Binnaz Abla

Durak Sancaktaroğluna iş konusunda fal yolladım.çoğu konuya açıklık getirmiş.biraz kısa bir yorumdu ama genel olarak beğendim. vade verdi çıkarsa yazarım

Naktayı bende merak ettim ama tellwe site olarak biraz değişik geldi.herkes falcı olmuş gibi bir havası var:)
Diger sitelere oranla kadro gercekten cok kalabalik. B de isteyen herkes falci olabiliyormus gercekten. Ben ilk tellwe ile basladigim icin aradaki farki gormem cok uzun zaman aldi:) basirly de b avuc insan var. Binnaz da cok gibi ama cevrimici olan hep cok az.

kızlar binnazda aylardır duran 42.6 tl var. kimi onerirsiniz? ben geçen seneden beri baktirmiyorum. popüler isimlerin hiçbiri cikmadi. bu sene en son esma sultani deniyim dedim onda da iade aldım kartlarin anlamını yazmis burada da bilgilendirmistim. yenilerden var mi memnun kaldığınız?

Hanımlar, ester kira'ya baktirdigim fal çıktı. Kadın gerçekten bire-bir tutturdu tavsiye ediyorum.
Yalnız tekrar baktırmam lazim acil, kendisi yok ortada. Başka tavsiye edebileceğiniz biri var mi?

ben ada soylu yu begendm bilmiyorum sende begenr msn

ben de yıldızname baktırmak istiyorum ama kararsız kaldım. genelde burçlardan yola çıkıp yorum yapılıyor gibi geliyor. bir de karakterini burcuyla anlatmış dediniz bilgileri girerken zaten doğum tarihi istenmiyor mu karşı tarafın?

Hanımlar, ester kira'ya baktirdigim fal çıktı. Kadın gerçekten bire-bir tutturdu tavsiye ediyorum.
Yalnız tekrar baktırmam lazim acil, kendisi yok ortada. Başka tavsiye edebileceğiniz biri var mi?
benim bildiğim ester kiraysa youtube kanalı var kendisinin direkt kisisel instagramı falan vardı oradan baktırabilirsiniz

ben ekledim buldım simdi instagramdan itü cevre mühendisiymiş sasırdım valla size ne söylediği cıktı mesela bende baktırabilirim

ben ekledim buldım simdi instagramdan itü cevre mühendisiymiş sasırdım valla size ne söylediği cıktı mesela bende baktırabilirim
bende onun yakın arkadaşı saraylihanima baktirmistim geçen sene. esterkiradan ulaşmıştım mail adresine. ama kendisine baktirmadim cok kibar bir kadın. youtube kanalından takip ediyorum ama bende merak ettim tam olarak gidişat mi çıktı yoksa tarih v.s mi? bende baktirabilirim.

ben baktirdim anda iyiydi vade geçti çıkar umudum yok ama iyi niyetli

Dogum tarihi vermedim hicbir detay yoktu karsi tarafa dair

kızlar naktanın dua verdiği oldu mu size hiç ve verilen duayı yaptığınız?
Ben... Hala yapiyorum.
Nakta'da sevdigim sey dua ile harcamiyir fal suresini. Fal sonunda isterseniz veririm diyor. Inanan var inanmayan var karsi taraf birakiyir. His yani bence. Ben de ilk defasinda ses kesilmis dua cikmamis falan demistim. Bana cevap olarak yazdi uzun uzun dua ile ilgili. Ve fal arasina karistirmak istemedim demisti. Akrepgoz falin yaridan sonrasini duayi anlatarak bitrimisti (bakalim ben inanan biri miyim sen dua verdin ama?) yanu dusunmemisti detay. Byzmelek de bir suru para harcadiktan sonra bana duayi mumkun degil mesajla yazamayacagini belirtmisti emek veriyirmus sonucta!!! Off yaralarim acildi simdi bak :)

Iliskikocubal i inceledim şimdi... burda yazılmış.... huma bu ...zamanı çekiştirme ipler elinde fln ...vay be binbaşı bıraktı demek yüzyüze seansı da var görmek isterdim humayi
Yüz yüze değil be canım maille bakıyor yine:))Bence sen onu yüzyüze görmelisin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…