İyi midir demir? Dedikleri çıkıyor mu?Kızlar fal sepetinde ki demir binnazda 5 tl oraya geçmiş
Tellwede baktırdığımda bana sadece öğüt verdi ve ne kadar boş beleş adamlardan hoşlanıyorsun diye azarladı. Yani faldan başka herşeyi yaptı sağolsun.İyi midir demir? Dedikleri çıkıyor mu?
Ben baktirmadim ama burda soranlar vardı fal sepetinde daha pahali
Haha beni de baya gömer o zaman hiç bulaşmayayım, çok teşekkürler kızlar :))Tellwede baktırdığımda bana sadece öğüt verdi ve ne kadar boş beleş adamlardan hoşlanıyorsun diye azarladı. Yani faldan başka herşeyi yaptı sağolsun.
binnaz hem pahalı hem pembeci ama elfin var bir dene istersen fiyati düşük anda iyiydiHiç bulaşmak istemiyordum şu fal olayına ama şu an çok ihtiyacım var :/ Binnazda ilk kiminle başlayayım bu fasıla . Öneriniz var mı?
Hüma binnazda 70 tl ye bakıp 49 lirasının binnaz tarafından alınmasına dayanamadı sanırım (çünkü paragöz) instagramdan ilişkikoçubal hesabını açmış. Zaten binnaz da iş yoğunluğum var falan yazmış yalan.. kendisi instagramdan pembe pembe paylaşımlar yapıp umut satmakla meşgul :)Ahaaaa... detay isterim
hesabıni bende inceledim seans yapıyor kişi bilgilerini giriyorsun ben yazsam beni hemen tanir:)) kart mi açıyor acaba...Hüma binnazda 70 tl ye bakıp 49 lirasının binnaz tarafından alınmasına dayanamadı sanırım (çünkü paragöz) instagramdan ilişkikoçubal hesabını açmış. Zaten binnaz da iş yoğunluğum var falan yazmış yalan.. kendisi instagramdan pembe pembe paylaşımlar yapıp umut satmakla meşgul :)
orada kart açıyor ama söylemiyor tabi ilişki koçu ayağına yatıyor yani varsa güvenin ona hala profilinde bilgileri yazıyor.hesabıni bende inceledim seans yapıyor kişi bilgilerini giriyorsun ben yazsam beni hemen tanir:)) kart mi açıyor acaba...
Hayat cok kisa aslindacanım niye yanlış anlayim adam bana ben adama duygularımızı itiraf ettik bulustugumuzda güzel vakit geçiyor ama niye böyle davranıyor bilmiyorum kafam karışık
Sezgi'nin gereğinden fazla şişirildiğini düşünüyorum. Ayrıca geysu da artık benim için şişirilen falcılar arasında. Buna katkı sağlayanlardan biri de benim. Geysu'yu özellikle anlık durumu bildiği için çok övüyordum fakat esas durumla ilgili tek kelimesi bile tutmadı. Baktırdığım kişilerin hayatlarında olan durumları ayrıntılı bildi ama seni seviyor,evleneceksiniz, çok az kaldı kısmı sadece hikaye.Bunların yaptığı fal bakmak değil bazı yardımlar alarak zihin okumak.
g
geysu sevenlerden biride benim ama galiba bende tekrara düştü yada ben sık fal atıyorum aynı team yorum mutlu son ama sonuç yok
ah kızlar yorumları okuyordum da bunları görünce ben de yazmak istedim çünkü dayanamadım…Geysuyu iyi bulanlardan biri olarak ben de yazmak istiyorum. Daha once de yazmistim, geysuya an icin fal atmak isteyenler atabilir. Gelecek ciksin diyenler hayal kirikligi yasar cunku gelecek cikmiyor. Bana sadece gecen yil baktigi falda soyle biriyle karsilasacaksin dedigi kisim cikti. Ama baktirdigim kisilerle ilgili dedikleri cikmadi.
Sezgi hakkinda yorumlarim net zaten benim. Bana da aylar once baktigi fal cikmadi.
Zaten gelecekte dedikleri cikan varsa beri gelsin. Bunca yildir gormedim. O yuzden artik pek fal atmiyorum ya da anı merak ediyorsam atiyorum. Maalesef geysu da sezgi de filanca da zihin okuyor.
günlerdir online olmasını bekliyordumHüma binnazda 70 tl ye bakıp 49 lirasının binnaz tarafından alınmasına dayanamadı sanırım (çünkü paragöz) instagramdan ilişkikoçubal hesabını açmış. Zaten binnaz da iş yoğunluğum var falan yazmış yalan.. kendisi instagramdan pembe pembe paylaşımlar yapıp umut satmakla meşgul :)
elfine bende baktırdım anlik süperdi hayret ettim sonra açıkçası şüphe ettim dalda bu kadar şey bilinemez diye.binnaz hem pahalı hem pembeci ama elfin var bir dene istersen fiyati düşük anda iyiydi
ben ona aklımda ki konu için düzenli fal atıyorum memnunumelfine bende baktırdım anlik süperdi hayret ettim sonra açıkçası şüphe ettim dalda bu kadar şey bilinemez diye.
Civan aklımda ama kredimin azalmasını bekliyorum tel falında farkında olmadan çok gidiyor sen baktirdim migünaydın..binnazda elfin demet ve civan ilhanı bilen var mi. günlerdir hümayı bekliyordum meğer gitmiş siteden burda duydum.. bir de telwe falan çok karışık geliyor bana beceremem diye korkuyorum.
baktirdim sesli faldi iyiydi ama vade olarak açık kapı:))baktırdım tatlım çok laf uzatıyor laf almaya çalışıyor sen kredinin azalmasını bekle bence de. ama genel anlamda iyi. şevdara baktırdın mi telden sesli çok iyiydi ama telden kredi yüzünden cesaret edemiyorum ınan. profiline sözümü kesmeyin yazmış ama bilemedim
birgün profiline zaman isteyen gelmesin yazmıştı çok gülnüştüm.katina zaman vermez diyor diyor ya bakalım. sana çıkan şeyleri oldu mubaktirdim sesli faldi iyiydi ama vade olarak açık kapı:))
binnaz hem pahalı hem pembeci ama elfin var bir dene istersen fiyati düşük anda iyiydi
canım inşallah memnun kalırsınyes happy35 şimdi gönderdim bekliyorum .Dünden beri uğraşıyorum siteyi çözemedim henüz.Çok heyecanlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?