Naktayi begenen biriyim ama sunu da belirteyim.naktadan falım gelmiş kızlar geysu ve sezgiye göre anlık durumu daha genel olarak baktığını söyleyebilirim kıyısından kösesinden tutturduğu şeyler oldu eski erkek arkadasımın maddi acıdan iyi olan kızlara yöneldiği gibi (rezillik asdkdks) suana kadar 4 kisiye baktırdım sezgi dısında diğerlerinin söyledikleriyle paralel söyledi hatta cok enteresan iclerinden biriyle aynı tarihi verdi gelecek icin cok umitli değilim yanındaki kıza aşırı uyuz oluyorum ama anlık durumu yine basarılı buldum ayrıca naktaya olumsuz dediniz kadın o kadar pozitif konısuyor ki bana suana kadar baktığım en iyi fallardan cıktı falan demiş nötrüm dolayısıyla bekleyip görücez ama beğensem de geysuyu daha basarılı buluyorum hala
kızzlar perseis falımı iade etmiş ne saçma bişey niye acaba başına gelen var mı ?kimseye az puanda vermedim 2.falımdı zaten tellwe de yollaığım
leyla sen geysuya hiç fal baktirmadin mi?Iade nedenini yazmamis mi? Ben de iade cok oldu. Chitra ilk falimi, kahinismet tum fallarimi (3 galiba) iade etmisti. Geysu da etti enerji alamadim diye. Sebep belirtmeleri gerekir diye biliyorum.
Baktirdim. Bende anda oyle anlattiklari gibi super degildi kart fali atmistimleyla sen geysuya hiç fal baktirmadin mi?
Nakta'yı ben de beğendim... teyid edebildiğim şeylerde oldu...Nakta ya kahve de atsan bence kart acar. Kart falcisi o. Ben begenenlerdenim vadem beklemede ama. Anda iyi. Bir de kucuk seyler cikiyir soyledigi. Karsi tarafin dusundukleri seyleri net veriyor. Bu aralar hep ask kartlari atiyirum ben. Sanki katina olumlu cikiyor ama ask kartlari daha gercekci. Benim durumum icin oyle oldu hep.
Ben teyid edemiyorum iste malesef. Karsi tarafa sen buraya mi gitmistin biyle mi dusundun diye sorup cevap alamam su an. Ama nakta nin soyledikleri gercekci geldigi icin su an inan modundayim :) asil vade gelince gorecegim.Nakta'yı ben de beğendim... teyid edebildiğim şeylerde oldu...
tek hosuma gitmeyen soru sordugumda bana niye puanlamıyorsunuz ilk kez mi baktırıyorsunuz demiş soru cevabı icin genelde puanlanır bende ona göre cevap gönderebilirim gibi bişi döylemiş puan kaygısı oldugunu biliyordum da baya sacma geldi bu tavrıNaktayi begenen biriyim ama sunu da belirteyim.stre_cms de begenenlerden biriydi (o benim falimi ben de onunkini dinledik) ve baska bir arkadasina gelen fali dinlediginde cok sasirdigini soylemisti. Bize bakan nakta ile ayni degil sanki hem cok genel hem de negatif tarz demisti. Ya karsilikli enerji yada gun saat vs olayi. Herkes ayni almiyor fali. Negatif diyenler gercekten negatif ses tonu dinlediklerinicin soylediler burada. Olumsuz konusmasindan ote b durum yani. Begenmeyenlerin cok hakli gerekceleri vardi yani.
