Dogumsaatinizi net biliyor muydunuz? Ne kadar surelik bir gelecekten bahsetmis? Bir de belli bir soru sordunuz mu? Genel mi bakti yoksa sadece? Ask odakli detaylar var mi? Cok soru sordum evetKizlar tellwedeki falinustasina yildizname baktirmistim simdi geldi, gercekten butun detaylari bilmis soka ugradim su an. Hayatimdaki kisiyi, burcuna karakterine varana kadar tarif etmis. Egitim durumum hastaligim yine ayni sekilde. Bayildim diyorum tavsiye eden arkadasa tesekkurler
Iste bu konduramamak duygusu sevgiden kaynakli. Baskasinda sip diye teshis koyacagin bir seyi kendinde oteliyor insan. Malesef oyleyiz hep. Benim kocam yapmaz mantigicanım zaten kendisinin durumu cok iyi değil ama ne hikmetse kız arkadaslarının hep durumu iyidir evi arabası olan kendinden yasca buyuk kadınlar ya da öğrenci olan ama bekar evi olan insanlarla tesadüf heralde demiştim konduramadığım için ona ama nerde rahatlık kendisi orada
Canım şimdi baktım da 50 kredi çok ya kahvesini deneyip memnun olan var mı ya da başka bir falınıKizlar tellwedeki falinustasina yildizname baktirmistim simdi geldi, gercekten butun detaylari bilmis soka ugradim su an. Hayatimdaki kisiyi, burcuna karakterine varana kadar tarif etmis. Egitim durumum hastaligim yine ayni sekilde. Bayildim diyorum tavsiye eden arkadasa tesekkurler
Canım ben Pelin hanımı zaten çok seviyorum geysu anda iyi ama gelecek çıkmıyor zaten gizem hatun nasıl peki olumsuz da olsa söylüyor mu bi de vade veriyor mu?Benim baktirdiklarim arasında
tellwe geysu,
binnaz abla pelin bilge ,
ve en başta özellikle fal alem gizem hatun, çok iyi yaklaşık 50 fal arasında bunlardi.. .gerçekten işini özenle yapan ve yorumları tutanlar.gizem hatun en beğendiğim oldu ..
Ben kahvesini denemistim gayet memnun kaldım ama yıldıznameyi cok begenen var keske direk yıldızname atsaydım diyorum :)Canım şimdi baktım da 50 kredi çok ya kahvesini deneyip memnun olan var mı ya da başka bir falını
geysu ile gizem hatun aynı kişi burda bu konuşuldu arat istersen şöyleki geysuya yazdığım şeyi gizem hatun cevaplamışCanım ben Pelin hanımı zaten çok seviyorum geysu anda iyi ama gelecek çıkmıyor zaten gizem hatun nasıl peki olumsuz da olsa söylüyor mu bi de vade veriyor mu?
geysu ile gizem hatun aynı kişi burda bu konuşuldu arat istersen şöyleki geysuya yazdığım şeyi gizem hatun cevaplamışCanım ben Pelin hanımı zaten çok seviyorum geysu anda iyi ama gelecek çıkmıyor zaten gizem hatun nasıl peki olumsuz da olsa söylüyor mu bi de vade veriyor mu?
Dogumsaatinizi net biliyor muydunuz? Ne kadar surelik bir gelecekten bahsetmis? Bir de belli bir soru sordunuz mu? Genel mi bakti yoksa sadece? Ask odakli detaylar var mi? Cok soru sordum evet
Yaaageysu ile gizem hatun aynı kişi burda bu konuşuldu arat istersen şöyleki geysuya yazdığım şeyi gizem hatun cevaplamış
canım ben geysuyu gizem hatunu aynı kişi olsalarda beğeniyorum anda bildiği oldu mutlu son şuan olmasada:)Yaaamesajınızdan sonra geysuyu tekrar okudum 10 ay olmuş ve 10 ayda dediği tek birşey olmamasını geçtim ve çok güzel pespembe umutlar vermiş hiçbiri olmadı tabiki kalsın o yüzden :)
1 ay icinde tarot Katina iskambil atmisim. Hepsi parallel :) Yname atmadim hic.Canım şimdi baktım da 50 kredi çok ya kahvesini deneyip memnun olan var mı ya da başka bir falını
Canım olumluysa eğer hayırlısıyla çıksın mutlu etsin seni <3canım ben geysuyu gizem hatunu aynı kişi olsalarda beğeniyorum anda bildiği oldu mutlu son şuan olmasada:)
Canım naktaya da senin Öner'inle baktırmıştım sanırım seninle enerjimiz benzer onu çok beğenmiştim :) illa birşey duyucam ya şimdi de buna taktım :)1 ay icinde tarot Katina iskambil atmisim. Hepsi parallel :) Yname atmadim hic.
