Aynen tatlim elif isik...
canım sen ona ne baktırdın katına mı kahve mı ben artık tarot baktırmak ıstemıyorum(
Canim ben yaklasik 5 aydir elif isik'a katina baktiriyorum 18 defa katinada bulustuk kendisiyle :))))
yaa kotu bısey dıcek dıye odum kopuyo demın yolluyodum vazgectım :Ssımdı yolluycam cevabını yazarım sana bıtaneıs =))
arkadaşlar faalemde hasan özgür diye bir adam falllarınıza ücretsiz bakacağım diye bir yazı yazmış. bilginiz olsun. ben baktırmadım ama aynen böyle yazıyor. aranızda çok ihtiyacı olan varsa bi bakın isterseniz.
arkadaşlar faalemde hasan özgür diye bir adam falllarınıza ücretsiz bakacağım diye bir yazı yazmış. bilginiz olsun. ben baktırmadım ama aynen böyle yazıyor. aranızda çok ihtiyacı olan varsa bi bakın isterseniz.
e ama ucret yazıyo nasıl atcazkı?
valla bi yarım saat önce ücretsiz bakıcam yazıyordu şimdi silerleyim dostlarım diye değiştirmiş yazdığını köftehor :)e ama ucret yazıyo nasıl atcazkı?
valla bi yarım saat önce ücretsiz bakıcam yazıyordu şimdi silerleyim dostlarım diye değiştirmiş yazdığını köftehor :)
Sabırsızlıkla bekliyorum bebek. Ben soylediklerinin bi kısmını yasadim. Gecmise cok fazla girmez anı ve gelecege dair yorum yapar. Bu yuzden ilk zamanlar bana cok inandirci gelmemisti...ancak soylediklerini yasayinca birakamadim elifi :)) kisa bi.bilgilendirme yapayim dedim elif hakkinda:)))) insallah enerjiniz uyar canimmm
canım benım mesaj atıyodum sana ama dolumuşşş postan yollamadı =))
arkadaşlar bu akşam Nalan hanıma 3.kez baktırdım cidden beni şaşırtıyor her defasında.çok karışık bir anlatım tarzı var baktıranlar bilir.ama bu karışıklıkta öyle nokta atışları var ki inanamıyorum bazen.benimle,ruh halimle, karşımdakiyle ilgili herkesin söyleyemeyeceği, bilemeyeceği şeyler biliyor. cidden ilginç bir insan. gelecek çıkar mı bilmem ama inanılmaz şaşırtıyor beni doğrusu :S
bu nalan ve elif ışığı çok merak ettim kzılar kahve mi attınız sizler? ve de pembeci değiller değil mi? olumsuzu da söyleyebiliyorlar mı?
Ayyy valla nalan abla hic pembeci degil:)))) direk söylüyor yani.. canim elifin söylediklerinin bi kismini yasadim gelecege dair ancak sen bilirsin..
ne de iyiler peki ne atsam kahve katina tarot:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?