Binnaz Abla

Falınustası'na attım. Birkaç arkadaş buradan falını atmıştı bana. Onlara da çok iyi bilmiş.
fal
geysu nakta baktırdığım diğer bir falcı dönüş var dedi hatta aynı tarihleri öngördü sezgi asla dönüş falan yok dedi durum bu sekilde dönmesinde değilim zaten
geysu ile nakta bende alakasız zıt bir yorum yapmıştı geysu gelcek aricak dedi nakta arama yok istemiyor dedi aradı nakta patladı

tellwe mi binnaz mı basirly mi aşırı kararsızım biri bi fikir verebilir mi?
geysuya tarot mu attınız kahve mi

Anlıyorum seni kendini yıpratma onlara bakıpta ayrılırlarsa ayrılsınlar
ben hasta oldum zaten artık sağlık sorunlarım falan basladı stresten üzüntüden yeni yeni kendime geliyorum benle niye yasamadı da bu kızla bu kadar şeyleri yasıyor diye kendimi yiyip yiyip bitirdim sonra öğrendim ki beraber esrar yetistirip iciyorlarmıs evde bu da Allahın bana kulum nelere üzüldün bak da gör deme şekli heralde

Sadaka verin bence

binnazdaki falcılar önceki falcıların yorumlarını görüyorlar mı acaba? bilgisi olan var mı? hepsi aynı şeyi söylüyor gibi

binnazdaki falcılar önceki falcıların yorumlarını görüyorlar mı acaba? bilgisi olan var mı? hepsi aynı şeyi söylüyor gibi
bu olay sadece binnazda mı var başka sitelerde de var mı bende merak ediyorum hepsi sozlesmis gibi aynı vadeleri veriyorlar tabiki olmuyor tekrar gönderiyorum yine ortak verilen vadeler..

bu olay sadece binnazda mı var başka sitelerde de var mı bende merak ediyorum hepsi sozlesmis gibi aynı vadeleri veriyorlar tabiki olmuyor tekrar gönderiyorum yine ortak verilen vadeler..

bilemedim ama yorumlara bakılırsa önceki baktırdığımız falı görüyorlar. vade aynı, sonuç aynı. verdikleri süre gelene kadar baktırmam galiba artık.

kızlar aşk ile ilgili fal atmak istiyorum
geysu
ecem23
asmara bunlardan hangisi iyidir sizce arattırdığımda iyi şeyler çıkıyor genelde ama kafam karıştı . Daha önce attığım oldu içinde ama şifremi hatırlamadığım için tellwe de göremiyorum şimdi ne demişti diye . son zamanlarda deneyen oldu mu ?

geysu ve ecem denedim asmara bilmiyorum geysu anda iyi ama vade çıkmıyor tutanlar oldu esas konu yok olmuyor ecem kısa bir faldi soruya cevap vermez ki bir falda soru bence önemli vade benim beklemede

Seninle işte bu sebepten yaşamadı. Seninle esrar yetiştirip tüttürebilir miydi ? Erkeklerin çoğu uyanık ve çıkarcıdır. Kimden ne koparabileceklerine dikkat eder, ona göre adım atarlar. Hiç üzülme o yüzden.

Geysu da ecem23 de iyi degildi bende. Asmara denemedim.

Kizlar tellwedeki falinustasina yildizname baktirmistim simdi geldi, gercekten butun detaylari bilmis soka ugradim su an. Hayatimdaki kisiyi, burcuna karakterine varana kadar tarif etmis. Egitim durumum hastaligim yine ayni sekilde. Bayildim diyorum tavsiye eden arkadasa tesekkurler

canım zaten kendisinin durumu cok iyi değil ama ne hikmetse kız arkadaslarının hep durumu iyidir evi arabası olan kendinden yasca buyuk kadınlar ya da öğrenci olan ama bekar evi olan insanlarla tesadüf heralde demiştim konduramadığım için ona ama nerde rahatlık kendisi orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…