Binnaz Abla

Tellwedeki kiraze12 ile ayni kisiymis galiba. Tellwe basligina da yazdim ama duvari enteresan 1 subat 2014 den once fal baktirmamis olanlari kabul etmiyormus referans olmadikca.
kızlr ben ester kiraya baktırmıştım online bi sitede kirazede evet aynı kişiymiş okumuştum burdan ama 2,5 yıl önce baktıran biri olarak patlamıştı bende

Tellwedeki kiraze12 ile ayni kisiymis galiba. Tellwe basligina da yazdim ama duvari enteresan 1 subat 2014 den once fal baktirmamis olanlari kabul etmiyormus referans olmadikca.
Neymiş yani? Saadet zinciri mi ? Referans olmadan bakmamak...kendine güvenen yorumcu sıfır bilgi ile çatır çatır bakıyor...
Ekürisi saraylıhanım ile ikisine siz ne ayaksınız demek istiyorum buradan. Zira ikisi de burayı okuyor... 1 hafta bekletip falımı ( ki sosyal medya ora bura malzeme toplayamayınca-profillerim kapalıdır benim.. falı iade edip mundar etmişlerdir )
Bunların diğer versiyonu da bknz:Nesibe...
Fal işini ayda 1'e indirdim.. bildiklerimden de şaşmam artık ama burayı okudukça zamanında ne çok suistimal yaşamışım diyorum. Ama işte anın psikolojisi ile insan bir şeylere tutunmak istiyor. Sacma oldugunu bile bile üstelik.. zamanla normalleşiyoruz hepimiz de... Ama yazarım yani... bu 3 ünün de yok bir numarası... sorudan basıp gidiyorlar... ( uzun aradan sonra istanbul trafiğinde araba kullanmak bana yaramadı galiba sanırsam.. laflara bak bendeki )

Son düzenleme:
Valla super oldu ustuste olumsuz yorumlari okuyunca bendeki gonderme hevesi gitti. Bir fal az kaziklanmis olacagim. :) tesekkurler :)

BU NESİBE FALSEPETİ NESİBE Mİ

Binnaz Ada Soylu. Kahve falim. Isimlerinizi ve dogum tarihlerimizi de ekleyip "evliligim duzelecek mi" diye sordum.
Yazili fal ben sesli olacak saniyirdum.
Ani bilmis. Ama sorunlarimizi sanki karsi taraf kaynakli ben affedecek kisiymisim gibi gormus. (tellwe azizeninsesi ve geysu da boyle gormustu) evlilikte alttan alan taragin ve sabreden tarafin hep ben oldugumu soylemis (bu sadece son 10 ay falan icin gecerli, onca yil alttan alan hep esimdi. Uzerime titrer bir dedigimi iki etmezdi ama falda ne kadarlik gecmis cikar bilmem) onumuzdeki 1 ay icinde bir konusma olacagini ve esimin benim gonlumu alacagini soylemis. Olur mu olur insalah. (nakta da bana su aralar sabriniza hayranlik duymaya baslamis ve acaba gervek mi ruya mi diye dusunmeye baslamis demisti)
Sonuc olarak tavsiye ederim ama aceleniz yoksa vademi bekleyin cikarsa da cikmazsa da buraya yazacagim. Sozum soz biliyrosunuz. Fallarim cikarsa mutluluktan buraya girmesem bile size haber gonderirim whatsapp da kayitli olan 2 kisi var su an buradan tanistigim. Onlara yazarim en kotu ihtimal hemen sonra bir ara detayi veririm.

kızlar bu topicte konuşulmuştu cherrycoco varya tellwe de o nasıl bilirsiniz?
birde bu topicten chitra ya baktıran varmı?

Evetttt... ta kendisi...
şaşırıyorum valla 2014 de ben nesibenin çok sağlam patladığını yazdığımda forumda kimse inanmamıştı bana neyse sevindim gerçeğin eninde sonunda ortaya çıkmasına

şaşırıyorum valla 2014 de ben nesibenin çok sağlam patladığını yazdığımda forumda kimse inanmamıştı bana neyse sevindim gerçeğin eninde sonunda ortaya çıkmasına
Bir falcinin patlamasina degil de cikmasina sasiriyoruz. O kadar mi iyiydi zamaninda herkeste yani? Cok mu cikani vardi? Patlamasina neden inanilmaz ki?

Yavrum daha birkaç ay evvel konusuldu zaten. hakkında burada olumsuz şeyler yazana kötü dileklerini mi yollamıştı neydi? Burada fallarının çıkmadığı yoğun olarak yazıldığı dönemde face'te zehir zemberek bir paylaşım yapmıştı. Topikte aratırsan bulursun. Geçmiş zaman çok aklımda kalmadı...

Bir falcinin patlamasina degil de cikmasina sasiriyoruz. O kadar mi iyiydi zamaninda herkeste yani? Cok mu cikani vardi? Patlamasina neden inanilmaz ki?
PR'si iyiydi sadece... bir de buradan laf taşıyıcıları iyiydi... topiğe ilk geldiğim zamanlar pek çaylaktım. Özelden ağzımı arayıp sürekli nesibe yi öven bir arkadas vardı sonra kayboldu...

Merak ettim simdi araticam. 1000 sayfa gelmez umarim :)

Ay o sirada eminim cok sinirlenmissindir ama ben simdi guldum okuyunca. Yahu bu falcilar kendilerine neden boyle davraniyorlar anlamadim. Kendilerini bu duruma neden dusuruyirlar... Kotu enerji gondermek vs vs bunlar ne yaa tehdit gibi. Tusedisi de yazmisti galiba duvarinda... Ne gerek var begenen begenir begenmeyen begenmez... Kendilerini komik duruma dusurmelerine ne gerek var, yazik cok yazik!!! Bir fali begenmedim diye sen bana kotu enerji gonderecek hayatimi karistiracak kadar yetenekliysen buyur yap cunku bunu engellemek mumkun degil. Manavdan kotu domates geldi diye de yaparsin. Allah herkese akli fikriyle iyilige kullanacagi yetenek versin. Zor boylesi de zor!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…