soylediklerine daha var cnm ama an gecmiş cok begenmiştimtesekkur ederim. anlık durumları mi bildi yoksa söylediklerinden çıkanlar da oldu mu ?
canım bende dün baktirdim ve gerçekten begendim çok teşekkür ederim. pembecide değil olduğu gibi söylemiş gorduklerini ve doğruydu söyledikleri. vadelere var çıkarsa yazarım.soylediklerine daha var cnm ama an gecmiş cok begenmiştim
Valla Benna'nın baktığı fal benim nazarımda 20 TL bile etmez. Dinlerken içim kıyıldı... bir şey de çıkmadı zaten. Ne an ne geçmiş fiyasko. Gelecekte dediğinin tam tersi şu anda....ada soylu'nun fiyatına bakmak için girmiştim sadece siteye ama fiyatları görünce şok oldumbenna mesela 28,99 euro. 120 türk lirası yapar. vay arkadaş. gurbetçileri kazıklıyorlar resmen
benna banada 1 ay ara ile farklı yorum yaptıValla Benna'nın baktığı fal benim nazarımda 20 TL bile etmez. Dinlerken içim kıyıldı... bir şey de çıkmadı zaten. Ne an ne geçmiş fiyasko. Gelecekte dediğinin tam tersi şu anda....
Tellwede falınustasında kaç gündür 10 küsür sıralardayım. Maksimum 48 saate tahammülüm var ilerisi bir fal için çok zor. Ben de ondan geri çektim chitraya attım şimdi onu bekliyorum. O da böyle çok bekletiyor mu
Bende hep ayni gun icinde bakmisti. Eger o gun icinde sistemden ciktiktan sonra atmadiysan. Ama emin misin chitra icinTellwede falınustasında kaç gündür 10 küsür sıralardayım. Maksimum 48 saate tahammülüm var ilerisi bir fal için çok zor. Ben de ondan geri çektim chitraya attım şimdi onu bekliyorum. O da böyle çok bekletiyor mu
falinustasinin kahvesi detaylı miydi sen sanirm baktirdin birkaç fal cesidine? birde ikisine baktirmis arkadaşlar falinustasi ve blackpearl arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz?Bende hep ayni gun icinde bakmisti. Eger o gun icinde sistemden ciktiktan sonra atmadiysan. Ama emin misin chitra icinwithoutyou pembeci dedi falinustasi belki de beklemeye deger miydi acaba? Hic atmadiysan tabi.
Gerci bende ikisi de benzer vadeler. Chutra eylul ekim dedi. Falinustasi yilsonu ama duzelme eylul ekim de baslayacak dedi.
Belki de benim şansıma öyle denk geldi ya baya bekleyince dayanamadım vazgeçtim.bende falinustasina kahve atmayı dusunuyordum günler mi sürüyor bakmasi? eğer öyleyse hic kredi yüklemiyim o zaman.
Ay keşke o zaman hemen pat diye vazgeçmeseymişim.Bende hep ayni gun icinde bakmisti. Eger o gun icinde sistemden ciktiktan sonra atmadiysan. Ama emin misin chitra icinwithoutyou pembeci dedi falinustasi belki de beklemeye deger miydi acaba? Hic atmadiysan tabi.
Gerci bende ikisi de benzer vadeler. Chutra eylul ekim dedi. Falinustasi yilsonu ama duzelme eylul ekim de baslayacak dedi.
cnm duru görü icin su falı gibi dusunup atmstm ben yani adın dogum tarihin anne adınArkadaşlar Binnazda durugörü falı kafamı karıştırdı.herhangi bir resim vs göndermiyoruz değil mi?falcı ne hissederse onu söylüyor.Doğrumu anlıyorum.Bir de bu konuda kimi tavsiye edersiniz?
Kime attın ve memnun kaldın mı canım. Bence biraz daha hassas bir fal bu.cnm duru görü icin su falı gibi dusunup atmstm ben yani adın dogum tarihin anne adın
cnm ada soyluya atmstm bi kac sayfa once konusuldu ama kahve atanlarda olmus...hangisini istersenKime attın ve memnun kaldın mı canım. Bence biraz daha hassas bir fal bu.
Ada soylu duru görü seçeneği var mıydı? Ben sadece kahve bakıyor sanıyordum.cnm ada soyluya atmstm bi kac sayfa once konusuldu ama kahve atanlarda olmus...hangisini istersen
Gir tekrar siraya. Bende falinsustasi ve chitra benzer seyler siyledi aslinda. Ya ikisi de cikar ya da cikar insallah :)) ben withoutyou nun yazisindan yola cikarak soyledim.Ay keşke o zaman hemen pat diye vazgeçmeseymişim.Olan kaç günüdür ilerleyen sırama oldu. Pembeci falcıya da hiç tahammülüm yok. :/
Gir bence hemen tekrar uzamadanBelki de benim şansıma öyle denk geldi ya baya bekleyince dayanamadım vazgeçtim.
Ben falinustasina tarot katina iskambil baktirdim. En detaylisi iskambildi.falinustasinin kahvesi detaylı miydi sen sanirm baktirdin birkaç fal cesidine? birde ikisine baktirmis arkadaşlar falinustasi ve blackpearl arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?