al bende de oyleydi hep iste. son birkac gun haric icime bir husu mu coktu nee. krize girmiyorum :) yoksa ben de coktan yname atmistim falinustasina. bende 1 kisi haric herkes olumlu konustu. itibar etmedigim ne dedigi tam belli olmayan falcilar haric herkes agizbirligi etmis gibi ayni vadeleri verdiler. ya o donem ragbet goren vade oyleydiCanım naktaya da senin Öner'inle baktırmıştım sanırım seninle enerjimiz benzer onu çok beğenmiştim :) illa birşey duyucam ya şimdi de buna taktım :)
Canım madem öyle fal detoksuna gir bir süre, olumlu şeyler söylenilmiş evrene pozitif mesajlar gönder ve bekle. Akışı çekiştirmezsek daha iyi oluyo aslında bu bekleyişler. Neyi ne zaman beklemezsek o zaman geliyoral bende de oyleydi hep iste. son birkac gun haric icime bir husu mu coktu nee. krize girmiyorum :) yoksa ben de coktan yname atmistim falinustasina. bende 1 kisi haric herkes olumlu konustu. itibar etmedigim ne dedigi tam belli olmayan falcilar haric herkes agizbirligi etmis gibi ayni vadeleri verdiler. ya o donem ragbet goren vade oyleydi(nisan mayista baklilan fallarin cogu eylul ekim vadeli olabilir) ya da gercekten goruyorlar. ama artik farkli versiyon kalmadi bana soylenebilecek. bekleyip gorecegim ne cikacak bahtima diye. sen de yorumunu paylasirsin falinsuatsi an atarsan bakalim hala beraber mi vade bekliyoruz :)
Geysu olmaz dedi olmuyor,sen istemeyeceksin duyguların çok yoğun değil sen öyle zannediyorsun dedi aynen öyle simdiki duygularım mm. . yine ayni sekilde gizem hatun a yeni baktirdim sayılır geçmiş çok iyiydi vadesi henüz gelmedi..Canım ben Pelin hanımı zaten çok seviyorum geysu anda iyi ama gelecek çıkmıyor zaten gizem hatun nasıl peki olumsuz da olsa söylüyor mu bi de vade veriyor mu?
Ben de oyle umuyorum. Evrende benim mesajlarimdan yer kalmadi baskasina nerdeyseCanım madem öyle fal detoksuna gir bir süre, olumlu şeyler söylenilmiş evrene pozitif mesajlar gönder ve bekle. Akışı çekiştirmezsek daha iyi oluyo aslında bu bekleyişler. Neyi ne zaman beklemezsek o zaman geliyor
Bende mutlu son yok olmaz dedi bu insanla ciddi düşünmüyor flört amaçlı dedi yine diğer erkek arkadaşımla da olmaz dedi olmadı . Ben de mutlu son yokcanım ben geysuyu gizem hatunu aynı kişi olsalarda beğeniyorum anda bildiği oldu mutlu son şuan olmasada:)
canım banada olumlu pespembe bir faldi ki ama vadeler geçti esas konuda bekliyorum bakalım ne olacakBende mutlu son yok olmaz dedi bu insanla ciddi düşünmüyor flört amaçlı dedi yine diğer erkek arkadaşımla da olmaz dedi olmadı . Ben de mutlu son yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?