Binnaz Abla

çok teşekkür ederim bende falinustasina atayim. yalniz iskambil suan bakmıyor sanırım görünmüyor bende o fal turu bulamadım?

benim merak ettiğim bunu hangi materyalle yorumladıkları. sadece hislerinimi yazıyor yoksa yorumcu gerçekten bir materyale mi odaklanıyor?

ben ada soyluya kahve attım ve memnun kaldım ama kendi fikrim durugoru cok özel bir yetenek ve fal sitelerinde durugoruyle bakiyorum yazan kisilerin çoğuna inanmıyorum. böyle bir yeteneği olan kişi 20 30 tl ye fal bakmaz bence sitelerde. kart falan açıyor olabilirler diye düşünüyorum soruya gore.

çok teşekkür ederim bende falinustasina atayim. yalniz iskambil suan bakmıyor sanırım görünmüyor bende o fal turu bulamadım?
Belki de cikarmistir. Cok enerji isteyen bir fal diye duydum sonradan. Beni cok bekletmisti iskambilde (hatta ben arastirdigindan suphelenmistim) sonra iskambile b suredir bakmadigini ve uzunca b suredir kartlarimi inceledigini soyleyerek baslamisti fala.

çok ilginç internet sitesinden bakınca iskambil görünüyor ama tellwe appinden bakınca görünmüyor:)

Mrb fali gonderirken soru sordun mu yani su sekilde ask hayatim nasil olacak mi dedin yoksa ayrintili sorular mi sordun bende gondermeyi dusunuyorum tek tek kafamdaki sorulari mi sorsam yoksa genel bir sekilde mi yollasam memnun kaldiginiz icin merak ettim cunku

Ben eski sevgilimi ve yeni hoşlandığım birini neler olacak diye sordum. Çok ayrıntılı da değildi sorum çok genelde değildi açıkçası. Sen içinden nasıl geçiyorsa öyle sor. Eğer iyi falcıysa her türlü bilmesi gerekir.

Kızlar benim chitra falım geldi. Ben hiçbir ayrıntı vermedim hiçbirşey söylemedim ve hiçbirşey söylememe rağmen analizlerini döktürdü. Ancak bu kadar iyi bilebilirdi. Kesinlikle bekle canım olacak canım diyebilecek boş yere ümit verecek biri değil. Gerçekleri bana pat pat söyledi. Hatta kalbimin bir parça üzülmesine sebep olacak karşı tarafın hayatında başka biri olduğunu bile söyledi. Kendisi biraz bağlanma korkusu olangillerden şaşırmam yani hayatında biri varsa da. Diyeceğim o ki tavsiye ederim yani, o krediye bi de. Ben falcıyım diyenlere taş çıkartır. Şimdi düşünüyorum da Yeşilçingeneye olayı anlatmıştım resmen, olay üzerinden uydurmuş gitmiş.

Chitra bende de hep guven uyandirdi. Kesin konustu. Insallah hakli cikar canim (olumlu konustuklari icin soyluyorum, olumsuzlari patlasin)

Ben de aynı şeyi düşünüyordum, hatta çok övmüşlüğüm vardır forumda. Ama tamamen patladı bende. İnşallah olumluları çıkar sende.

Ben de aynı şeyi düşünüyordum, hatta çok övmüşlüğüm vardır forumda. Ama tamamen patladı bende. İnşallah olumluları çıkar sende.
Chitra icin ayni seyi darth vader de mi soylemisti? Barisacaksiniz dedi biz tamamen ayrildik diye... Hatta chitra ya yazmis chitra gecici mi demisti yaniliyor olabilirim ama. Sen yazdin mi chitra ya cikmadi diye? Cevap veriyor sanirim. Eski falinda mesaj yerin kaldiysa b yaz istsesen ne diyecek?

Yazmadım ama yazarım

chitra bana da bakmıstı her falcının suana kadar söylediğinin tam tersini söyledi falı o kadar uyumsuz benle alakalı değildi ki iade istedim hiç beğenmedim eski sevgilimi ve sevgilisini sormustum evlendirdi hemen,ben de yas tutmaya devam edicekmişim o kadar sacma bir uslupla yazmıstı ki baya sasırdım. 5485493 falcıya baktırdıysam bir tek o bu sekilde konusmustur.

chitra bana da bakmıstı her falcının suana kadar söylediğinin tam tersini söyledi falı o kadar uyumsuz benle alakalı değildi ki iade istedim hiç beğenmedim eski sevgilimi ve sevgilisini sormustum evlendirdi hemen,ben de yas tutmaya devam edicekmişim o kadar sacma bir uslupla yazmıstı ki baya sasırdım. 5485493 falcıya baktırdıysam bir tek o bu sekilde konusmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…