- 9 Mart 2017
- 229
- 364
- 23
- 37
Konu dışı mesaj olacak ama sen uzaklaşmayı Ve iletişimi kesmeyi denedin mi? Hiç sitem etmeden iletişimi kesmelisin. Sen yazma, arama. Hala bir hareket Yoksa uzaklaş, kafanda bitir.Şahsen benim artik umudum yok bence ilgisi olsa sence uc ay gecti adim atmazmiydi atardi bence yani anca iste cay icelim bir ara modunda gorsmeyi kesecktm saka yoluyla belirttim ama yine gorusrz dedi ama tek adim atmiyor bos yani benim artik umudum yok
Canim soyle diyeyim zaten uc ay boyunca iki kere gorstuk ikinci gorusmede benim yemek sozum vardi ismarladim o sirada yine tek adim atmadi bu sefer yemegi ben ismarlayacam dedi bende hayir dedim saka yoluyla iyice oyuna dondu bu dedim sonra yok bu boyle devam edecek dedi guldu. En son aradi yemek teklifi icin Ramazanda hayir dedim o zamn caya giderz dedi hâla ses yok yani:)Konu dışı mesaj olacak ama sen uzaklaşmayı Ve iletişimi kesmeyi denedin mi? Hiç sitem etmeden iletişimi kesmelisin. Sen yazma, arama. Hala bir hareket Yoksa uzaklaş, kafanda bitir.
benim olay fark lı biraz ama bu dediğini benimde yapmam lazım adam 3 ay sonra hiç bir şey olamamış gibi arıyor e haliyle düşünüyorsun duygusu olmasa neden arasin ama dengesiz ve korkak benceKonu dışı mesaj olacak ama sen uzaklaşmayı Ve iletişimi kesmeyi denedin mi? Hiç sitem etmeden iletişimi kesmelisin. Sen yazma, arama. Hala bir hareket Yoksa uzaklaş, kafanda bitir.
Uc ay gecip hicbirsey olmamis gibi yapiyorsa uzak dur bence cunku benm eskisi 6 yillik bir iliskiydi hep aralikli geri donerdi iki ay yok sonra birden cikardi evlenecez diye diye bekletti ilk gorstugum kisiydi hayatimin 6 yilini bosa harcadim acemilik mi aptallik mi bilmiyorum inandim bir hata yaptim bence kendini dusun sen degerlisin izin verme ben cok gec anladim. Simdi bir yil gecti aradan bu kisiyle tanistim yani sevgili degiliz o yuzden irtibati koparma gibi bir durumum yok ve konusmuyoruz da sadece tavsiye vermek istedim umarim yanlis anlamazsin canimbenim olay fark lı biraz ama bu dediğini benimde yapmam lazım adam 3 ay sonra hiç bir şey olamamış gibi arıyor e haliyle düşünüyorsun duygusu olmasa neden arasin ama dengesiz ve korkak bence
canım niye yanlış anlayim adam bana ben adama duygularımızı itiraf ettik bulustugumuzda güzel vakit geçiyor ama niye böyle davranıyor bilmiyorum kafam karışıkUc ay gecip hicbirsey olmamis gibi yapiyorsa uzak dur bence cunku benm eskisi 6 yillik bir iliskiydi hep aralikli geri donerdi iki ay yok sonra birden cikardi evlenecez diye diye bekletti ilk gorstugum kisiydi hayatimin 6 yilini bosa harcadim acemilik mi aptallik mi bilmiyorum inandim bir hata yaptim bence kendini dusun sen degerlisin izin verme ben cok gec anladim. Simdi bir yil gecti aradan bu kisiyle tanistim yani sevgili degiliz o yuzden irtibati koparma gibi bir durumum yok ve konusmuyoruz da sadece tavsiye vermek istedim umarim yanlis anlamazsin canim
Bu arada vade konusu gozumden kacmis soyle diyeyim bana bir ay icinde tanisacaksin dedi 4 ay sonra tanistim ama tam dedigi sekilde oldu ortami ama sonuc dedigim gibi belirsizKızlar nehir ateşoğlu pembeci midir genelde? Bi de dediği vadeler çıkıyor mu?
