Binnaz Abla

Iliskikocubal i inceledim şimdi... burda yazılmış.... huma bu ...zamanı çekiştirme ipler elinde fln ...vay be binbaşı bıraktı demek yüzyüze seansı da var görmek isterdim humayi
hümaya fal baktırmayı seviyordum sonra yakalamak çok zor oldu yakalayinca kendimi şansli hissediyordum ama burayı okuyunca herkeze aynı tarz konuştuğunu duyunca çok kizmistim tam bir hayal kırıklığı (

canım sana özelden mesaj atıcam

Istanbul kosuyolundaymis yüzyüze seans huma yani deryanin 2 saati 250 tl ymis.. duyulur

Duyrulmasin bence.. Sonucta bildigimiz humaysa, tellwedeki heartfilia nickiyle baktigi fali kopyala yapistir yaparak binnazda huma bal adiyla gonderen kisidir kendisi. Boyle bir ne is yaparsa yapsin duzgun olmayacagi kesin. Yani demem o ki duyrulmasin daha iyi. Insanlarin parasina yazik olmasin.

bende binnazda birine baktirmak istiyordum kredim var batıracak kisi bulamıyorum:) ada soyluya baktiriyim o zaman. baktirdiktan sonra yazarım

geçen sene bende baktirmistim hüma bala. o kadar pembe ve umut veren bir faldi ki. tek bir cümlesi bile çıkmadı..

binnazda 500 krediyi 18 euroya satıyorlar. kur şu an 4,15. 75 tl verip 50 tl alıyorsun yani. aman yarabbi… bu yurt dışı kazıkçılığı ne böyle? tellwe'nin sisteminden nefret ederim normalde ama orda kazıklamıyorlar en azından, yine tl üzerinden kredi alıyorsun. ilk defa gözüme girdiler :)

Katiliyorum. Binnaz bu anlamda cok pahali. Ben teknik ekibine yazmistim kur cevirmesi neden yapmiyorsunuz diye. Bana toplu kredi almami tavsiye ettiler ve vergilendirme sebebiyle biyle oldugunu soylediler. 1 kere aldim hala kredim var bitirmedim.bitince de b daha almam zaten. Para harcamaktan kacinmak degil kaziklanma duygusu zoruma gitti. Yoksa tellwe de az odemedim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…