Binnaz Abla

Dogumsaatinizi net biliyor muydunuz? Ne kadar surelik bir gelecekten bahsetmis? Bir de belli bir soru sordunuz mu? Genel mi bakti yoksa sadece? Ask odakli detaylar var mi? Cok soru sordum evet

Iste bu konduramamak duygusu sevgiden kaynakli. Baskasinda sip diye teshis koyacagin bir seyi kendinde oteliyor insan. Malesef oyleyiz hep. Benim kocam yapmaz mantigi objektif olmamiz zaman aliyor. Sen de onune bakarsin canim artik zaten gelse bile sen istemezsin bunlari gordukten sonra.

Benim baktirdiklarim arasında
tellwe geysu,
binnaz abla pelin bilge ,
ve en başta özellikle fal alem gizem hatun, çok iyi yaklaşık 50 fal arasında bunlardi.. .gerçekten işini özenle yapan ve yorumları tutanlar.gizem hatun en beğendiğim oldu ..

Canım şimdi baktım da 50 kredi çok ya kahvesini deneyip memnun olan var mı ya da başka bir falını

Canım ben Pelin hanımı zaten çok seviyorum geysu anda iyi ama gelecek çıkmıyor zaten gizem hatun nasıl peki olumsuz da olsa söylüyor mu bi de vade veriyor mu?

Canım ben Pelin hanımı zaten çok seviyorum geysu anda iyi ama gelecek çıkmıyor zaten gizem hatun nasıl peki olumsuz da olsa söylüyor mu bi de vade veriyor mu?
geysu ile gizem hatun aynı kişi burda bu konuşuldu arat istersen şöyleki geysuya yazdığım şeyi gizem hatun cevaplamış

geysu ile gizem hatun aynı kişi burda bu konuşuldu arat istersen şöyleki geysuya yazdığım şeyi gizem hatun cevaplamış

Dogumsaatinizi net biliyor muydunuz? Ne kadar surelik bir gelecekten bahsetmis? Bir de belli bir soru sordunuz mu? Genel mi bakti yoksa sadece? Ask odakli detaylar var mi? Cok soru sordum evet

Dogum saatini tam bilmiyordum yaklasik bisey soyledim, gelecek derken su an hayatimda olan kisiyi burcuyla birlikte tarif etmisc yine egitim hayatimi okulumun uzak olacagini soylemis, bunlari hicbusekilde soylemedim soru da sormadim zaten, kendi kendine cevaplamis
Belki detayi isteyen bi soru sorsaydim konularin derinligine inerdi ama bana soyledikleri yetti acikcasi.

Yaaa mesajınızdan sonra geysuyu tekrar okudum 10 ay olmuş ve 10 ayda dediği tek birşey olmamasını geçtim ve çok güzel pespembe umutlar vermiş hiçbiri olmadı tabiki kalsın o yüzden :)

Yaaa mesajınızdan sonra geysuyu tekrar okudum 10 ay olmuş ve 10 ayda dediği tek birşey olmamasını geçtim ve çok güzel pespembe umutlar vermiş hiçbiri olmadı tabiki kalsın o yüzden :)
canım ben geysuyu gizem hatunu aynı kişi olsalarda beğeniyorum anda bildiği oldu mutlu son şuan olmasada:)

Canım naktaya da senin Öner'inle baktırmıştım sanırım seninle enerjimiz benzer onu çok beğenmiştim :) illa birşey duyucam ya şimdi de buna taktım :)
al bende de oyleydi hep iste. son birkac gun haric icime bir husu mu coktu nee. krize girmiyorum :) yoksa ben de coktan yname atmistim falinustasina. bende 1 kisi haric herkes olumlu konustu. itibar etmedigim ne dedigi tam belli olmayan falcilar haric herkes agizbirligi etmis gibi ayni vadeleri verdiler. ya o donem ragbet goren vade oyleydi (nisan mayista baklilan fallarin cogu eylul ekim vadeli olabilir) ya da gercekten goruyorlar. ama artik farkli versiyon kalmadi bana soylenebilecek. bekleyip gorecegim ne cikacak bahtima diye. sen de yorumunu paylasirsin falinsuatsi an atarsan bakalim hala beraber mi vade bekliyoruz :)

Canım madem öyle fal detoksuna gir bir süre, olumlu şeyler söylenilmiş evrene pozitif mesajlar gönder ve bekle. Akışı çekiştirmezsek daha iyi oluyo aslında bu bekleyişler. Neyi ne zaman beklemezsek o zaman geliyor

Geysu olmaz dedi olmuyor,sen istemeyeceksin duyguların çok yoğun değil sen öyle zannediyorsun dedi aynen öyle simdiki duygularım mm. . yine ayni sekilde gizem hatun a yeni baktirdim sayılır geçmiş çok iyiydi vadesi henüz gelmedi..
Geysu ve gizem hatunun Aynı kişi olabilme ihtimalide aslında yüksek. Bir kaç yazımda -mekte -mektesin ekleri fazlasıyla belirgin. .ve ikisine de farklı erkek arkadaşlarım icon baktirdim

Ben de oyle umuyorum. Evrende benim mesajlarimdan yer kalmadi baskasina nerdeyse

canım ben geysuyu gizem hatunu aynı kişi olsalarda beğeniyorum anda bildiği oldu mutlu son şuan olmasada:)
Bende mutlu son yok olmaz dedi bu insanla ciddi düşünmüyor flört amaçlı dedi yine diğer erkek arkadaşımla da olmaz dedi olmadı . Ben de mutlu son yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…