O zaman iyi dusun canim siz duygularinizi da acmissiniz birbirinize arada bir ses yoksa nilmil in tavsiyesini gozardi etme yani soyle diyeyim konusmalar bos bir insanin davranislari onemli davranislari tutmuyorsa sikinti benim 6 yillik iliskiydi eskisi dedigim gibi arada bir yok tu ortada ailemle tanisti soframiza oturdu ama en son ben dusunmuyor dedi evliligi yani davranislari soyledikleriyle ayni degilse uzak dur ben 6 yilimi heba ettim dengesz bir insanacanım niye yanlış anlayim adam bana ben adama duygularımızı itiraf ettik bulustugumuzda güzel vakit geçiyor ama niye böyle davranıyor bilmiyorum kafam karışık
Eğer HÜMAyı arıyor iseniz şuan instagramda iliskikocu bal olarak çalışıyo bizzat seans aldım ve alan kişileri biliyorum ses aynı ses ve pembeci ben bugün öğrendim bu gerçeği orda yaşam koçluğu adı altında çalışıyo meğer önceden falcılık yapıyormuş insanları bi nevi kandırıyo zaten profiline baktığınzda görceksiniz ordada arap hissiyatı ve akrep burcu sezgisinden bahsediyohüma bunu sayfasında söylemiş zaten...hümanın dedikleri çıkan var mı?
Aynen öyle duyduklarım karşısında şok oldum evet çok güzel bir analizyorumu aldım fakat ben kendisini psikolojik bir eğitim almoş insan zannediyorum şuan kendisiyle ilgili anlattığı hiçbirşeye inanasım gelmiyo yüzünü neden göstermediğinide anlamış olduk böyleceHerkese "biten giden bir şey yok canım böyle düşünme bu çok kızsal bir bakış açısı asla bitmiş bir durum yok" gibi kalıplar kullanan paragöz umut taciridir Hüma Bal, ay pardon Derya mı demeliydim...
Ahaaaa... detay isterimHerkese "biten giden bir şey yok canım böyle düşünme bu çok kızsal bir bakış açısı asla bitmiş bir durum yok" gibi kalıplar kullanan paragöz umut taciridir Hüma Bal, ay pardon Derya mı demeliydim...
Hüma ya çok fal baktirdim burayı takip etmeye başlayınca herkeze kalıp cümleler söylüyor size özel değil ama bu kadının bende anlık bildiği şeyler oldu sonuç cikmasadaHerkese "biten giden bir şey yok canım böyle düşünme bu çok kızsal bir bakış açısı asla bitmiş bir durum yok" gibi kalıplar kullanan paragöz umut taciridir Hüma Bal, ay pardon Derya mı demeliydim...
bende de geçmiş ve anda iyiydi...gelecek olarak pembeci ve umut taciridir orası kesin..Hüma ya çok fal baktirdim burayı takip etmeye başlayınca herkeze kalıp cümleler söylüyor size özel değil ama bu kadının bende anlık bildiği şeyler oldu sonuç cikmasada(
Biliyodum hümayı vallahi para kırıyor bu kadar fala nasıl dayanıyor şaşıyorum :))Eğer HÜMAyı arıyor iseniz şuan instagramda iliskikocu bal olarak çalışıyo bizzat seans aldım ve alan kişileri biliyorum ses aynı ses ve pembeci ben bugün öğrendim bu gerçeği orda yaşam koçluğu adı altında çalışıyo meğer önceden falcılık yapıyormuş insanları bi nevi kandırıyo zaten profiline baktığınzda görceksiniz ordada arap hissiyatı ve akrep burcu sezgisinden bahsediyo
Burayı okuya okuya olumsuz havasını değiştirdi sempatik olmaya çalışıyor:))Kizlar ben de bugun dayanamayip naktaya fal attim. Sesi vs cok hostu. Ama maalesef pek bilmis dedigim bisey yok. Isim enerjisi olayimi ciddiye alip atmamaliydim:)) Yani fali dinlerken hep guldum cunku ne bileyim oyle degil :)) Oyle olumsuz bir enerji olumsuz bi fal bakimi degildi. Denemis oldum eger cikarsa zaten yazarim.
Ne kadar değiştirdiğide tartışılır herkese canım bitanem diyerek alttan altan para gözlüğü samimiyetsizliğe yol açıyo adı da derya imiş artık allah bilir ne kadar doğru psikoloji okudum falan diyoBurayı okuya okuya olumsuz havasını değiştirdi sempatik olmaya çalışıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?