Binnaz Abla

Naktayi begenen biriyim ama sunu da belirteyim. stre_cms de begenenlerden biriydi (o benim falimi ben de onunkini dinledik) ve baska bir arkadasina gelen fali dinlediginde cok sasirdigini soylemisti. Bize bakan nakta ile ayni degil sanki hem cok genel hem de negatif tarz demisti. Ya karsilikli enerji yada gun saat vs olayi. Herkes ayni almiyor fali. Negatif diyenler gercekten negatif ses tonu dinlediklerinicin soylediler burada. Olumsuz konusmasindan ote b durum yani. Begenmeyenlerin cok hakli gerekceleri vardi yani.

Iade nedenini yazmamis mi? Ben de iade cok oldu. Chitra ilk falimi, kahinismet tum fallarimi (3 galiba) iade etmisti. Geysu da etti enerji alamadim diye. Sebep belirtmeleri gerekir diye biliyorum.
kızzlar perseis falımı iade etmiş ne saçma bişey niye acaba başına gelen var mı ?kimseye az puanda vermedim 2.falımdı zaten tellwe de yollaığım

leyla sen geysuya hiç fal baktirmadin mi?
Baktirdim. Bende anda oyle anlattiklari gibi super degildi kart fali atmistim aradan 1 ay falan gectikten sonra cok konusulunca gaza gelip belki kartta bilemedi diye kahve attim ama hem yogun oldugu icin hem de enerji uymadigi icin iade etti 2.yi.

Nakta'yı ben de beğendim... teyid edebildiğim şeylerde oldu...

Nakta'yı ben de beğendim... teyid edebildiğim şeylerde oldu...
Ben teyid edemiyorum iste malesef. Karsi tarafa sen buraya mi gitmistin biyle mi dusundun diye sorup cevap alamam su an. Ama nakta nin soyledikleri gercekci geldigi icin su an inan modundayim :) asil vade gelince gorecegim.

tek hosuma gitmeyen soru sordugumda bana niye puanlamıyorsunuz ilk kez mi baktırıyorsunuz demiş soru cevabı icin genelde puanlanır bende ona göre cevap gönderebilirim gibi bişi döylemiş puan kaygısı oldugunu biliyordum da baya sacma geldi bu tavrı

Ooo öyle bir puan kaygısı var ki hanımefendiyi beğenmedim diye karalisteye aldı. Hakkını helal etmedi):)))

Ooo öyle bir puan kaygısı var ki hanımefendiyi beğenmedim diye karalisteye aldı. Hakkını helal etmedi):)))
dua ediyorum falan dedim duanın kabul ollmasının da sartları var hayvanları susuz ac bırakmamak sadaka vermek vs diye ukalalık taslamıs o bakımdan biraz sacmalık geldi ama eski erkek arkadaslarımla ilgili bi takım seyleri bildi anlık olarak ama geçmişe dair hiç yorum yapmamıs

Bilmişse ne güzel. Bende ne an vardı ne geçmiş. Ayrıca bir konu için çok çok emin konuştu. Sevmiyorum emin bir şekilde konuşan falcıları. Geleceği Allah'tan başkası bilemez.

Kizlar ben de bugun dayanamayip naktaya fal attim. Sesi vs cok hostu. Ama maalesef pek bilmis dedigim bisey yok. Isim enerjisi olayimi ciddiye alip atmamaliydim:)) Yani fali dinlerken hep guldum cunku ne bileyim oyle degil :)) Oyle olumsuz bir enerji olumsuz bi fal bakimi degildi. Denemis oldum eger cikarsa zaten yazarim.

Ay gercekten sasirdim, daha yeni soyledin oysa... Ah bu fallar bize neler yapiyor yaa...
Umarim soyledigi guzel seyler cikar, olumsuzlar patlar
Vaden uzak mi yakin mi?
Benim ki eylul ekim ya, ondan once duyar miyim b seyler diye merak ettim :)

Son düzenleme:
Ay gercekten sasirdim, daha yeni soyledin oysa... Ah bu fallar bize neler yapiyor yaa...
Umarim soyledigi guzel seyler cikar, olumsuzlar patlar
Vaden uzak mi yakin mi?
Benim ki eylul ekim ya, ondan once duyar miyim b seyler diye merak ettim :)

Vadem daha yakin canim cikarsa yazarim mutlaka :))

Hayatimda bir degisiklik var, dolayisiyla kendimi yaralarimi daha cok kasiyorum, kasidikca da uzuluyorum tabi. Dolayisiyla birkac gundur fal atma arzum doruklara cikti. Falci da kalmadi zaten hadi dedim naktaya atayim. Yalniz sunu belirtmek istiyorum 35 40 lik fal degildi, 15 20 olmali.

Yeni mi eski mi baktirdin? Cikan var mi ?
ilkini 1.5 ay önce attım 2.falı 3 hafta önce.. ikiside olumluydu çıksın diye beklediğim fal vadesi var daha. Aldığım en isabetli fallardan. ilk falında da ikinci falında da ilişki dışında hayatımda olabilecek şeylerden bahsetti onlar oldu ama asıl konu benim aylardır patlıyor yine patlar

Katiliyorum pahali
Kehriban i denemis miydin (eski uyesin denemis olamlisin ama yine de yazayim dedim) bu amlamda bana cok iyi gelmisti. 7 krediydi sanirim ve cok tatli bir uslupla bakmisti. Kredisi dusuj olanlar genelde promisyin tarzi sallaiyirlar ama kehriban iyiydi cok. Vade beklemede o ayri tabi :)

Bu yaralar ve kasima olayi da sanirim kadinlara ozgu b sey erkekler hemen dagitir ya kafasini. Biz dibe dibe ineriz dusundukce malesef.

Kehribana 2 4 kere attim hic denk gelmedi. Bakmadigi donem oldu hep geri cektim. Tellweden hic memnun kalamiyorum ben zaten, geysu disinda. Hep diyorum daha da tellwede atmam ama yine atiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…