İlk başta bana da öyle geliyordu ama yorumlar üzerine tavsiyeler üzerine gidince aştım biraz daha :)Naktayı bende merak ettim ama tellwe site olarak biraz değişik geldi.herkes falcı olmuş gibi bir havası var:)
Diger sitelere oranla kadro gercekten cok kalabalik. B de isteyen herkes falci olabiliyormus gercekten. Ben ilk tellwe ile basladigim icin aradaki farki gormem cok uzun zaman aldi:) basirly de b avuc insan var. Binnaz da cok gibi ama cevrimici olan hep cok az.Naktayı bende merak ettim ama tellwe site olarak biraz değişik geldi.herkes falcı olmuş gibi bir havası var:)
ben ada soylu yu begendm bilmiyorum sende begenr msnkızlar binnazda aylardır duran 42.6 tl var. kimi onerirsiniz? ben geçen seneden beri baktirmiyorum. popüler isimlerin hiçbiri cikmadi. bu sene en son esma sultani deniyim dedim onda da iade aldım kartlarin anlamını yazmis burada da bilgilendirmistim. yenilerden var mi memnun kaldığınız?
Dogum saatini tam bilmiyordum yaklasik bisey soyledim, gelecek derken su an hayatimda olan kisiyi burcuyla birlikte tarif etmisc yine egitim hayatimi okulumun uzak olacagini soylemis, bunlari hicbusekilde soylemedim soru da sormadim zaten, kendi kendine cevaplamis
Belki detayi isteyen bi soru sorsaydim konularin derinligine inerdi ama bana soyledikleri yetti acikcasi.
benim bildiğim ester kiraysa youtube kanalı var kendisinin direkt kisisel instagramı falan vardı oradan baktırabilirsinizHanımlar, ester kira'ya baktirdigim fal çıktı. Kadın gerçekten bire-bir tutturdu tavsiye ediyorum.
Yalnız tekrar baktırmam lazim acil, kendisi yok ortada. Başka tavsiye edebileceğiniz biri var mi?
ben ekledim buldım simdi instagramdan itü cevre mühendisiymiş sasırdım valla size ne söylediği cıktı mesela bende baktırabilirimHanımlar, ester kira'ya baktirdigim fal çıktı. Kadın gerçekten bire-bir tutturdu tavsiye ediyorum.
Yalnız tekrar baktırmam lazim acil, kendisi yok ortada. Başka tavsiye edebileceğiniz biri var mi?
tesekkur ederim. anlık durumları mi bildi yoksa söylediklerinden çıkanlar da oldu mu ?ben ada soylu yu begendm bilmiyorum sende begenr msn
bende onun yakın arkadaşı saraylihanima baktirmistim geçen sene. esterkiradan ulaşmıştım mail adresine. ama kendisine baktirmadim cok kibar bir kadın. youtube kanalından takip ediyorum ama bende merak ettim tam olarak gidişat mi çıktı yoksa tarih v.s mi? bende baktirabilirim.ben ekledim buldım simdi instagramdan itü cevre mühendisiymiş sasırdım valla size ne söylediği cıktı mesela bende baktırabilirim
ben baktirdim anda iyiydi vade geçti çıkar umudum yok ama iyi niyetlibende onun yakın arkadaşı saraylihanima baktirmistim geçen sene. esterkiradan ulaşmıştım mail adresine. ama kendisine baktirmadim cok kibar bir kadın. youtube kanalından takip ediyorum ama bende merak ettim tam olarak gidişat mi çıktı yoksa tarih v.s mi? bende baktirabilirim.
ben verilen vadelere onem veriyorum o zaman cokta gerek yok. bir ara bende aratmistim esteri. cikmadi yazanlar olmuş geçmişte vazgecmistim.ben baktirdim anda iyiydi vade geçti çıkar umudum yok ama iyi niyetli
bende tutmadı ama yukarıda bir arkadaşa çıkmış enerji işi genede sen bilirsinben verilen vadelere onem veriyorum o zaman cokta gerek yok. bir ara bende aratmistim esteri. cikmadi yazanlar olmuş geçmişte vazgecmistim.
ben de yıldızname baktırmak istiyorum ama kararsız kaldım. genelde burçlardan yola çıkıp yorum yapılıyor gibi geliyor. bir de karakterini burcuyla anlatmış dediniz bilgileri girerken zaten doğum tarihi istenmiyor mu karşı tarafın?
Ben... Hala yapiyorum.kızlar naktanın dua verdiği oldu mu size hiç ve verilen duayı yaptığınız?
Yüz yüze değil be canım maille bakıyor yine:))Bence sen onu yüzyüze görmelisin:)))Iliskikocubal i inceledim şimdi... burda yazılmış.... huma bu ...zamanı çekiştirme ipler elinde fln ...vay be binbaşı bıraktı demek yüzyüze seansı da var görmek isterdim humayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?