Binnaz Abla

Kehribana 2 4 kere attim hic denk gelmedi. Bakmadigi donem oldu hep geri cektim. Tellweden hic memnun kalamiyorum ben zaten, geysu disinda. Hep diyorum daha da tellwede atmam ama yine atiyorum.
Bana da binnaz cok pahali geliyor. Diger pek cok sitede de yurtdisi odemesi uygun degil. O yuzden tellwe benim ilk gozagrim ama ayirmak gerek yollari bir ara mecburen:)) bu boyle gitmez yani

Ben teyid edemiyorum iste malesef. Karsi tarafa sen buraya mi gitmistin biyle mi dusundun diye sorup cevap alamam su an. Ama nakta nin soyledikleri gercekci geldigi icin su an inan modundayim :) asil vade gelince gorecegim.
Evet bir kaç şey oldu.. Bir sey de cok enteresan bir sekilde bir kac gün evvel oldu. Hani böyle yok canim hadi canim dersiniz ya... öyle birşey.. Yorumunu ve tarzını da beğendim açıkçası... anına denk geldim herhalde. Zira 2 arkadaşıma daha baktı 1 tanesi yine aaaaaa dedi diğeri cidden alakasızdı... şu enerji meselesi gerçekten var galiba. Bu zihin okuma durumlarına ben kapatı yorum kendimi sanırım. Bunu yapan yorumcular bende çok başarılı olamadı. Hatta biri de çok sinirlenmisti ki verdiğim para da epeyce yüksekti... neyse nakta bende çok puan kaygılı değildi ama soru cevap kısmında beni de irrite etti zaten... ben olsam tarzı cevaplarla... işte sen değilsin... bu benim diyesim geldi... demedim. Beğendim evet. 1 daha yorum almak isterim evet ama yok aman diyen bir şey var içimde. Aynı falcıya çok ve sık gitme taraftarı değilim... Ama bos biri olmadığını düşünüyorum...

Falınustası'na baktıranlar size de mi çok kısa ve ayrıntısız bakıyor???
Bana uzun gelmisti atayim istersen falimi sana.
Duzeltiyorum mesajimi. Atacagim sana falimi senden yanut gelmeden sen de b bak. Senin kisa dedigine ben uzun diyir olabilir miyim? Goreceli sonucta. Ama benim cok cok kisa fallar aldigim oldu. Tekrarlar var. Ama uzun bence. Ilk falimi atiyorum. Toplam 3 kez baktirmisim.

Son düzenleme:
Bugun neredeyse b de yildizname atacaktim ama sacmalama dedim. Hem digumsaatim kesin degil hem de b dur yaa bu ne zirt pirt dedim. Biraktim ben fal isini tam 2 gundur atmiyorum. Kurtulmusumdur degil mi bu bagimliliktan artik
Önce katina attım berbattı sonra bir daha sans verdim su falı attım o da berbattı. Belki enerji işi. Arkadas özelden falını atmış ona bayağı ayrıntılı bakmış

Bugun neredeyse b de yildizname atacaktim ama sacmalama dedim. Hem digumsaatim kesin degil hem de b dur yaa bu ne zirt pirt dedim. Biraktim ben fal isini tam 2 gundur atmiyorum. Kurtulmusumdur degil mi bu bagimliliktan artik

Leyla ümidini kırmak istemem ama 1 haftalık bıraktığım bir zaman dilimi olmuştu. Ve şimdi halimi görüyorsun
Şaka bir yana bu fal işi gerçekten bağımlılık bence

Yeni baktırmışsın cnm dur bence biraz. Bide yıldızname için sordum ben ona. Doğum saatini tam bilmiyorsan geçmiş çok çıkmaz gelecek çıkar dedi

Kızlar nehir ateşoğlu pembeci midir genelde? Bi de dediği vadeler çıkıyor mu?
Ben iki kişiyi sordum Nehire. Biri eski sevgilim diğeri yeni hoşlandığım kişi. Eskiyi yerin dibine soktu. Yeniyle ısrarla ilişki görüyor ama adam adım atmıyor. Güzel güzel bakıyor sadece :) Yani benim için pembeci değil. Ama bazı arkadaşlara gelinlik falan tarif etmiş, uçtu diyorlar.

Bende nehire 1,5 yildr bakrdm aralikli sevdigim insanla olacak dedi olmadi bitti gecen aylarda baktiginda soyle soyle biri var eskisi degilse yeni biri herseyi tarif etti ortamina kadar 4 ay sonra dedgi sekilde gercekten tanistim evlilik de olacak dedi ama 3 ay gecti tanismamzdan adam hic adim atmadi ama bir cok farkli konuda tuttrdu ama dedigim gibi adam bana karsi adam atmiyor gorustuk iki kere orda kaldi

Yeni dönemin korkak erkekleri anca öküzün trene baktığı gibi bakarlar. Cesaret yok özgüven yok. Reset atmak lazım bunlara

Yeni dönemin korkak erkekleri anca öküzün trene baktığı gibi bakarlar. Cesaret yok özgüven yok. Reset atmak lazım bunlara
Şahsen benim artik umudum yok bence ilgisi olsa sence uc ay gecti adim atmazmiydi atardi bence yani anca iste cay icelim bir ara modunda gorsmeyi kesecktm saka yoluyla belirttim ama yine gorusrz dedi ama tek adim atmiyor bos yani benim artik umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…