Binnaz Abla

Anda kötü diyemem ama öngördüğü gelecek bende imkansız
Belli mi olur cikar mi cikar valla. Biriyle tanisirsin b arkadasinin arkadasi. Ilgi duyarsin b seyler olur. Cok sonradan ogrenirsin ki aslinda o arkadasin zaten senden gizli birbirinize uydugunuzu dusunerek ortam yaratmistir yoksa gercek gorucu usulu olmaz tabi. nasil yazdim ama falciyi tanimiyorum hic atmadim ama bana b tesekkur etsin gelirse savundum diye bu aralar sikca gelmeye basladilar ya :)

Hahahhaha Leyla senaryo güzelde 40 yıllık arkadaşlarımın yeni mi aklına gelecek birini tanıştırmak :))) Olsa bir aday çoktan tanıştırırlardı. Ama romantik komedi temalı senaryona benden 10 puan :))

Çok makul... beğendim

Hahahhaha Leyla senaryo güzelde 40 yıllık arkadaşlarımın yeni mi aklına gelecek birini tanıştırmak :))) Olsa bir aday çoktan tanıştırırlardı. Ama romantik komedi temalı senaryona benden 10 puan :))
Öyle şeyler deme... blokaj koyma kendine...
Karşı komşuma gelen misafir kızkardeşime talip olmuştu seneler evvel... kardeşim çöp bırakırken o da asansör bekliyormuş... komsum araci oldu. Ama kardeşimin erkek arkadaşı vardı o ara... kısmet değilmiş diyeceksin ama olabilirdi de... hep derim yine diyeyim... herşey vaktine esir....
Asla yapmam deme hem... yaparsın ve belki de çok güzel olur...
Ben yaptım ve çok güzel oldu

Buyuk konusma demisler di mi :) insallah butun buyuk konustugun seyler basina en guzel sekliyle mucize gibi gelsin ben boyle dedigimde bir arkadasimi hatirliyorum cok guldurmustu beni "Allahim duy beni cok buyuk konusuyorum hayatta yakisikli durust beni cok seven zengin biriyle evlenmem!"

Bu arada sen neden bana zorluk cikariyorsun anlamadim. Onceden beri tanimiyor ki arkadasin, yeni biri gelecek arkadasinin isyerine, az vakti var daha ya da arkadasin gittigi spor salonunda tanisacak o yeni kisiyle... butun detaylari goremiyorum, sen bana baska bir fal daha at, orada daha net cikar

kızlar İstanbul topic ine sordum ama encok skala burda bide size sorayım destinaya baktıran var mı taksimde bide online destinayla aynı kişimi

Alcaz çeyreğimizi gelcez... üzme bizi nilmil .... Ay ne giysem ki

Falınustası'nı beğenmediğimi yazmıştım. Arkadaşların falını görünce son kez şans vereyim dedi. Enfes bir yıldızname bakmış. Diğer fallarını asla önermem ama baktığı yıldıznamesi efsane.

Peki yıldıznamede ne anlatılıyor? Fal sorusu dışında şeylerden mi bahsediliyor ? Hiç baktırmadım.
Yıldıznamede soruya gerek yok. Hayatını ortaya döküyor. Ben sadece iş ve aşk hayatıma yönelik yıldızname baktırmak istiyorum dedim. Hastalığıma kadar yazdı zaten.

Yıldıznamede senin hayatın çıkıyor cnm. Evleneceğin kişiyi tarif ediyor. Sen anlarsın mesela uyup uymadığını. Bide erkek arkadaşının doğum tarihini anne adını biliyorsan ona özel baktırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…