Binnaz Abla

Kizlar gizem hatuna attim fal, yine sorunun haricinde ask konularina da deginmis durumlari cok net anlatmis. Askla ilgili hicbur sey sormamama ragmen

Falin cikarsa banada haber verirmisin özelden ben pek giremiyorum buraya bende ada soyluya baktirdim inanilmaz bir detay bilmisti. Keza evli olmasamda benimde durum karisik 1 yillik iliskimde herkes olumlu görüyor ama olan bisi yok ortada...

Gecen aydan bu yana binnazda fal attigim falcilar (kahve ve durugörü)

Elif Hanzade:Mevcut durum analizi,kisilik analizi,olumsuz durumlari acikca dile getirmesi ,toz pembe fal ortaya koymuyor gercekten cok basarili sesli fal olmasi zaten cok güzel.kendisini cok basarili buluyorum

Ada Soylu - KEsinlikle baktirilmali diye düsündügüm kisilerden biri oda mevcut analizi harika bir sekilde yapmis kendisini Elif Hanzade ile beraber begendigim yorumcular icinde.Sesli yorum yapmasi cok büyük bir arti.Mevcut durum icindeki olumsuzluklarida dile getiriyor toz pembe bir fal ortaya dökmüyor.

Tuana Akin:KEndisine ilk fal attigimda tarihi ile beraber cikti.Verdigi önerilerde oldukca dogruydu uyguladigimda basarili oldum son fali beklemede. Kendisi ile uyumlu bir enerji yakaladik sanirim.

Ayse melek:Ilk fali olumluydu ama durugörü attigimda cok daha basariliydi kesinlikle olumsuzuda dilegetirenlerden mevcut durumu oldugu gibi aktariyor basarili.

Kemal Devrim Herkes pembeci demis acikcasi bilemedim tabi fali olumluydu bir anlamda olumsuzluklari görmedi veya görmezden geldi bilemeiyorum
Nil günes beklemede olanlardan falinda cok fazla olumsuzluk dile getirmedi tabiki cikmasini isterim nasip.

merak ettiklerim
serkan aslan,azra tan,baran umut bu kisilerin yorumlarinda basarili bulan cok fazla var deneyen var mi aranizda yorum yapabilecek?

Bu bahsettiğiniz falcının ismi ne? Bir de bütün söyledikleri çıktı mı vadesinde?
bu kisi telwede fal bakiyor adi lelya (leyla degil) fali kisaydi kahve atmistim detayli bir fal degildi ama söyledigi olay onun söyledigi bicimde oldu vade vermedi sanirsam yasadigim dönem fali attigim dönemle ayniydi hemen gerceklesti yani

fal sepeti yağmur sothis e kahve falı gönderdim.. Sesli yorum istememe rağmen yazılı geldi.. İsteğim üzerine sesli de göndereceklermiş. Fal yorumunda nokta atışı yok gelecek üzerine söylemiş hep yorumlara bakıp kanmayın.. Detaylı bir fal yoktu ortada.. Belki de enerji meselesinden dolayıdır..

Falin cikarsa banada haber verirmisin özelden ben pek giremiyorum buraya bende ada soyluya baktirdim inanilmaz bir detay bilmisti. Keza evli olmasamda benimde durum karisik 1 yillik iliskimde herkes olumlu görüyor ama olan bisi yok ortada...
Not aldim yazarim sana mutlaka cikarsa ozelden. Gonlunce gelissin insallah.

Elif geçmiş ve anı bildi mı sen de ben de 14 haziranda atmstm

Kızlarr 5 veya 15 liralıklardan önerdikleriniz var mı binnazda yenilerden yani? diğerleri pahalı

Ayyy bir tek bende böyle herhalde diyordum ki değilmiş... bu kadar beğenen olunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…