- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Selam, bayadır takip ediyorum yazdıklarınızı okuyorum genelde size hep olumlu fallar merak ettiğim olumsuz konuşan hiç oldu mu?Aynen bana da oyle cok olumlu konustu, 1 ay dedi (?) bakalim...
Falin cikarsa banada haber verirmisin özelden ben pek giremiyorum buraya bende ada soyluya baktirdim inanilmaz bir detay bilmisti. Keza evli olmasamda benimde durum karisik 1 yillik iliskimde herkes olumlu görüyor ama olan bisi yok ortada...Binnaz Ada Soylu. Kahve falim. Isimlerinizi ve dogum tarihlerimizi de ekleyip "evliligim duzelecek mi" diye sordum.
Yazili fal ben sesli olacak saniyirdum.
Ani bilmis. Ama sorunlarimizi sanki karsi taraf kaynakli ben affedecek kisiymisim gibi gormus. (tellwe azizeninsesi ve geysu da boyle gormustu) evlilikte alttan alan taragin ve sabreden tarafin hep ben oldugumu soylemis (bu sadece son 10 ay falan icin gecerli, onca yil alttan alan hep esimdi. Uzerime titrer bir dedigimi iki etmezdi ama falda ne kadarlik gecmis cikar bilmem) onumuzdeki 1 ay icinde bir konusma olacagini ve esimin benim gonlumu alacagini soylemis. Olur mu olur insalah. (nakta da bana su aralar sabriniza hayranlik duymaya baslamis ve acaba gervek mi ruya mi diye dusunmeye baslamis demisti)
Sonuc olarak tavsiye ederim ama aceleniz yoksa vademi bekleyincikarsa da cikmazsa da buraya yazacagim. Sozum soz biliyrosunuz. Fallarim cikarsa mutluluktan buraya girmesem bile size haber gonderirim whatsapp da kayitli olan 2 kisi var su an buradan tanistigim. Onlara yazarim en kotu ihtimal hemen sonra bir ara detayi veririm.
tellwede lelyanin gecen seneki fali cikmisti ama pat pat söylüyor olumsuzu o yüzden baktirmak cesaret ister
bu kisi telwede fal bakiyor adi lelya (leyla degil) fali kisaydi kahve atmistim detayli bir fal degildi ama söyledigi olay onun söyledigi bicimde oldu vade vermedi sanirsam yasadigim dönem fali attigim dönemle ayniydi hemen gerceklesti yaniBu bahsettiğiniz falcının ismi ne? Bir de bütün söyledikleri çıktı mı vadesinde?
Assyranta1 olumsuz idi bendeSelam, bayadır takip ediyorum yazdıklarınızı okuyorum genelde size hep olumlu fallar merak ettiğim olumsuz konuşan hiç oldu mu?
Not aldim yazarim sana mutlaka cikarsa ozelden. Gonlunce gelissin insallah.Falin cikarsa banada haber verirmisin özelden ben pek giremiyorum buraya bende ada soyluya baktirdim inanilmaz bir detay bilmisti. Keza evli olmasamda benimde durum karisik 1 yillik iliskimde herkes olumlu görüyor ama olan bisi yok ortada...
Elif geçmiş ve anı bildi mı sen de ben de 14 haziranda atmstmGecen aydan bu yana binnazda fal attigim falcilar (kahve ve durugörü)
Elif Hanzade:Mevcut durum analizi,kisilik analizi,olumsuz durumlari acikca dile getirmesi ,toz pembe fal ortaya koymuyor gercekten cok basarili sesli fal olmasi zaten cok güzel.kendisini cok basarili buluyorum
Ada Soylu - KEsinlikle baktirilmali diye düsündügüm kisilerden biri oda mevcut analizi harika bir sekilde yapmis kendisini Elif Hanzade ile beraber begendigim yorumcular icinde.Sesli yorum yapmasi cok büyük bir arti.Mevcut durum icindeki olumsuzluklarida dile getiriyor toz pembe bir fal ortaya dökmüyor.
Tuana Akin:KEndisine ilk fal attigimda tarihi ile beraber cikti.Verdigi önerilerde oldukca dogruydu uyguladigimda basarili oldum son fali beklemede. Kendisi ile uyumlu bir enerji yakaladik sanirim.
Ayse melek:Ilk fali olumluydu ama durugörü attigimda cok daha basariliydi kesinlikle olumsuzuda dilegetirenlerden mevcut durumu oldugu gibi aktariyor basarili.
Kemal Devrim Herkes pembeci demis acikcasi bilemedim tabi fali olumluydu bir anlamda olumsuzluklari görmedi veya görmezden geldi bilemeiyorum
Nil günes beklemede olanlardan falinda cok fazla olumsuzluk dile getirmedi tabiki cikmasini isterim nasip.
merak ettiklerim
serkan aslan,azra tan,baran umut bu kisilerin yorumlarinda basarili bulan cok fazla var deneyen var mi aranizda yorum yapabilecek?
elife cok fal attım anda hep iyiydi karşı tarafın düşuncelerinde oyle ama dedigi mutlu son olmadı vadelerin üzerinden cok zaman geçtiElif geçmiş ve anı bildi mı sen de ben de 14 haziranda atmstm
Geçmişte oha dediğim bildikleri oldu anda çok iyi...gelecek tabi allah bilir aman ne biliym şans...elife cok fal attım anda hep iyiydi karşı tarafın düşuncelerinde oyle ama dedigi mutlu son olmadı vadelerin üzerinden cok zaman geçti
evet gecmis ve ani bildi senden bi 10 gün kadar sonra atmisimElif geçmiş ve anı bildi mı sen de ben de 14 haziranda atmstm
aylin muratKızlarr 5 veya 15 liralıklardan önerdikleriniz var mı binnazda yenilerden yani? diğerleri pahalı
Ayyy bir tek bende böyle herhalde diyordum ki değilmiş... bu kadar beğenen olunca...Ada Soylu baktirdigim een enn ennn kotu fallarda ilk uçe girer. Iki gıdımlık sorudan ne kadar yürünebilirse o kadar yürümüş . Tip tarifi alakasız ,karakter tahlili alakasız , minicik bir sey mi tutmaz. iki cumleden kendince senaryo uretmis
Bu bahsettiğiniz falcının ismi ne? Bir de bütün söyledikleri çıktı mı vadesinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?