- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Yıldıznamede senin hayatın çıkıyor cnm. Evleneceğin kişiyi tarif ediyor. Sen anlarsın mesela uyup uymadığını. Bide erkek arkadaşının doğum tarihini anne adını biliyorsan ona özel baktırabilirsin.
Falınustası'na attım. Birkaç arkadaş buradan falını atmıştı bana. Onlara da çok iyi bilmiş.Kime baktiriyorsunuz yildizname?
Ne kadarlik bir gelecek tahmini yapmis?Yıldıznamede soruya gerek yok. Hayatını ortaya döküyor. Ben sadece iş ve aşk hayatıma yönelik yıldızname baktırmak istiyorum dedim. Hastalığıma kadar yazdı zaten.
Evlilik tarihine kadar. Ona da 4 yıl vermiş. Belkide çıkmaz ama bugüne kadar olan süreci eksiksiz bilmiş.Ne kadarlik bir gelecek tahmini yapmis?
çıkan fal haberiyle geleyim sezginin bana mayıs ayında söylediği bir şey cıktı kızlar gecikmeli de olsa hemde birebir kelimeleriyle anlattığı durumu yaşadım, naktaya arkadasıma fal baktırttım ve arkadasımın baktırdığı kisinin sosyal medya hesabı yok nakta sana bir şekilde sosyal medya kullanmıyor ama açıp ulaşıcak demiş ve ben soka girdim diyebilirim bence üç harflilere karısmıs olabilir
evet naktayla sezginin söylediği seyler aynı durum olarak sezgi bana sen bunların ikisiyle ilgili bi durum görüceksin ve oh be diyip hafifleyeceksin sevincini de arayıp arkadaslarınla paylasıcaksın bu durum artık bu konuyla ilgili son gelişme demişti cidden öyle bisey yasadım bugunBen burayı anlamadım. Sezfinin falinda ne çıktı ki? Nakta ile paralel mi konuşmuşlar?
evet naktayla sezginin söylediği seyler aynı durum olarak sezgi bana sen bunların ikisiyle ilgili bi durum görüceksin ve oh be diyip hafifleyeceksin sevincini de arayıp arkadaslarınla paylasıcaksın bu durum artık bu konuyla ilgili son gelişme demişti cidden öyle bisey yasadım bugun
bana geysu nakta sezgi hepsi aynı seyi söylediBana farklı şeyler söylediler makta ve sezgi ondan şaşırdım bakalım bekleyelim.
cnm geysu fln tarih vermiş miydibana geysu nakta sezgi hepsi aynı seyi söyledi
Sana dönüş gördümü pekibana geysu nakta sezgi hepsi aynı seyi söyledi
geysu nakta baktırdığım diğer bir falcı dönüş var dedi hatta aynı tarihleri öngördü sezgi asla dönüş falan yok dedi durum bu sekilde dönmesinde değilim zatenSana dönüş gördümü peki
Tavsiye etmem. Kibar yaziyor tavsiyeden oteye gitmiyor. 1 sanal fincan 1 katina baktirdim. Iyilik saglik guzellik diliyor sagolsun. Sen bilirsin yine de.telwede hissiyat diye biri varmış deneyen varmı falınız cıktı diye duvarda yorumları var insanların tabi gercek yorumlarmı bilmiyorum
Anlıyorum senigeysu nakta baktırdığım diğer bir falcı dönüş var dedi hatta aynı tarihleri öngördü sezgi asla dönüş falan yok dedi durum bu sekilde dönmesinde değilim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?