Ooo öyle bir puan kaygısı var ki hanımefendiyi beğenmedim diye karalisteye aldı. Hakkını helal etmedi):)))tek hosuma gitmeyen soru sordugumda bana niye puanlamıyorsunuz ilk kez mi baktırıyorsunuz demiş soru cevabı icin genelde puanlanır bende ona göre cevap gönderebilirim gibi bişi döylemiş puan kaygısı oldugunu biliyordum da baya sacma geldi bu tavrı
dua ediyorum falan dedim duanın kabul ollmasının da sartları var hayvanları susuz ac bırakmamak sadaka vermek vs diye ukalalık taslamıs o bakımdan biraz sacmalık geldi ama eski erkek arkadaslarımla ilgili bi takım seyleri bildi anlık olarak ama geçmişe dair hiç yorum yapmamısOoo öyle bir puan kaygısı var ki hanımefendiyi beğenmedim diye karalisteye aldı. Hakkını helal etmedi):)))
Bilmişse ne güzel. Bende ne an vardı ne geçmiş. Ayrıca bir konu için çok çok emin konuştu. Sevmiyorum emin bir şekilde konuşan falcıları. Geleceği Allah'tan başkası bilemez.dua ediyorum falan dedim duanın kabul ollmasının da sartları var hayvanları susuz ac bırakmamak sadaka vermek vs diye ukalalık taslamıs o bakımdan biraz sacmalık geldi ama eski erkek arkadaslarımla ilgili bi takım seyleri bildi anlık olarak ama geçmişe dair hiç yorum yapmamıs
Ay gercekten sasirdim, daha yeni soyledin oysa... Ah bu fallar bize neler yapiyor yaa...Kizlar ben de bugun dayanamayip naktaya fal attim. Sesi vs cok hostu. Ama maalesef pek bilmis dedigim bisey yok. Isim enerjisi olayimi ciddiye alip atmamaliydim:)) Yani fali dinlerken hep guldum cunku ne bileyim oyle degil :)) Oyle olumsuz bir enerji olumsuz bi fal bakimi degildi. Denemis oldum eger cikarsa zaten yazarim.
Ay gercekten sasirdim, daha yeni soyledin oysa... Ah bu fallar bize neler yapiyor yaa...
Umarim soyledigi guzel seyler cikar, olumsuzlar patlar
Vaden uzak mi yakin mi?
Benim ki eylul ekim ya, ondan once duyar miyim b seyler diye merak ettim :)
baktırdığım en kötü fal herhalde kehanetlerinden kaynaklı değilYa bu emine kurtulus nasil bisey ya, herkese mi olumsuz konusuyor?
emine kurtuluş bir yolun varda mi?baktırdığım en kötü fal herhalde kehanetlerinden kaynaklı değil
iğrenç bir türkçe ve saçmasapan tavsiyeleri yüzünden
nasıl baktırıyorlar o kadına anlamış değilim
ve tabi ki çıkmadı alakasızdı çok
ilkini 1.5 ay önce attım 2.falı 3 hafta önce.. ikiside olumluydu çıksın diye beklediğim fal vadesi var daha. Aldığım en isabetli fallardan. ilk falında da ikinci falında da ilişki dışında hayatımda olabilecek şeylerden bahsetti onlar oldu ama asıl konu benim aylardır patlıyor yine patlarYeni mi eski mi baktirdin? Cikan var mi ?
Katiliyorum pahaliKizlar ben de bugun dayanamayip naktaya fal attim. Sesi vs cok hostu. Ama maalesef pek bilmis dedigim bisey yok. Isim enerjisi olayimi ciddiye alip atmamaliydim:)) Yani fali dinlerken hep guldum cunku ne bileyim oyle degil :)) Oyle olumsuz bir enerji olumsuz bi fal bakimi degildi. Denemis oldum eger cikarsa zaten yazarim.
Vadem daha yakin canim cikarsa yazarim mutlaka :))
Hayatimda bir degisiklik var, dolayisiyla kendimi yaralarimi daha cok kasiyorum, kasidikca da uzuluyorum tabi. Dolayisiyla birkac gundur fal atma arzum doruklara cikti. Falci da kalmadi zaten hadi dedim naktaya atayim. Yalniz sunu belirtmek istiyorum 35 40 lik fal degildi, 15 20 olmali.
Katiliyorum pahali
Kehriban i denemis miydin (eski uyesin denemis olamlisin ama yine de yazayim dedim) bu amlamda bana cok iyi gelmisti. 7 krediydi sanirim ve cok tatli bir uslupla bakmisti. Kredisi dusuj olanlar genelde promisyin tarzi sallaiyirlar ama kehriban iyiydi cok. Vade beklemede o ayri tabi :)
Evet ordaemine kurtuluş bir yolun varda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?