- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
1 yıldız veerince onlarda bize 1 yıldız veriyorlar bu sebeple başka falcılar bakmıyor. Mesela falcı görüyor hangi falcıların kaç yıldız verdiğini.. Bana nakta demişti bir çok iyi falcıdan 1 yıldız almışsın bakmam diye hatta bi kaç kişi daha bakmadı demek ki 1 yıldızlarımdan kaynaklıama ben ne yaptımmm gittim yeni hesap açtım naktaya 2 kez baktırdım
ya telwe mobilde kartların geliş şeklini farklı gösteriyor bilgisayardan ise farklı gösteriyor anlamadım bu işi ama üzüldüm kartlar iğrenc gelmişAynısını ben de yaptım
kolladıklarından değil falcı diyor ki mesela "Geysu 1 yıldız verdiyse demek ki bana düşük puan verir en iyisi falına bakmayım" kendilerini düşünüyor hepsi.ya böyle davranmaları çok saçma 50 farklı hesap açarız bakmak isteyelim yeter ki iyi yapmışsın o yüzden:) falcılar birbirlerini kolluyor baya
evet böyle bir sorun var masalef falda bende olmayan kart için yorum yapmıştı falcinin biri soyledigimde bende öyle gözüküyor dediya telwe mobilde kartların geliş şeklini farklı gösteriyor bilgisayardan ise farklı gösteriyor anlamadım bu işi ama üzüldüm kartlar iğrenc gelmiş
Keşke benimkini de etseydi.Bildiğin kart yorumcusu zaten. Emin ol bir şey kaybetmezsin.kızzlar perseis falımı iade etmiş ne saçma bişey niye acaba başına gelen var mı ?kimseye az puanda vermedim 2.falımdı zaten tellwe de yollaığım
yaa sağol canım bilgi verdiğin içinKeşke benimkini de etseydi.Bildiğin kart yorumcusu zaten. Emin ol bir şey kaybetmezsin.
Kızlar demire fal baktıran var mı fal sepetinde
kızzlar perseis falımı iade etmiş ne saçma bişey niye acaba başına gelen var mı ?kimseye az puanda vermedim 2.falımdı zaten tellwe de yollaığım
E ben de varim lutfen ama :)Bize de söyle şekerim :))
Nakta ya kahve de atsan bence kart acar. Kart falcisi o. Ben begenenlerdenim vadem beklemede ama. Anda iyi. Bir de kucuk seyler cikiyir soyledigi. Karsi tarafin dusundukleri seyleri net veriyor. Bu aralar hep ask kartlari atiyirum ben. Sanki katina olumlu cikiyor ama ask kartlari daha gercekci. Benim durumum icin oyle oldu hep.enerjiniz tutmamıstır fal tamamen enerji meselesi bakalım birde ben deneyeyim tutmazsa da 35 lira çöpe
Bu olaya cok katiliyorum. Bende de hep oyle oldu.Baktirmadim canim ben ona, ben isim enerjisi almadigim kisilere atmiyorum. Kendimden denwyimledigim kadariyla icimden gecmeden atarsam o fal kotu geliyor :)) naktadan da hic enerji almadim.
Yeni mi eski mi baktirdin? Cikan var mi ?1 yıldız veerince onlarda bize 1 yıldız veriyorlar bu sebeple başka falcılar bakmıyor. Mesela falcı görüyor hangi falcıların kaç yıldız verdiğini.. Bana nakta demişti bir çok iyi falcıdan 1 yıldız almışsın bakmam diye hatta bi kaç kişi daha bakmadı demek ki 1 yıldızlarımdan kaynaklıama ben ne yaptımmm gittim yeni hesap açtım naktaya 2 kez baktırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?