benim merak ettiğim bunu hangi materyalle yorumladıkları. sadece hislerinimi yazıyor yoksa yorumcu gerçekten bir materyale mi odaklanıyor?cnm duru görü icin su falı gibi dusunup atmstm ben yani adın dogum tarihin anne adın
çok teşekkür ederim bende falinustasina atayim. yalniz iskambil suan bakmıyor sanırım görünmüyor bende o fal turu bulamadım?Ben falinustasina tarot katina iskambil baktirdim. En detaylisi iskambildi.
Blackpearl ve falinustasi ikisi de olumlu bende. Ama birini sececek olursam falinustasi derim cunku vade veriyor en azindan :) blackpearl vade vermeyi genelde sevmezmis zaten.
yok cnm duru goru de varAda soylu duru görü seçeneği var mıydı? Ben sadece kahve bakıyor sanıyordum.
:/ cok zor soru :)benim merak ettiğim bunu hangi materyalle yorumladıkları. sadece hislerinimi yazıyor yoksa yorumcu gerçekten bir materyale mi odaklanıyor?
benim merak ettiğim bunu hangi materyalle yorumladıkları. sadece hislerinimi yazıyor yoksa yorumcu gerçekten bir materyale mi odaklanıyor?
Belki de cikarmistir. Cok enerji isteyen bir fal diye duydum sonradan. Beni cok bekletmisti iskambilde (hatta ben arastirdigindan suphelenmistim) sonra iskambile b suredir bakmadigini ve uzunca b suredir kartlarimi inceledigini soyleyerek baslamisti fala.çok teşekkür ederim bende falinustasina atayim. yalniz iskambil suan bakmıyor sanırım görünmüyor bende o fal turu bulamadım?
O kadar gün bekledim şimdi ise geri başladığım yerdeyim sabırsızlığın sonuGir tekrar siraya. Bende falinsustasi ve chitra benzer seyler siyledi aslinda. Ya ikisi de cikar ya da cikar insallah :)) ben withoutyou nun yazisindan yola cikarak soyledim.
çok ilginç internet sitesinden bakınca iskambil görünüyor ama tellwe appinden bakınca görünmüyor:)Belki de cikarmistir. Cok enerji isteyen bir fal diye duydum sonradan. Beni cok bekletmisti iskambilde (hatta ben arastirdigindan suphelenmistim) sonra iskambile b suredir bakmadigini ve uzunca b suredir kartlarimi inceledigini soyleyerek baslamisti fala.
Bu da mi enerji meselesi acabaçok ilginç internet sitesinden bakınca iskambil görünüyor ama tellwe appinden bakınca görünmüyor:)
Mrb fali gonderirken soru sordun mu yani su sekilde ask hayatim nasil olacak mi dedin yoksa ayrintili sorular mi sordun bende gondermeyi dusunuyorum tek tek kafamdaki sorulari mi sorsam yoksa genel bir sekilde mi yollasam memnun kaldiginiz icin merak ettim cunkuArkadaşlar Ada soyluyu kim tavsiye ettiyse teşekkür ederim. Cidden uzun zamandan Sonra Binnaz ablada Hem sesli hem düşük ücretli bu kadar iyi bir fal baktırmamıştım. Gerçekten beğendim kadını. Tavsiye ederim ama sadece kahve bakıyor sanırım.
Bu da mi enerji meselesi acaba
Ben eski sevgilimi ve yeni hoşlandığım birini neler olacak diye sordum. Çok ayrıntılı da değildi sorum çok genelde değildi açıkçası. Sen içinden nasıl geçiyorsa öyle sor. Eğer iyi falcıysa her türlü bilmesi gerekir.Mrb fali gonderirken soru sordun mu yani su sekilde ask hayatim nasil olacak mi dedin yoksa ayrintili sorular mi sordun bende gondermeyi dusunuyorum tek tek kafamdaki sorulari mi sorsam yoksa genel bir sekilde mi yollasam memnun kaldiginiz icin merak ettim cunku
Kızlar benim chitra falım geldi. Ben hiçbir ayrıntı vermedim hiçbirşey söylemedim ve hiçbirşey söylememe rağmen analizlerini döktürdü. Ancak bu kadar iyi bilebilirdi. Kesinlikle bekle canım olacak canım diyebilecek boş yere ümit verecek biri değil. Gerçekleri bana pat pat söyledi. Hatta kalbimin bir parça üzülmesine sebep olacak karşı tarafın hayatında başka biri olduğunu bile söyledi. Kendisi biraz bağlanma korkusu olangillerden şaşırmam yani hayatında biri varsa da. Diyeceğim o ki tavsiye ederim yani, o krediye bi de. Ben falcıyım diyenlere taş çıkartır. Şimdi düşünüyorum da Yeşilçingeneye olayı anlatmıştım resmen, olay üzerinden uydurmuş gitmiş.
Kızlar benim chitra falım geldi. Ben hiçbir ayrıntı vermedim hiçbirşey söylemedim ve hiçbirşey söylememe rağmen analizlerini döktürdü. Ancak bu kadar iyi bilebilirdi. Kesinlikle bekle canım olacak canım diyebilecek boş yere ümit verecek biri değil. Gerçekleri bana pat pat söyledi. Hatta kalbimin bir parça üzülmesine sebep olacak karşı tarafın hayatında başka biri olduğunu bile söyledi. Kendisi biraz bağlanma korkusu olangillerden şaşırmam yani hayatında biri varsa da. Diyeceğim o ki tavsiye ederim yani, o krediye bi de. Ben falcıyım diyenlere taş çıkartır. Şimdi düşünüyorum da Yeşilçingeneye olayı anlatmıştım resmen, olay üzerinden uydurmuş gitmiş.
Chitra icin ayni seyi darth vader de mi soylemisti? Barisacaksiniz dedi biz tamamen ayrildik diye... Hatta chitra ya yazmis chitra gecici mi demisti yaniliyor olabilirim ama. Sen yazdin mi chitra ya cikmadi diye? Cevap veriyor sanirim. Eski falinda mesaj yerin kaldiysa b yaz istsesen ne diyecek?Ben de aynı şeyi düşünüyordum, hatta çok övmüşlüğüm vardır forumda. Ama tamamen patladı bende.İnşallah olumluları çıkar sende.
Chitra icin ayni seyi darth vader de mi soylemisti? Barisacaksiniz dedi biz tamamen ayrildik diye... Hatta chitra ya yazmis chitra gecici mi demisti yaniliyor olabilirim ama. Sen yazdin mi chitra ya cikmadi diye? Cevap veriyor sanirim. Eski falinda mesaj yerin kaldiysa b yaz istsesen ne diyecek?
O zaman öyle olsun ya üzüldüm çünkü bir miktarBen de aynı şeyi düşünüyordum, hatta çok övmüşlüğüm vardır forumda. Ama tamamen patladı bende.İnşallah olumluları çıkar sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?