Binnaz Abla

Biliyorum o siteleri çok araştırdım içimde korku oluyor korku oluncada olmuyor her zaman o heyecanı yüksek tutmak mümkün değil

Yok geysuya hiç yollamadım ben, gizeme de ilk falımdı

Söyledigi vadede mi yasadiniz geysunun dediklerini?

Ben dekont fotosunu yolladım ama hAlen bakmadı falima bakcak mi bilmiyorum
Ben fal talebi diye attigim emaile hic yanit bile alamadim ondan. Hesap numarasi almaya kadar ilerleyemedim yani. Belki yurtdisinda oldugum icin ilgilenmedi bilmiyorum.

M mine_22 merak etme mutlaka gönderecektir büyük ihtimal yoğun bir dönemindedir bana da her zaman geç gönderir:)

Sakin diyim bulasma ne fal sepetine ne baska yere bu arada falsepetinde yagmur var ya ben bi iki ona gitmistim 6/10 veririm ama pahali yani benden baska da cikan yoktu sanirim oyuzden tavsiye etmiyorum sadece baktirdiysan merak ettim

Sakin diyim bulasma ne fal sepetine ne baska yere bu arada falsepetinde yagmur var ya ben bi iki ona gitmistim 6/10 veririm ama pahali yani benden baska da cikan yoktu sanirim oyuzden tavsiye etmiyorum sadece baktirdiysan merak ettim
Fal sepeti bu kadar kötü mü yaw venüsamber için 50 tl yükledim elimde kaldı aylardır Atıcak kimse yok mu?

kızlar binnazda 25 tl var duruyor ne zamandır. baktircak kimse bulamıyorum. son zamanlarda baktirip memnun kaldığınız kişiler varsa tavsiye alabilirim.

kızlar binnazda 25 tl var duruyor ne zamandır. baktircak kimse bulamıyorum. son zamanlarda baktirip memnun kaldığınız kişiler varsa tavsiye alabilirim.
Canım ben Berrak Okur u beğeniyorum orada. Yazılı ve kısa bakıyor ama bende çok nokta atışı oldu... iskambilde de deniz kara...
Ama iskambil... kahvesi çok iyi değil...

Canım ben Berrak Okur u beğeniyorum orada. Yazılı ve kısa bakıyor ama bende çok nokta atışı oldu... iskambilde de deniz kara...
Ama iskambil... kahvesi çok iyi değil...

teşekkür ederim canım tavsiyen için :) deniz kara onlinedı. bende iskambil attım kendisine. aslında bildiği şeyler olmuş. zaman vermiş en geç ağustos sonuna kadar gelecek demis. dün bakirkoy de topraga gittim onun zamanları bana hep çıktı. oda ağustos ayi dedi. birde nikah görmüş Allah bilir tabi ama nikah imkansız bence :) bilmiyorum acaba pembeci midir ? gerçi kartlarim baya guzeldi kupa asi falan vardı gördüğünü yorumlamış tabi. ama verdigi zaman çıkarsa yazarim :)

Fal sepeti bu kadar kötü mü yaw venüsamber için 50 tl yükledim elimde kaldı aylardır Atıcak kimse yok mu?
yaniii ben diiyemiyorum bişey ya kendim en son ocakta yagmura attım objektiftir bence orta üstüdür ama benden başka enerjisi tutan olmadı yani ben de zaten falı bıraktım ciddi anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…