- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
anda bildiği şeyler oldu zaman daha olmadıbirgün profiline zaman isteyen gelmesin yazmıştı çok gülnüştüm.katina zaman vermez diyor diyor ya bakalım. sana çıkan şeyleri oldu mu
elçin iyiydi evet.yes happy35 şimdi gönderdim bekliyorum .Dünden beri uğraşıyorum siteyi çözemedim henüz.Çok heyecanlandım.
çok kötüydü evet bana borçlarımdan bahsetti halbuki 1 lira dahi borcum yok...artık hak etmeyene bir veriyorum düşünmeden çünkü hepimiz puana ve yoruma aldanıyoruzsabah emir cana kahve atmıştım.falım geldi.çok komikne bana değinmiş ne karşı tarafın hayatına.sorduğum üzerinden pembe panjurlu ev çıkmış.ne tespit ne his.belki daha önce yazan olmuştur ama tavsiye etmiyorum
Merhaba elfine fal atmistin galiba nasıl buldunsabah emir cana kahve atmıştım.falım geldi.çok komikne bana değinmiş ne karşı tarafın hayatına.sorduğum üzerinden pembe panjurlu ev çıkmış.ne tespit ne his.belki daha önce yazan olmuştur ama tavsiye etmiyorum
aslında ilk başta çok oldum birçok detay vardı şüpheye düşürecek kadar. sonuçta orda birçok kişiye fal baktığımı olayı en ince ayrıntısıyla bilenler vardı. elfine hiç birşey anlatmadan yolladım falı ve bu detaylardan bahsetti..yani bilemedim. ben serra güngören benna küçüller ve şevdar avaz hayranıyım. ama elfine detay vermeden baktır eğer sende benim gibi başkanlarına detay verdiysen ve elfin bunları bildiyse işin içinde bişey var demektirMerhaba elfine fal atmistin galiba nasıl buldun
geldi cevap. çok kilit noktaları bilmiş.geçmiş ve an doğruydu.gelecek için kesinlikle olumsuz dedi.neden dolayı imkansız olacağını söyledi.dediği gibi gelişirse gerçekten imkansızlaşır .çok şaşırttı ama beni orası gerçek bu kadar beklemiyordumMerhaba elfine fal atmistin galiba nasıl buldun
yok ayrıntı vermedim. hatta karşı tarafın durumuyla ilgili zaten yakın çevreme bile söylemekten çekindiğim birşeyler var.bunu bildi.en çok şaşırtanda bu oldu.geçmişte ve anda çok şey tutturduğu için sonuç kısmıda makul geldi.ben beğendim ama şu an canım sıkıldı biraz :) çok ümitli değildim ama emircanın pembe panjuruna tam alışıyorken ağır geldi :)aslında ilk başta çok oldum birçok detay vardı şüpheye düşürecek kadar. sonuçta orda birçok kişiye fal baktığımı olayı en ince ayrıntısıyla bilenler vardı. elfine hiç birşey anlatmadan yolladım falı ve bu detaylardan bahsetti..yani bilemedim. ben serra güngören benna küçüller ve şevdar avaz hayranıyım. ama elfine detay vermeden baktır eğer sende benim gibi başkanlarına detay verdiysen ve elfin bunları bildiyse işin içinde bişey var demektir
o zaman favori listeme yeni biri eklendi...ama diğer söylediklerimi de deneme nde fayda var özellikle serra ve şevdar inanılmaz olabiliyoryok ayrıntı vermedim. hatta karşı tarafın durumuyla ilgili zaten yakın çevreme bile söylemekten çekindiğim birşeyler var.bunu bildi.en çok şaşırtanda bu oldu.geçmişte ve anda çok şey tutturduğu için sonuç kısmıda makul geldi.ben beğendim ama şu an canım sıkıldı biraz :) çok ümitli değildim ama emircanın pembe panjuruna tam alışıyorken ağır geldi :)
ikisinede baktım şimdi fiyatları çok uçuk geldio zaman favori listeme yeni biri eklendi...ama diğer söylediklerimi de deneme nde fayda var özellikle serra ve şevdar inanılmaz olabiliyor
beğenmene sevindim çünkü ben tavsiye ettim ki fal enerji meselesi bana iyi olan sana olmaya bilirgeldi cevap. çok kilit noktaları bilmiş.geçmiş ve an doğruydu.gelecek için kesinlikle olumsuz dedi.neden dolayı imkansız olacağını söyledi.dediği gibi gelişirse gerçekten imkansızlaşır .çok şaşırttı ama beni orası gerçek bu kadar beklemiyordum
beğenmene sevindim çünkü ben tavsiye ettim ki fal enerji meselesi bana iyi olan sana olmaya bilirgeldi cevap. çok kilit noktaları bilmiş.geçmiş ve an doğruydu.gelecek için kesinlikle olumsuz dedi.neden dolayı imkansız olacağını söyledi.dediği gibi gelişirse gerçekten imkansızlaşır .çok şaşırttı ama beni orası gerçek bu kadar beklemiyordum
Elfin bana olumsuz konuştu sorumla
bu fal olayinda anda bilenler oluyor sadece sonuç çıkan yokElfin bana olumsuz konuştu sorumla ilgili ve beni görücü usulü biriyle evlendirdi. Hayatımda kimseyle bu şekilde tanışmadım Ve tanışmayı da düşünmüyorum.
benna bana 1 ay arayla çelişkili fal yolladı madem öyle ilk falda gormemismiydi tutarsiz bir daha baktirman zaten 70 çok yani en azından bennayaaslında ilk başta çok oldum birçok detay vardı şüpheye düşürecek kadar. sonuçta orda birçok kişiye fal baktığımı olayı en ince ayrıntısıyla bilenler vardı. elfine hiç birşey anlatmadan yolladım falı ve bu detaylardan bahsetti..yani bilemedim. ben serra güngören benna küçüller ve şevdar avaz hayranıyım. ama elfine detay vermeden baktır eğer sende benim gibi başkanlarına detay verdiysen ve elfin bunları bildiyse işin içinde bişey var demektir
gerçekten enerji olayı demek ki... şevdar den edin mi pekibenna bana 1 ay arayla çelişkili fal yolladı madem öyle ilk falda gormemismiydi tutarsiz bir daha baktirman zaten 70 çok yani en azından bennaya
baktirdim sesli faldi iyiydi ama vade olarak açık kapı:))
Elfin bana olumsuz konuştu sorumla ilgili ve beni görücü usulü biriyle evlendirdi. Hayatımda kimseyle bu şekilde tanışmadım Ve tanışmayı da düşünmüyorum.
Evet o canım. Elfin Demet.Elfin demet mi canim bu ksii?
Evet o canım. Elfin Demet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?