Tam pembeci ilan etmistik kendisini. Sasirdim.chitra bana da bakmıstı her falcının suana kadar söylediğinin tam tersini söyledi falı o kadar uyumsuz benle alakalı değildi ki iade istedim hiç beğenmedim eski sevgilimi ve sevgilisini sormustum evlendirdi hemen,ben de yas tutmaya devam edicekmişim o kadar sacma bir uslupla yazmıstı ki baya sasırdım. 5485493 falcıya baktırdıysam bir tek o bu sekilde konusmustur.
ben ona baktırmayı düşünüyordum demek memnun kalmadın kalsın kredim gitmesinBinnaz Abla Poyraz Kuzey....Evlerden ırak olsun listenize ekleyebilirsiniz...
Tatlım balım hayatım dolu yapış yapış bir fal aldım...Sonuçta herşey çok güzel olacaktı..
Naktaya baktırmışmıydın ?chitra bana da bakmıstı her falcının suana kadar söylediğinin tam tersini söyledi falı o kadar uyumsuz benle alakalı değildi ki iade istedim hiç beğenmedim eski sevgilimi ve sevgilisini sormustum evlendirdi hemen,ben de yas tutmaya devam edicekmişim o kadar sacma bir uslupla yazmıstı ki baya sasırdım. 5485493 falcıya baktırdıysam bir tek o bu sekilde konusmustur.
melek yıldız
rabıa barıka
umut ısık
ayca seckın :):)
ama favorim umut ısık :):)
Hüma ya baktırmıştım ,gerçekten çok iyi..
Dün gece de yeni , 1 yıldızı olan Melek Yıldız diye birine baktırdım. O da şuanki durumu çok iyi bildi. Kayınvalidemin ismini söylediGelecekle ilgili bikaç bişey dedi ama daha zamanı var
o fiyat aralığında Baran Umut ve Melek Yıldız denenebilir ama yönlendirmiş olmayayım yine de:) Bir de Engin Gümüşün ilk falını dinledim fena değilmiş ikinci de bariz geçiştirmiş ama çok mükemmel performans vaad edemem:)
Arkadaşlar merhaba, Melek Yıldız'a baktırmışsınız bir süre önce, dedikleri çıktı mı acaba? Geleceği bildi mi? Alıntıladıklarım dışında Melek Yıldız'a baktırıp da falı çıkan ya da çıkmayan olduysa yazabilir mi?Melek yıldız ın söylediklerini yaşasam inan çok mutlu olurum
iskambil attım ama kahvede daha iyi diye okumustum benim fal olumlu ama vade patladıArkadaşlar merhaba, Melek Yıldız'a baktırmışsınız bir süre önce, dedikleri çıktı mı acaba? Geleceği bildi mi? Alıntıladıklarım dışında Melek Yıldız'a baktırıp da falı çıkan ya da çıkmayan olduysa yazabilir mi?
"Olumlu şeyler söyledi" anlamında mı yoksa "dedikleri çıktı" anlamında mı olumlu acaba? Tarih gecikmeli olarak mı gerçekleşti yoksa hiç mi gerçekleşmedi?iskambil attım ama kahvede daha iyi diye okumustum benim fal olumlu ama vade patladı
sordugum kişi ile ilgili her şey güzel olacak dedi vade verdi ama çokta her şey güzel değil sorduğum soruda vade geçti olmadi"Olumlu şeyler söyledi" anlamında mı yoksa "dedikleri çıktı" anlamında mı olumlu acaba? Tarih gecikmeli olarak mı gerçekleşti yoksa hiç mi gerçekleşmedi?
ben ekledim buldım simdi instagramdan itü cevre mühendisiymiş sasırdım valla size ne söylediği cıktı mesela bende baktırabilirim
O onceinawhile sen de bak. google dan aratinca adiyla bir blog cikiyor. Tarot bakiyor galiba sadece. Iletisim altinda tel numarasi da var. Ulasirsaniz haber verin. Ben de merak ettim.Eski erkek arkadaşımın haziran ayı sonuna kadar geri donecegeini, ama hareketlerindeki bir şeyin beni rahatsız edeceğini, sonrasında bir süre sessizlik olacağını söylemişti. Adam 1 temmuzda mesaj attı ve tam olarak dediği gibi oldu. Tavri cok sinirlerimi bozdu ve o gunden sonra hic konusmadik. Neredeyse iki hafta olacak. Uzun zamandır bir falım çıkmamıştı, iyi mi kötü mü bilmiyorum gerçi ama :)
Sonrası için bir süre sessizliğin ardından dolu dizgin başlayacaksınız demişti. Şimdi tekrar batıracağım bulamıyorum kadını. Facebooktan yazdım bir de instagramdan deneyeyim
Bu sırada başka öneriniz olursa bilgilendirin lutfen, çok ihtiyacım var.
