal batağına girmeden max.3 fal baktırmışımdır kabullendim durumu 1-2 ayda bıçak gibi kesildim çünkü ilişkiyi kurtarmak içimden geçmedi bazı şeyler bitmiş demek diye düşündüm ve ne tesadüftür ki adam bir zaman sonra arkasından atıp tuttuğu ki basit şeyler değil bir kızla çıktı ve evlendi ama Allah mesut etsin umrum değil en ufak hissim dahi yok yani ama şuan topu topu 4 ay çıktığım ama 1,5 sene kadar sürekli beraber vakit geçirdiğim gizli aşkımı unutamıyorum silemiyorum aslında farklıyız aslında hayalimdeki kişi değil ama aşk bu engel olamıyorum aynı şey onun içinde geçerli ikimizde böyle sürünüyoruz bazen iyi bazen kötü oluyorum , ne olur nasıl bir son vardır bize bilmem ama bildiğim tek şey eğer bu iş gerçekten bitecek olsa benim içimden silinirdi bir şekilde diye düşünüyorum öylece bekliyorum şuan:2:

Ay elifle rezzan ablanin fallarini dinledim ikiside hemen hemen ayni seyleri soylemisler:))) ay heyecanlandim

kızlarrrrrr kızlarrr aglamkatan helakk oldumm abuk sabuk seyler oluyoo fal yemınımıde bozdum ne guzel 2 haftaya gırmıştım bırıne baktırmak ıstıyorum cok ıhtıyacım var ( bı onerıde bulunun nolur melege cok baktırdım ona baktırmak ıstemıyorum

Yaniltmak istemem ama bana tutiran falcilari dilersen tavsiye edebilirim. Rezzan abla. Mert. Elif isik. Melek. Bu sahislari denediysen nalan abla var biraz sifreli konusur ama gecmis ve şuanki durum oldukca iyiydi..

melege baktirma bence kotu enerjisi var o kizin

Ben baktirma bozma yemini derim.melege baktirmaksan tellweden az kredililiere baktir bece.chloe anda iyi.vourucasani iyidi ama vip+olmus zam yapmis.yenilerden falaniyet var begenilmis 3kredi kahve birde rumii donmus 3kredi kahve 5tarot

kızlar telwede kimleri iyi diyodunuz bi yolliyim içim içimi yiyo çünkü fal atmam lazım.
kimi tavsiye edersiniz

kızlar telwede kimleri iyi diyodunuz bi yolliyim içim içimi yiyo çünkü fal atmam lazım.
kimi tavsiye edersiniz

Ben telweden kimseyo tavsiye etmem ancak gabrieldi sanirim gelecek tutmadi ama gecmis ve suanki durum oldukca iyidi

Reiki nin tarotu iyi bence deneyebilirsin,halen baktırmadıysan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…