Binnaz Abla

Ben baktirmadim ama burda soranlar vardı fal sepetinde daha pahali

Tellwede baktırdığımda bana sadece öğüt verdi ve ne kadar boş beleş adamlardan hoşlanıyorsun diye azarladı. Yani faldan başka herşeyi yaptı sağolsun.
Haha beni de baya gömer o zaman hiç bulaşmayayım, çok teşekkürler kızlar :))

Ahaaaa... detay isterim
Hüma binnazda 70 tl ye bakıp 49 lirasının binnaz tarafından alınmasına dayanamadı sanırım (çünkü paragöz) instagramdan ilişkikoçubal hesabını açmış. Zaten binnaz da iş yoğunluğum var falan yazmış yalan.. kendisi instagramdan pembe pembe paylaşımlar yapıp umut satmakla meşgul :)

hesabıni bende inceledim seans yapıyor kişi bilgilerini giriyorsun ben yazsam beni hemen tanir:)) kart mi açıyor acaba...

hesabıni bende inceledim seans yapıyor kişi bilgilerini giriyorsun ben yazsam beni hemen tanir:)) kart mi açıyor acaba...
orada kart açıyor ama söylemiyor tabi ilişki koçu ayağına yatıyor yani varsa güvenin ona hala profilinde bilgileri yazıyor.

canım niye yanlış anlayim adam bana ben adama duygularımızı itiraf ettik bulustugumuzda güzel vakit geçiyor ama niye böyle davranıyor bilmiyorum kafam karışık
Hayat cok kisa aslinda boyle ne dedigini ne yapacagini bilmeyen tipler yuzunden keske vaktiniz harcanmasa... seven insan net olur kardesim hatta bir an evvel bu isin adini koyalim der. arkadas gibi takilmak istemez... bence yani... ama gel gor ki tabi gonlumuze girdiyse biri mantik inkar ettikce yurek aklamaya calisir surekli ikilem... malesef biz de kendimizi hangi noktada kandiriryoruz hangi noktada mantikli davraniyoruz bazen sasariz... yurekli sevmek lazim sadece... ama tabi nadir denk geliyor

g

geysu sevenlerden biride benim ama galiba bende tekrara düştü yada ben sık fal atıyorum aynı team yorum mutlu son ama sonuç yok

ah kızlar yorumları okuyordum da bunları görünce ben de yazmak istedim çünkü dayanamadım…
burda biri falcı önerisi istediği zaman ben hep geysuyu önerdim bu zamana kadar. aslında bundan sonra da geysuyu öneririm, onlineda baktırdıklarım arasında en iyisi o ama gel gör ki çıkmıyor geleceği…

bana daha önce çıktı. birkaç falı tarihleriyle birlikte tuttu.

ama sonra tutmamaya başladı. hani vade uzasa kabulüm ama yok… direkt tutmuyor…

son falları hep patladı bende.

bir süre önce öyle bir fal baktı ki bana… okuyunca ağzım açık kaldı. allahıım dedim bu benim şu 1 senedir aldığım en muhteşem fal bu.

ama patladı kızlar.
o kadar net söyleyebilirim ki bunu. basbayağı patladı. vade uzaması falan yok ortada. komple patladı.
anda bile yanılmış.

anla ilgili muhteşem tutarlı şeyler söylediği için doğru sanmıştım. ama doğru değilmiş.
hani nasıl desem sanki benim düşüncelerimi okumuş, biraz da geçmişimizi görmüş sonra onları harmanlayıp bir yorum yapmış gibi… okuyunca "oha oha oha" diyorsun böyle olduğu için ama karşıdaki adamın gerçek düşünceleri bu değil işte
orda yazanlar benim düşüncelerimin ve geçmişte yaşadıklarımıza dayanarak geysunun yaptığı bir yorumun karışımı sadece.

bir de genelde aşkta bilemiyorlar ama iş, maddiyat gibi kesin konuları biliyorlar ya…
geysu onu da bilemedi.
falı okuyunca "aşk için olan kısmı tutmasa da bu tutar, aşkı bilmek zor olsa da bunlar çıkıyor çünkü" demiştim ama yok… o da çıkmadı… öyle de bir hüsrana uğradım.

yine de parasına en fazla değen kişi geysudur benim nazarımda. gerisi komple sakız falı yolluyor çünkü. en azından geysu düşünce okusa da bir şeyler oluyor elinde :)
ama buraya "geysu bana çıktı" yazdığım gibi son fallarının anda bile yanılıp komple patladığını yazmayı da bir borç bilirim…

günaydın..binnazda elfin demet ve civan ilhanı bilen var mi. günlerdir hümayı bekliyordum meğer gitmiş siteden burda duydum.. bir de telwe falan çok karışık geliyor bana beceremem diye korkuyorum.

günlerdir online olmasını bekliyordum

günaydın..binnazda elfin demet ve civan ilhanı bilen var mi. günlerdir hümayı bekliyordum meğer gitmiş siteden burda duydum.. bir de telwe falan çok karışık geliyor bana beceremem diye korkuyorum.
Civan aklımda ama kredimin azalmasını bekliyorum tel falında farkında olmadan çok gidiyor sen baktirdim mi

baktırdım tatlım çok laf uzatıyor laf almaya çalışıyor sen kredinin azalmasını bekle bence de. ama genel anlamda iyi. şevdara baktırdın mi telden sesli çok iyiydi ama telden kredi yüzünden cesaret edemiyorum ınan. profiline sözümü kesmeyin yazmış ama bilemedim

baktirdim sesli faldi iyiydi ama vade olarak açık kapı:))

baktirdim sesli faldi iyiydi ama vade olarak açık kapı:))
birgün profiline zaman isteyen gelmesin yazmıştı çok gülnüştüm.katina zaman vermez diyor diyor ya bakalım. sana çıkan şeyleri oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…