Ben dekont fotosunu yolladım ama hAlen bakmadı falimaBen b kac ay once biraktim onun pesini. Bana donmedi maille.
Yok geysuya hiç yollamadım ben, gizeme de ilk falımdıDaha önce telwe den geysu ya baktırmışmıydınız ? Ben ikisinin aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Ve zıt yorumlar yaptıklarını... ve şu anda gizem hatunun dediklerinin tam zıttını ve geysunun dediklerini birebir yaşıyorum. Evet ikisinde de nokta atışları vardı. Geysu ile aynı benzerlikte...
Daha önce telwe den geysu ya baktırmışmıydınız ? Ben ikisinin aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Ve zıt yorumlar yaptıklarını... ve şu anda gizem hatunun dediklerinin tam zıttını ve geysunun dediklerini birebir yaşıyorum. Evet ikisinde de nokta atışları vardı. Geysu ile aynı benzerlikte...
Anladım teşekkürler... inşallah dilediğiniz kadar güzel olsun herşey...Yok geysuya hiç yollamadım ben, gizeme de ilk falımdı
Geysu nun vadesi hep sarkar bende... epeyce sarktı ama dediği gibi ilerliyor şimdi...Söyledigi vadede mi yasadiniz geysunun dediklerini?
Hepimizin inşallahAnladım teşekkürler... inşallah dilediğiniz kadar güzel olsun herşey...
Ben fal talebi diye attigim emaile hic yanit bile alamadim ondan. Hesap numarasi almaya kadar ilerleyemedim yani. Belki yurtdisinda oldugum icin ilgilenmedi bilmiyorum.Ben dekont fotosunu yolladım ama hAlen bakmadı falimabakcak mi bilmiyorum
Sakin diyim bulasma ne fal sepetine ne baska yere bu arada falsepetinde yagmur var ya ben bi iki ona gitmistim 6/10 veririm ama pahali yani benden baska da cikan yoktu sanirim oyuzden tavsiye etmiyorum sadece baktirdiysan merak ettimBende uzun zamandır fal baktiran biriyim.Yorumlarınızı okudum.Banada bir çok fal çıkmadı ve son baktirdiklarim hep birbirinin aynı fal aynı sözler.Değişik kayda değer bir cümle yok.Allahın belalı kulubu galiba.Zaten şaka bir yana fal bakmak günahBelkide bana katina iyi gelmedi. Şöyle adam gibi bilen lafı dolandirmayan biri çıkmadı karşıma nette de gerçek hayattada.Bilende bakmiyor sanki ne var baksa kıyamet kopar.
Öneriniz var mı fal sepeti dışında?
Fal sepeti bu kadar kötü mü yaw venüsamber için 50 tl yükledim elimde kaldı aylardır Atıcak kimse yok mu?Sakin diyim bulasma ne fal sepetine ne baska yere bu arada falsepetinde yagmur var ya ben bi iki ona gitmistim 6/10 veririm ama pahali yani benden baska da cikan yoktu sanirim oyuzden tavsiye etmiyorum sadece baktirdiysan merak ettim
Canım ben Berrak Okur u beğeniyorum orada. Yazılı ve kısa bakıyor ama bende çok nokta atışı oldu... iskambilde de deniz kara...kızlar binnazda 25 tl var duruyor ne zamandır. baktircak kimse bulamıyorum. son zamanlarda baktirip memnun kaldığınız kişiler varsa tavsiye alabilirim.
Canım ben Berrak Okur u beğeniyorum orada. Yazılı ve kısa bakıyor ama bende çok nokta atışı oldu... iskambilde de deniz kara...
Ama iskambil... kahvesi çok iyi değil...
yaniii ben diiyemiyorum bişey ya kendim en son ocakta yagmura attım objektiftir bence orta üstüdür ama benden başka enerjisi tutan olmadı yani ben de zaten falı bıraktım ciddi anlamdaFal sepeti bu kadar kötü mü yaw venüsamber için 50 tl yükledim elimde kaldı aylardır Atıcak kimse yok mu?
Zeus var sadece ilgimi çeken yağmurun profiline bakmadım hiçç...yaniii ben diiyemiyorum bişey ya kendim en son ocakta yagmura attım objektiftir bence orta üstüdür ama benden başka enerjisi tutan olmadı yani ben de zaten falı bıraktım ciddi anlamda
ZEUS 2013 de bir fal da iyiydi sonra ıhhhZeus var sadece ilgimi çeken yağmurun profiline bakmadım hiçç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?