baktırdım canım naktada suana kadar ki falların benzerini söyledi adamın döneceğini ilişkisinin yolunda gitmediğini vs vsNaktaya baktırmışmıydın ?
ester kiradan mı bahsediyoruz ben instagrama ekledim ama kabul etmedi sanırım bu onun blog sayfası mı? youtube da adı öngörü günlükleri.. Bu ay battım yine fal paraları ve mobil ödemeler yüzünden kaça bakıyor acabaO onceinawhile sen de bak. google dan aratinca adiyla bir blog cikiyor. Tarot bakiyor galiba sadece. Iletisim altinda tel numarasi da var. Ulasirsaniz haber verin. Ben de merak ettim.
Eski erkek arkadaşımın haziran ayı sonuna kadar geri donecegeini, ama hareketlerindeki bir şeyin beni rahatsız edeceğini, sonrasında bir süre sessizlik olacağını söylemişti. Adam 1 temmuzda mesaj attı ve tam olarak dediği gibi oldu. Tavri cok sinirlerimi bozdu ve o gunden sonra hic konusmadik. Neredeyse iki hafta olacak. Uzun zamandır bir falım çıkmamıştı, iyi mi kötü mü bilmiyorum gerçi ama :)
Sonrası için bir süre sessizliğin ardından dolu dizgin başlayacaksınız demişti. Şimdi tekrar batıracağım bulamıyorum kadını. Facebooktan yazdım bir de instagramdan deneyeyim
Bu sırada başka öneriniz olursa bilgilendirin lutfen, çok ihtiyacım var.
Melek Yıldız'a ben de fal baktırdım ve hiç mi hiç beğenmedim de, o yüzden sordum çıkıyor mu diye. Sayfasında yazan yorumlarla hiç alakası yok. Özensiz bir fal bakmış bana. Bozuk bir Türkçe'yle yazmış zaten, karışık ve anlaşılmıyor...sordugum kişi ile ilgili her şey güzel olacak dedi vade verdi ama çokta her şey güzel değil sorduğum soruda vade geçti olmadi
canım şimdi farkettim ben ayşe melek baktirdim karistirmisim melek yıldız denemedim sen begenmedin demekMelek Yıldız'a ben de fal baktırdım ve hiç mi hiç beğenmedim de, o yüzden sordum çıkıyor mu diye. Sayfasında yazan yorumlarla hiç alakası yok. Özensiz bir fal bakmış bana. Bozuk bir Türkçe'yle yazmış zaten, karışık ve anlaşılmıyor...
Evet, benim baktırdığım Melek Yıldız. Ama beğenmedim... İyi diyenler de var ama benimki bayağı başarısız ve özensizdi...canım şimdi farkettim ben ayşe melek baktirdim karistirmisim melek yıldız denemedim sen begenmedin demek
Email attim yanit verirse paylasirim. Ama ben yurtdisinda oldugumu soyleyip, odemeyi kolaylikla yapabilecegim bir yerde fal bakip bakmadigini sordum. Bakalim...ester kiradan mı bahsediyoruz ben instagrama ekledim ama kabul etmedi sanırım bu onun blog sayfası mı? youtube da adı öngörü günlükleri.. Bu ay battım yine fal paraları ve mobil ödemeler yüzünden kaça bakıyor acaba
ester kira fal alemde olan değil mi?Email attim yanit verirse paylasirim. Ama ben yurtdisinda oldugumu soyleyip, odemeyi kolaylikla yapabilecegim bir yerde fal bakip bakmadigini sordum. Bakalim...
Tellwedeki kiraze12 ile ayni kisiymis galiba. Tellwe basligina da yazdim ama duvari enteresan 1 subat 2014 den once fal baktirmamis olanlari kabul etmiyormus referans olmadikca.Ester kira bana yazdi kizlar yurtdisinda olanlar western union ile odeme yapiyormus ama ben yapmam yani 50 tl icin 15 euro odemem gerekiyor
Fala 50 ye bakiyormus bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?