Binnaz Abla

Tam pembeci ilan etmistik kendisini. Sasirdim.

Binnaz Abla Poyraz Kuzey....Evlerden ırak olsun listenize ekleyebilirsiniz...
Tatlım balım hayatım dolu yapış yapış bir fal aldım...Sonuçta herşey çok güzel olacaktı..
ben ona baktırmayı düşünüyordum demek memnun kalmadın kalsın kredim gitmesin

Naktaya baktırmışmıydın ?

melek yıldız
rabıa barıka
umut ısık
ayca seckın :):)
ama favorim umut ısık :):)

Melek yıldız ın söylediklerini yaşasam inan çok mutlu olurum
Arkadaşlar merhaba, Melek Yıldız'a baktırmışsınız bir süre önce, dedikleri çıktı mı acaba? Geleceği bildi mi? Alıntıladıklarım dışında Melek Yıldız'a baktırıp da falı çıkan ya da çıkmayan olduysa yazabilir mi?

iskambil attım ama kahvede daha iyi diye okumustum benim fal olumlu ama vade patladı

"Olumlu şeyler söyledi" anlamında mı yoksa "dedikleri çıktı" anlamında mı olumlu acaba? Tarih gecikmeli olarak mı gerçekleşti yoksa hiç mi gerçekleşmedi?
sordugum kişi ile ilgili her şey güzel olacak dedi vade verdi ama çokta her şey güzel değil sorduğum soruda vade geçti olmadi

ben ekledim buldım simdi instagramdan itü cevre mühendisiymiş sasırdım valla size ne söylediği cıktı mesela bende baktırabilirim

Eski erkek arkadaşımın haziran ayı sonuna kadar geri donecegeini, ama hareketlerindeki bir şeyin beni rahatsız edeceğini, sonrasında bir süre sessizlik olacağını söylemişti. Adam 1 temmuzda mesaj attı ve tam olarak dediği gibi oldu. Tavri cok sinirlerimi bozdu ve o gunden sonra hic konusmadik. Neredeyse iki hafta olacak. Uzun zamandır bir falım çıkmamıştı, iyi mi kötü mü bilmiyorum gerçi ama :)
Sonrası için bir süre sessizliğin ardından dolu dizgin başlayacaksınız demişti. Şimdi tekrar batıracağım bulamıyorum kadını. Facebooktan yazdım bir de instagramdan deneyeyim
Bu sırada başka öneriniz olursa bilgilendirin lutfen, çok ihtiyacım var.

O onceinawhile sen de bak. google dan aratinca adiyla bir blog cikiyor. Tarot bakiyor galiba sadece. Iletisim altinda tel numarasi da var. Ulasirsaniz haber verin. Ben de merak ettim.

O onceinawhile sen de bak. google dan aratinca adiyla bir blog cikiyor. Tarot bakiyor galiba sadece. Iletisim altinda tel numarasi da var. Ulasirsaniz haber verin. Ben de merak ettim.
ester kiradan mı bahsediyoruz ben instagrama ekledim ama kabul etmedi sanırım bu onun blog sayfası mı? youtube da adı öngörü günlükleri.. Bu ay battım yine fal paraları ve mobil ödemeler yüzünden kaça bakıyor acaba

of eskisi bana mesaj atsın da tavrını ben de beğenmeyeyim razıyım ya ahahahah otomatik virüs linki mesajı göndersin ona bile razıyım artık

sordugum kişi ile ilgili her şey güzel olacak dedi vade verdi ama çokta her şey güzel değil sorduğum soruda vade geçti olmadi
Melek Yıldız'a ben de fal baktırdım ve hiç mi hiç beğenmedim de, o yüzden sordum çıkıyor mu diye. Sayfasında yazan yorumlarla hiç alakası yok. Özensiz bir fal bakmış bana. Bozuk bir Türkçe'yle yazmış zaten, karışık ve anlaşılmıyor...

canım şimdi farkettim ben ayşe melek baktirdim karistirmisim melek yıldız denemedim sen begenmedin demek

Email attim yanit verirse paylasirim. Ama ben yurtdisinda oldugumu soyleyip, odemeyi kolaylikla yapabilecegim bir yerde fal bakip bakmadigini sordum. Bakalim...

Ester kira bana yazdi kizlar yurtdisinda olanlar western union ile odeme yapiyormus ama ben yapmam yani 50 tl icin 15 euro odemem gerekiyor

Fala 50 ye bakiyormus bu arada
Tellwedeki kiraze12 ile ayni kisiymis galiba. Tellwe basligina da yazdim ama duvari enteresan 1 subat 2014 den once fal baktirmamis olanlari kabul etmiyormus referans olmadikca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…