- 20 Aralık 2015
- 285
- 160
- 53
- 39
kızlr ben ester kiraya baktırmıştım online bi sitede kirazede evet aynı kişiymiş okumuştum burdan ama 2,5 yıl önce baktıran biri olarak patlamıştı bendeTellwedeki kiraze12 ile ayni kisiymis galiba. Tellwe basligina da yazdim ama duvari enteresan 1 subat 2014 den once fal baktirmamis olanlari kabul etmiyormus referans olmadikca.
Neymiş yani? Saadet zinciri mi ? Referans olmadan bakmamak...kendine güvenen yorumcu sıfır bilgi ile çatır çatır bakıyor...Tellwedeki kiraze12 ile ayni kisiymis galiba. Tellwe basligina da yazdim ama duvari enteresan 1 subat 2014 den once fal baktirmamis olanlari kabul etmiyormus referans olmadikca.
Valla super oldu ustuste olumsuz yorumlari okuyunca bendeki gonderme hevesi gitti. Bir fal az kaziklanmis olacagim. :) tesekkurler :)Neymiş yani? Saadet zinciri mi ? Referans olmadan bakmamak...kendine güvenen yorumcu sıfır bilgi ile çatır çatır bakıyor...
Ekürisi saraylıhanım ile ikisine siz ne ayaksınız demek istiyorum buradan. Zira ikisi de burayı okuyor... 1 hafta bekletip falımı ( ki sosyal medya ora bura malzeme toplayamayınca-profillerim kapalıdır benim.. falı iade edip mundar etmişlerdir )
Bunların diğer versiyonu da bknz:Nesibe...
Fal işini ayda 1'e indirdim.. bildiklerimden de şaşmam artık ama burayı okudukça zamanında ne çok suistimal yaşamışım diyorum. Ama işte anın psikolojisi ile insan bir şeylere tutunmak istiyor. Sacma oldugunu bile bile üstelik.. zamanla normalleşiyoruz hepimiz de... Ama yazarım yani... bu 3 ünün de yok bir numarası... sorudan basıp gidiyorlar... ( uzun aradan sonra istanbul trafiğinde araba kullanmak bana yaramadıgaliba sanırsam.. laflara bak bendeki )
BU NESİBE FALSEPETİ NESİBE MİNeymiş yani? Saadet zinciri mi ? Referans olmadan bakmamak...kendine güvenen yorumcu sıfır bilgi ile çatır çatır bakıyor...
Ekürisi saraylıhanım ile ikisine siz ne ayaksınız demek istiyorum buradan. Zira ikisi de burayı okuyor... 1 hafta bekletip falımı ( ki sosyal medya ora bura malzeme toplayamayınca-profillerim kapalıdır benim.. falı iade edip mundar etmişlerdir )
Bunların diğer versiyonu da bknz:Nesibe...
Fal işini ayda 1'e indirdim.. bildiklerimden de şaşmam artık ama burayı okudukça zamanında ne çok suistimal yaşamışım diyorum. Ama işte anın psikolojisi ile insan bir şeylere tutunmak istiyor. Sacma oldugunu bile bile üstelik.. zamanla normalleşiyoruz hepimiz de... Ama yazarım yani... bu 3 ünün de yok bir numarası... sorudan basıp gidiyorlar... ( uzun aradan sonra istanbul trafiğinde araba kullanmak bana yaramadıgaliba sanırsam.. laflara bak bendeki )
Evetttt... ta kendisi...BU NESİBE FALSEPETİ NESİBE Mİ
Ben b kac ay once biraktim onun pesini. Bana donmedi maille.Arkadaşlar neden kimse yazmıyor ya medyum selena maille kaç günde falina bakıyor dekontu felan yolladım halen bakmadı bilen yok mu ???
şaşırıyorum valla 2014 de ben nesibenin çok sağlam patladığını yazdığımda forumda kimse inanmamıştı bana neyse sevindim gerçeğin eninde sonunda ortaya çıkmasınaEvetttt... ta kendisi...
Bir falcinin patlamasina degil de cikmasina sasiriyoruz. O kadar mi iyiydi zamaninda herkeste yani? Cok mu cikani vardi? Patlamasina neden inanilmaz ki?şaşırıyorum valla 2014 de ben nesibenin çok sağlam patladığını yazdığımda forumda kimse inanmamıştı bana neyse sevindim gerçeğin eninde sonunda ortaya çıkmasına
Yavrum daha birkaç ay evvel konusuldu zaten. hakkında burada olumsuz şeyler yazana kötü dileklerini mi yollamıştı neydi? Burada fallarının çıkmadığı yoğun olarak yazıldığı dönemde face'te zehir zemberek bir paylaşım yapmıştı. Topikte aratırsan bulursun. Geçmiş zaman çok aklımda kalmadı...şaşırıyorum valla 2014 de ben nesibenin çok sağlam patladığını yazdığımda forumda kimse inanmamıştı bana neyse sevindim gerçeğin eninde sonunda ortaya çıkmasına
PR'si iyiydi sadece... bir de buradan laf taşıyıcıları iyiydi... topiğe ilk geldiğim zamanlar pek çaylaktım. Özelden ağzımı arayıp sürekli nesibe yi öven bir arkadas vardı sonra kayboldu...Bir falcinin patlamasina degil de cikmasina sasiriyoruz. O kadar mi iyiydi zamaninda herkeste yani? Cok mu cikani vardi? Patlamasina neden inanilmaz ki?
Merak ettim simdi araticam. 1000 sayfa gelmez umarim :)Yavrum daha birkaç ay evvel konusuldu zaten. hakkında burada olumsuz şeyler yazana kötü dileklerini mi yollamıştı neydi? Burada fallarının çıkmadığı yoğun olarak yazıldığı dönemde face'te zehir zemberek bir paylaşım yapmıştı. Topikte aratırsan bulursun. Geçmiş zaman çok aklımda kalmadı...
Merak ettim simdi araticam. 1000 sayfa gelmez umarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?