Binnaz Abla

nesibeye bende geçen sene baktirmistim. bana da dediği hiçbirşey cikmadi.
Ciksa ne olacak ki! Insan uslubunu bozmadan yapsin ne is yapiyorsa. Elestirilince tehditkar tavirlar cok cirkin. Bu yuzden cok itici gelir buyuk harfle fal yazanlar bana. Bagira bagira soyluyormus gibi. Soylediklerini olumsuz bile olsa duzgun bir uslupla soylemeye calisan falcilar da var. Uslup onemli. Veya elestirilince nasil tavir takindigi. Iyi falcidir degildir orasi zaten ayri konu...

kesinlikle oyle. falcı egosu en son çekeceğim şey bile olamaz. burada ki bircok kiside boyle düşünüyor bence. bu kişiler bi şekilde kendilerini belli ediyorlar.

binnaz da kredim vardı ada soylu konuşuldu diye ona kahve attım mevcut durumu, karşı tarafın fiziksel özelliklerini gayet güzel anlatmış hatta şaşırdığım birkaç nokta da var sonucu diğer chitra, falınustası, perseis, banu yılmaz'la aynı söylemiş. Ya hepsi birden patlar ya da hepsi birden çıkar hayırlısı artık bu arada kızlar Ho'oponopono yöntemi'ne sarmış durumdayım konuyla ilgili okuyorum, videolar izliyorum her şey inanmakla başlar tabi ama kendimi daha huzurlu ve pozitif hissediyorum bence kendin için her şey denemeye değer

Kızlar falalemdeki mert reiki nasıl yollamaya değer mi ? Sağlam birine fal atmaya ihtiyacım var öneriniz var mı ?

O yontemi bende denedim, hatta hayatima cektigim tam hayalimdeki gibi olan seyler oldu zamaninda. Ama sabir lazim ve dedigin gibi yuksek inanc lazim

Çıkan fal haberi

Nehir ateşoğlu şu an biten ilişkimdeki kişinin ismindeki harfleri ve ilişkim olacağını bilmiş :).Öyle biriyle kısa bir ilişkim oldu ama ayrıldım yakın zamanda o kişi evlilik istiyordu ben istemedim farklı durumlar oldu.Yanliz bana falı Aralık'ta bakmış Mayıs tarihleri oldu süreye takilmayin çocuğun ismindeki tüm harfleri bilmis.

Bir falcinin patlamasina degil de cikmasina sasiriyoruz. O kadar mi iyiydi zamaninda herkeste yani? Cok mu cikani vardi? Patlamasina neden inanilmaz ki?
iyi değildi ağzı çok iyi laf yapıyordu mesela girişte 5 dk nasıl baktığını anlatıyor yada düzenli giden biriyseniz arkadaşın gibi 5 dk konuşuyor kızıyor sana şöyle yaptın sen seni gidi seni diye son 4 dk da da olabilir yani li cümleler kurup 9.dk da pat kapatıyor.9 dk ya 50 lira alıyor şuan ne kadar bilmiyorum.Bi de garip bir şekilde kankileri var onun haberciler burda takılıp nesibeden bedavaya fal çıkarmaya çalışanlar falan komik şeyler ya

PR'si iyiydi sadece... bir de buradan laf taşıyıcıları iyiydi... topiğe ilk geldiğim zamanlar pek çaylaktım. Özelden ağzımı arayıp sürekli nesibe yi öven bir arkadas vardı sonra kayboldu...
ciddi misin kimdi acaba ya beni engellemiş o biliyomusun facebooktan ahahah yemin ederim çoluk çocuk ya vermişler eline interneti oynayıp duruyor

O yontemi bende denedim, hatta hayatima cektigim tam hayalimdeki gibi olan seyler oldu zamaninda. Ama sabir lazim ve dedigin gibi yuksek inanc lazim
İnanç ve sabır insanın hayatını yönlendiren 2 şey bence keşke hep sabırlı olabilsek, akışına bıraksak daha çekilir olurdu eminim her şey. Ne kaybederim ki diye düşündüm bende fallarda bile maddiyat kaybediyoruz kim bilir belki zamanla fallara da ihtiyacım olmaz (en çok da buna inanmayı istiyorum)

ciddi misin kimdi acaba ya beni engellemiş o biliyomusun facebooktan ahahah yemin ederim çoluk çocuk ya vermişler eline interneti oynayıp duruyor
Üzülme beybisi onu da ben engelledim
Bilememiş olabilir.. enerjimız tutmayabilir. Öyleeeee bilinçaltından geliyorum diyor ki ben bu bilinçaltı işlerine kapatırım kendimi. Zira başkalarında da yaşadım bunu. Neyse o gün iyi gününde de olmayabilir vs. Bunlara lafımız yok. Herkeste çok iyi olup bende birşey bilmeyenlerde oldu ama bunun tripleri hoş değil. Kötü dilekler enerjiler yollamak filan...​

boş bir falcı değil bence 2 defa baktırmistimm ben son baktırdığım falda olayları düşünceleri bilmiş ama vadesi var
Mert reikiyle gizem hatuna attım. ikisi de paralel konuşmuşlar. ikisi de genel olarak hayatımı, şu anki durumu geçmişi güzel anlatmış. Mert daha espriliydi sohbet havasında geçti ama güzel detaylar yakalamış. Ama gizem hatun beni şoka soktu. Takır takır yazmış. Özellikle bi kaç tane detay var hani öyle herkese sallasan tutacak şeyler değil bildiğin nokta atışı yapmış.
Gelecek olarak mert kasım, gizem bir ay içinde demiş. Eğer çıkarsa yazarım kızlar

Gizem hatun ne zaman online oluyor ki? Bir turlu yakalayamiyorum

Gizem hatun ne zaman online oluyor ki? Bir turlu yakalayamiyorum
Bende de online değildi ben sisteme canlı destekten yazdım hemen dönüş yaptılar. Çarşamba günü online olacakmış dediler bi baktım yarım saat sonra online oldu. siz de siteye yazın hemen dönüş yapıyorlar çok ilgililer ben öyle yakaladım

Daha önce telwe den geysu ya baktırmışmıydınız ? Ben ikisinin aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Ve zıt yorumlar yaptıklarını... ve şu anda gizem hatunun dediklerinin tam zıttını ve geysunun dediklerini birebir yaşıyorum. Evet ikisinde de nokta atışları vardı. Geysu ile aynı benzerlikte...

Bende uzun zamandır fal baktiran biriyim.Yorumlarınızı okudum.Banada bir çok fal çıkmadı ve son baktirdiklarim hep birbirinin aynı fal aynı sözler.Değişik kayda değer bir cümle yok.Allahın belalı kulubu galiba.Zaten şaka bir yana fal bakmak günahBelkide bana katina iyi gelmedi. Şöyle adam gibi bilen lafı dolandirmayan biri çıkmadı karşıma nette de gerçek hayattada.Bilende bakmiyor sanki ne var baksa kıyamet kopar.
Öneriniz var mı fal sepeti dışında?

Nasıl şeyler demedin. Hoponoopono çok güzel bir yöntem ve çalıştığım zamanlarda faydasını gördüm.ama çekim yasası olarak kullanmadım

Nasıl şeyler demedin. Hoponoopono çok güzel bir yöntem ve çalıştığım zamanlarda faydasını gördüm.ama çekim yasası olarak kullanmadım

Hayal ayaz ve hayatimdegisti sitelerinde cok var ornekler calismalar cekim yasasina dair, cok uzun detayli konu. Oralara bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…