Binnaz Abla

Aynısını ben de yaptım

ya böyle davranmaları çok saçma 50 farklı hesap açarız bakmak isteyelim yeter ki iyi yapmışsın o yüzden:) falcılar birbirlerini kolluyor baya
kolladıklarından değil falcı diyor ki mesela "Geysu 1 yıldız verdiyse demek ki bana düşük puan verir en iyisi falına bakmayım" kendilerini düşünüyor hepsi.

mesela telwede ok seklinde kartların düz mü tersmi geldikleri yazıyor mobilde ama bilgisayardan iki kart zaten ters cıkmıs kalanı hepsi düz sekilde gelmiş gözüküyor

ya telwe mobilde kartların geliş şeklini farklı gösteriyor bilgisayardan ise farklı gösteriyor anlamadım bu işi ama üzüldüm kartlar iğrenc gelmiş
evet böyle bir sorun var masalef falda bende olmayan kart için yorum yapmıştı falcinin biri soyledigimde bende öyle gözüküyor dedi

yaz basinda aniden gelisen ailevi bir durum icin sezgi geysu ve yesilcingeneye fal gonderdim. geysu ve sezgi paralel seyler soylediler yaz sonuna kadar cozulecek gibisinden yesilcingene ise bu durumun uzun bir sure devam edecegini buna uyum saglamam gerektigini soyledi. maalesef kesinlesen olaylar yesilcingenenin dedigine cikiyor sezgi ve geysu ne kadar anlik durumlarimi hislerimi ev ortamindaki havayi bilseler de olaylar dedikleri gibi ilerlemiyor daha kotu bir hal alarak buyuyor da buyuyor. ask icinse hala ileri zamanlara tanisma fasli goruyorlar 2 senedir tanisamadim su adamla :) bari bu konuda su fallari ciksin bir yonden mutlu olayim bari

naktadan falım gelmiş kızlar geysu ve sezgiye göre anlık durumu daha genel olarak baktığını söyleyebilirim kıyısından kösesinden tutturduğu şeyler oldu eski erkek arkadasımın maddi acıdan iyi olan kızlara yöneldiği gibi (rezillik asdkdks) suana kadar 4 kisiye baktırdım sezgi dısında diğerlerinin söyledikleriyle paralel söyledi hatta cok enteresan iclerinden biriyle aynı tarihi verdi gelecek icin cok umitli değilim yanındaki kıza aşırı uyuz oluyorum ama anlık durumu yine basarılı buldum ayrıca naktaya olumsuz dediniz kadın o kadar pozitif konısuyor ki bana suana kadar baktığım en iyi fallardan cıktı falan demiş nötrüm dolayısıyla bekleyip görücez ama beğensem de geysuyu daha basarılı buluyorum hala

kızzlar perseis falımı iade etmiş ne saçma bişey niye acaba başına gelen var mı ?kimseye az puanda vermedim 2.falımdı zaten tellwe de yollaığım

kızzlar perseis falımı iade etmiş ne saçma bişey niye acaba başına gelen var mı ?kimseye az puanda vermedim 2.falımdı zaten tellwe de yollaığım
Keşke benimkini de etseydi.Bildiğin kart yorumcusu zaten. Emin ol bir şey kaybetmezsin.

ben bugün kahvede rüya hanımı denedim, ilk defa kullandım uygulamayı. genel anlamda güzeldi, kafamdaki sorulara cevap verdi. fal bitimi de bir soru sordum ona da gayet net bir cevap aldım. 1 ay kadar zaman verdi bazı konularda, çıkarsa yazarım kızlar. Serkan bey var bi tane 700 kontör yazıyordu çok geldi bana ama olumlu yorumlar vardı hakkında baktıran var mı kızlar?

enerjiniz tutmamıstır fal tamamen enerji meselesi bakalım birde ben deneyeyim tutmazsa da 35 lira çöpe
Nakta ya kahve de atsan bence kart acar. Kart falcisi o. Ben begenenlerdenim vadem beklemede ama. Anda iyi. Bir de kucuk seyler cikiyir soyledigi. Karsi tarafin dusundukleri seyleri net veriyor. Bu aralar hep ask kartlari atiyirum ben. Sanki katina olumlu cikiyor ama ask kartlari daha gercekci. Benim durumum icin oyle oldu hep.

Yeni mi eski mi baktirdin? Cikan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…