Binnaz Abla

çıkan fal haberiyle geleyim sezginin bana mayıs ayında söylediği bir şey cıktı kızlar gecikmeli de olsa hemde birebir kelimeleriyle anlattığı durumu yaşadım, naktaya arkadasıma fal baktırttım ve arkadasımın baktırdığı kisinin sosyal medya hesabı yok nakta sana bir şekilde sosyal medya kullanmıyor ama açıp ulaşıcak demiş ve ben soka girdim diyebilirim bence üç harflilere karısmıs olabilir

bu arada nakta geysunun falıyla hemen hemen benzer seyleri söyledi arkadaslar size sunu sormak istiyorum falcıların hepsi bu is olmaz seninkiyle kız ayrılacaklar dediler özellikle sezgi ve geysu cok iddialı konısmustu bu konuda söyle bir gelişme oldu, sosyal medyada twitterda birbirlerini takipten cıkarmışlar , instagramda kız takibi bırakmıs ama cocuk onu takip ediyor birde önceleri baktığımda cocugun kızın fotoğraflarına olan beğenilerini cektiğini görmüştüm en son martta beğenmiş, kızla ilgili hiç bir paylaşımı vs yok. Ancak birbirlerini takip ederken ve fotoları beğenirken kız ne olduysa takipten cıkmıs cocugu heryerden, sizce bu ne demek ne anlama geliyor?

Ben burayı anlamadım. Sezfinin falinda ne çıktı ki? Nakta ile paralel mi konuşmuşlar?

Ben burayı anlamadım. Sezfinin falinda ne çıktı ki? Nakta ile paralel mi konuşmuşlar?
evet naktayla sezginin söylediği seyler aynı durum olarak sezgi bana sen bunların ikisiyle ilgili bi durum görüceksin ve oh be diyip hafifleyeceksin sevincini de arayıp arkadaslarınla paylasıcaksın bu durum artık bu konuyla ilgili son gelişme demişti cidden öyle bisey yasadım bugun

Bende de sezgiyle selena ayni seyleri soyledi ama
Nakta tam tersi, bakalim hangisi cikacak

Bende çok fazla fal baktırıyorum merak işte insan dayanamıyor kimisi olumlu kimisi olumsuz konuşuyor naktayı çok övmüşlerdi burada geçenler fal attım açıkçası beğenmedim anda bildiği şeyler oldu ama çok ta iyi değildi... geleceğe dair Ancak tahmin de bulunabileceklerini düşünüyorum aslında boşa zaman ve para kaybı ama yine de dayanamıyoruz

Bana farklı şeyler söylediler makta ve sezgi ondan şaşırdım bakalım bekleyelim.

telwede hissiyat diye biri varmış deneyen varmı falınız cıktı diye duvarda yorumları var insanların tabi gercek yorumlarmı bilmiyorum
Tavsiye etmem. Kibar yaziyor tavsiyeden oteye gitmiyor. 1 sanal fincan 1 katina baktirdim. Iyilik saglik guzellik diliyor sagolsun. Sen bilirsin yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…