Binnaz Abla

Yok temin ederim pembeci değil :))))
Zamanları ile de çıktı bende... bu ara iskambil çok ilgimi çekiyor.. Çok net cevaplar veriyor ama okuyabilene...
Hayırlısı inşallah canım....

Yok temin ederim pembeci değil :))))
Zamanları ile de çıktı bende... bu ara iskambil çok ilgimi çekiyor.. Çok net cevaplar veriyor ama okuyabilene...
Hayırlısı inşallah canım....

pembeci değilse o zaman gördüğünü soylemis demek ki :) ilginç birşey oldu bu gece yalnız. eski sevglim beni aradı faldan birkaç saat sonra. tabi cok kalbimi kırdığı icin acmadim ve birbirimizi engellemistik whatsappdan. engeli kaldirmis ben onuda kaldırmadım :)
ama ağustos sonuna kadar kendisi barışma gördü. sadece bir iletişim geldi bilemiyorum azicik ucundan çıkmış fal oluyor sanırım:) birde binnazda kredm vardi buradan bir arkadas ada soyluyu önermişti ondan çok memnun kaldim oda dönüş gördü ama barışma gormedi. deniz kara barisma ve evlilik gordu. ilerleyen zamanlarda hangisinin falinin çıktığını yaşayarak gorcem:)

Valla Ada bende de olumsuzdu. Ama tam tersi oldu.
Deniz baktığında ise durum gerçekten çok olumsuzdu ama olacak dediği şey de oldu verdiği vade de...
Diğer söylediği şey de gerçekleşmez umarım... Hayırlısı olsun tabi evvela...

belki benim de suan durumum baya olumsuz olduğu için adayi çıkacak olarak görüyor olabilirim. denize ağustosta bir kere daha baktircam bakalim duruma gore. inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun.

belki benim de suan durumum baya olumsuz olduğu için adayi çıkacak olarak görüyor olabilirim. denize ağustosta bir kere daha baktircam bakalim duruma gore. inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun.
Ada olumsuz konuşuyor mu arkadaşlar? Ben onu pembeci sanıyordum biraz. Şaşırdım :/

Ada olumsuz konuşuyor mu arkadaşlar? Ben onu pembeci sanıyordum biraz. Şaşırdım :/
bence hic pembeci değil. bende suan hayatinda konuştuğu kişiler var dedi bende biliyorum. vade verdi sana dönecek ama sen barissanda olmaz bununla son yok yine aynı şeyleri yapar çok çapkın takılmaya duskun v.s dedi. dogru. hayatıma başkasinin gireceğini ve onunla devam etme ihtimalimin yüksek olduğunu söyledi. fal tamamen olumsuz değil yani olumsuz konusmak icin bakanlardan olduğunu düşünmüyorum sadece eski erkek arkadaşım hakkında olan kısımlar olumsuzdu.

Yav bana ihtimal vermediğim bir konuda olumlu konuştu o yüzden pembeci gelmişti biraz açıkçası.

O zaman benimki olumsuza dönebilir desene Özelden bahsettiğim durum için ayrılacaklar demişti :)
Ben çok önemsemedim açıkçası... geçmiş an vs tek bir nokta atışı yoksa o falda gelecek kısmını da hiç sallamıyorum açıkçası... döne döne soruyu çevirdi. Başka hiç mi birsey yok fincanda. Sağlık de iş de aile de aşk de... soruma cevap fincana bile baktığını sanmıyorum.... orta da bir soru varsa ya olacaktır ya da olmayacak... ihtimal yarı yarıya yani.... olumsuza meyletme ayrıca da.... yolla fincanı vazgeçmek yok leyla'ya:)))

Bir yolun varda sema aylin serkan emine güm eskiden ilkay iyidi ama simdi bozdu
Fal sepeti venus amber haric hepsi patladi izmirli katina iki yagmur nesibe melih hepsi gümledi
Yamibada falin piri behfi mi neydi o fena degil sankim
Falci araya bulasmayin hepsi patladi
Binnaz ablada sahra buhari ve asenat haric hepsi patladi
Uzun zaman bircok kisiyi denedim isimlerini ben bile unuttum artik bu yuzden site ismi yazdim
Simdi saglam birine baktirip yine oruca girecem

Merhaba. Tellwe'de baktirdigin olmus muydu? Patlayan cikan? Ben en cok orada baktirdim da acaba yorumun var mi diye merak ettim.

Yok cnm oraya bulasmadim ama ordakilerin bir cogu bir yolun var ve falalem sitesinde ikinci hesabi var konusmalari zamaninda burda cok konusuldu
Bulasmamakla cok iyi etmissin :) Binnaz da cikti dedigin asenat ve sahra buhari diyorsun yani di mi? Hic duymadim isimlerini. Aklimda olsun

merhaba venüs amber bende baktirdim ilk söylediği şey faldan 2 gün sonra hemen oldu ama esas konu olmadı sende vade zamanında mı tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…