Binnaz Abla

ada soylu'nun fiyatına bakmak için girmiştim sadece siteye ama fiyatları görünce şok oldum benna mesela 28,99 euro. 120 türk lirası yapar. vay arkadaş. gurbetçileri kazıklıyorlar resmen
Valla Benna'nın baktığı fal benim nazarımda 20 TL bile etmez. Dinlerken içim kıyıldı... bir şey de çıkmadı zaten. Ne an ne geçmiş fiyasko. Gelecekte dediğinin tam tersi şu anda....

Arkadaşlar Binnazda durugörü falı kafamı karıştırdı.herhangi bir resim vs göndermiyoruz değil mi?falcı ne hissederse onu söylüyor.Doğrumu anlıyorum.Bir de bu konuda kimi tavsiye edersiniz?

Tellwede falınustasında kaç gündür 10 küsür sıralardayım. Maksimum 48 saate tahammülüm var ilerisi bir fal için çok zor. Ben de ondan geri çektim chitraya attım şimdi onu bekliyorum. O da böyle çok bekletiyor mu

bende falinustasina kahve atmayı dusunuyordum günler mi sürüyor bakmasi? eğer öyleyse hic kredi yüklemiyim o zaman.

Bende hep ayni gun icinde bakmisti. Eger o gun icinde sistemden ciktiktan sonra atmadiysan. Ama emin misin chitra icin withoutyou pembeci dedi falinustasi belki de beklemeye deger miydi acaba? Hic atmadiysan tabi.
Gerci bende ikisi de benzer vadeler. Chutra eylul ekim dedi. Falinustasi yilsonu ama duzelme eylul ekim de baslayacak dedi.

falinustasinin kahvesi detaylı miydi sen sanirm baktirdin birkaç fal cesidine? birde ikisine baktirmis arkadaşlar falinustasi ve blackpearl arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz?

Ay keşke o zaman hemen pat diye vazgeçmeseymişim. Olan kaç günüdür ilerleyen sırama oldu. Pembeci falcıya da hiç tahammülüm yok. :/

Ay keşke o zaman hemen pat diye vazgeçmeseymişim. Olan kaç günüdür ilerleyen sırama oldu. Pembeci falcıya da hiç tahammülüm yok. :/
Gir tekrar siraya. Bende falinsustasi ve chitra benzer seyler siyledi aslinda. Ya ikisi de cikar ya da cikar insallah :)) ben withoutyou nun yazisindan yola cikarak soyledim.

falinustasinin kahvesi detaylı miydi sen sanirm baktirdin birkaç fal cesidine? birde ikisine baktirmis arkadaşlar falinustasi ve blackpearl arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
Ben falinustasina tarot katina iskambil baktirdim. En detaylisi iskambildi.
Blackpearl ve falinustasi ikisi de olumlu bende. Ama birini sececek olursam falinustasi derim cunku vade veriyor en azindan :) blackpearl vade vermeyi genelde sevmezmis zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…