Binnaz Abla

yaa kotu bısey dıcek dıye odum kopuyo demın yolluyodum vazgectım :Ssımdı yolluycam cevabını yazarım sana bıtaneıs =))

Sabırsızlıkla bekliyorum bebek. Ben soylediklerinin bi kısmını yasadim. Gecmise cok fazla girmez anı ve gelecege dair yorum yapar. Bu yuzden ilk zamanlar bana cok inandirci gelmemisti...ancak soylediklerini yasayinca birakamadim elifi :)) kisa bi.bilgilendirme yapayim dedim elif hakkinda:)))) insallah enerjiniz uyar canimmm

arkadaşlar faalemde hasan özgür diye bir adam falllarınıza ücretsiz bakacağım diye bir yazı yazmış. bilginiz olsun. ben baktırmadım ama aynen böyle yazıyor. aranızda çok ihtiyacı olan varsa bi bakın isterseniz.

Ayy walla beles fal hic kismet olmadi sanirim yine olmayacak cunku son iki falim o kadar guzel ki üstüne yorum yaptirmaya kiyamiyorum

e ama ucret yazıyo nasıl atcazkı?

e ama ucret yazıyo nasıl atcazkı?

aynen baktım ücret yazıyor..
ruminin falı geldi bu arada kızlar ben beğenmedim şahsen katina yollamıştım.
hisler enerjiye attım diğerini de değiştirip 2 saattir bakmadığı için oda yorumluyomuş bakalım

canım benım mesaj atıyodum sana ama dolumuşşş postan yollamadı =))

arkadaşlar bu akşam Nalan hanıma 3.kez baktırdım cidden beni şaşırtıyor her defasında.çok karışık bir anlatım tarzı var baktıranlar bilir.ama bu karışıklıkta öyle nokta atışları var ki inanamıyorum bazen.benimle,ruh halimle, karşımdakiyle ilgili herkesin söyleyemeyeceği, bilemeyeceği şeyler biliyor. cidden ilginç bir insan. gelecek çıkar mı bilmem ama inanılmaz şaşırtıyor beni doğrusu :S

Aynen tatlim cok karisik ancak öyle bi gecmis yorumu yapiyor ki yok artik dedim bende cok iyj biliyor kadincagiz

bu nalan ve elif ışığı çok merak ettim kzılar kahve mi attınız sizler? ve de pembeci değiller değil mi? olumsuzu da söyleyebiliyorlar mı?

Son düzenleme:
bu nalan ve elif ışığı çok merak ettim kzılar kahve mi attınız sizler? ve de pembeci değiller değil mi? olumsuzu da söyleyebiliyorlar mı?

Ayyy valla nalan abla hic pembeci degil:)))) direk söylüyor yani.. canim elifin söylediklerinin bi kismini yasadim gelecege dair ancak sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…