- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
canım benım mesaj atıyodum sana ama dolumuşşş postan yollamadı =))
Nalan ablaya kahve gondermeni tavsoye ederim biraz sifreli konusur ama gayet basarilidir.
birde sanırım nalan anda elif gelecekte başarılı doğru mu nalanda geleceği tutan var mı?
canim sagol resmen benimkileride toplasam kitap olur!!!tellve falcıları için bir rehber oluşturdum baktıklarımdan.kimisine 2 3 defa baktırdım.genel görüşümü yazayım.
aralık diyenleride artık bilemedi sayıyorum..
Kiraze12 - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı tavsiye etmem
Selena - an ve geçmiş: orta gelecek: tutmadı tavsiye etmem
Rehber - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı tavsiye etmem
adın - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı tavsiye etmem
ugga - an ve geçmiş: süper gelecek: 3 vadesinin 1 ayı kaldı. tavsiye ederim
hoennir - an ve geçmiş: orta gelecek: 3 vadesinin 1 ayı kaldı. olabilirde olmayabilirde
sabrinaa - an ve geçmiş: kötü gelecek: yuvarlak gelecek, pembe tablo kaç kaç kaç
macakizi - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı olmasa da olur
vourucasani - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede,ufak tefek çıkan var. tavsiye ederim
chloe - an ve geçmiş: iyi+ gelecek: beklemede (tarot ve kahve iyi) tavsiye ederim
klothoyagmur - an ve geçmiş: iyi+ gelecek: beklemede tavsiye ederim
venusamber - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede olabilir de olmayabilir de
madamsalu - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı (göz,tarot kötü) kaç kaç boşa umutlanırsın
maestro - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı kredini sokağa at aynı şey
medyumhiper - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede (katina kötü kahve iyi) kahvede seçilebilir
altinciboyut - an ve geçmiş: vasat gelecek: yuvarlak tarih-pembe tablo tavsiye etmem
saraylıhanım - an ve geçmiş: berbat gelecek: yuvarlak tarih-pembe tablo tavsiye etmem
isabella6 - an ve geçmiş: kötü gelecek: tarih yok,olacak molacak tavsiye etmem
kehriban - an ve geçmiş: orta gelecek: beklemede olmasa da olur.
portakal3 - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: pembeci, yuvarlak tarih an için seçilebilir.
raset - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede olabilir.çok emin değilim.
ruhani - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede (30 krediye değmez demeliyim) kredisi çok ama nokta atışı yok.
galen - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede merakla beklenecek biri değil
mina06 - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede olabilir
falaniyethak.- an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede kredisi artmazsa tavsiye ederim.
rumii - an ve geçmiş: iyimtrak gelecek: beklemede olabilir.
cliviaxx - an ve geçmiş: orta gelecek: pembeci,yuvarlak. tavsiye etmem.
l
adykahin - an ve geçmiş: rezalet gelecek: rezalet yok yok yok yok
kahinvanga - an ve geçmiş: eh işte gelecek: vadesi doluyor tutmayacak gibi. balon.
akila - an ve geçmiş: beter gelecek: beter sakız alın manisine bakın daha iyi
depiedra - an ve geçmiş: vasat gelecek: yuvarlak ve uzak tarih tavsiye etmem
esince - an ve geçmiş: orta gelecek: uzak vade,belli değil olabilir.
ben bir daha baktırabileceklerime yeşil, siz bilirsiniz dediklerime mavi, uzak duracaklarıma kırmızı verdim
Günaydın kizlar....palamutcugm masallah telweden kimse kalmamis
Günaydın kizlar....palamutcugm masallah telweden kimse kalmamis
Günaydın canlar.İnşallah hepimize güzel olan tüm falların çıktığı bir hafta olur.gunaydin yavrummm
Elif'in falı bana çok sallama gelmişti,geleceği bilmiyorum çıkacağını da zannetmem ama şu an ve geçmiş bende fosss.ben hep kahve attım nalana elif ışığı bilmiyorum.
Tellweyi yemişsin be palamut.tellve falcıları için bir rehber oluşturdum baktıklarımdan.kimisine 2 3 defa baktırdım.genel görüşümü yazayım.
aralık diyenleride artık bilemedi sayıyorum..
Kiraze12 - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı tavsiye etmem
Selena - an ve geçmiş: orta gelecek: tutmadı tavsiye etmem
Rehber - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı tavsiye etmem
adın - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı tavsiye etmem
ugga - an ve geçmiş: süper gelecek: 3 vadesinin 1 ayı kaldı. tavsiye ederim
hoennir - an ve geçmiş: orta gelecek: 3 vadesinin 1 ayı kaldı. olabilirde olmayabilirde
sabrinaa - an ve geçmiş: kötü gelecek: yuvarlak gelecek, pembe tablo kaç kaç kaç
macakizi - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı olmasa da olur
vourucasani - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede,ufak tefek çıkan var. tavsiye ederim
chloe - an ve geçmiş: iyi+ gelecek: beklemede (tarot ve kahve iyi) tavsiye ederim
klothoyagmur - an ve geçmiş: iyi+ gelecek: beklemede tavsiye ederim
venusamber - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede olabilir de olmayabilir de
madamsalu - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı (göz,tarot kötü) kaç kaç boşa umutlanırsın
maestro - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı kredini sokağa at aynı şey
medyumhiper - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede (katina kötü kahve iyi) kahvede seçilebilir
altinciboyut - an ve geçmiş: vasat gelecek: yuvarlak tarih-pembe tablo tavsiye etmem
saraylıhanım - an ve geçmiş: berbat gelecek: yuvarlak tarih-pembe tablo tavsiye etmem
isabella6 - an ve geçmiş: kötü gelecek: tarih yok,olacak molacak tavsiye etmem
kehriban - an ve geçmiş: orta gelecek: beklemede olmasa da olur.
portakal3 - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: pembeci, yuvarlak tarih an için seçilebilir.
raset - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede olabilir.çok emin değilim.
ruhani - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede (30 krediye değmez demeliyim) kredisi çok ama nokta atışı yok.
galen - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede merakla beklenecek biri değil
mina06 - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede olabilir
falaniyethak.- an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede kredisi artmazsa tavsiye ederim.
rumii - an ve geçmiş: iyimtrak gelecek: beklemede olabilir.
cliviaxx - an ve geçmiş: orta gelecek: pembeci,yuvarlak. tavsiye etmem.
l
adykahin - an ve geçmiş: rezalet gelecek: rezalet yok yok yok yok
kahinvanga - an ve geçmiş: eh işte gelecek: vadesi doluyor tutmayacak gibi. balon.
akila - an ve geçmiş: beter gelecek: beter sakız alın manisine bakın daha iyi
depiedra - an ve geçmiş: vasat gelecek: yuvarlak ve uzak tarih tavsiye etmem
esince - an ve geçmiş: orta gelecek: uzak vade,belli değil olabilir.
ben bir daha baktırabileceklerime yeşil, siz bilirsiniz dediklerime mavi, uzak duracaklarıma kırmızı verdim
Kızlar rumiye fal atayim dedim aksam deli etti beni bi o eksik dedi iade etti bi bu bi şu yani bakılmadi falima :) falaniyethakkaniyete attim ismi zaten bi tuhaf sacma geliyor bana falida duayla baslamis duayla bitirmis yani falda duadan baska pek bisey yoktu
Kızlar rumiye fal atayim dedim aksam deli etti beni bi o eksik dedi iade etti bi bu bi şu yani bakılmadi falima :) falaniyethakkaniyete attim ismi zaten bi tuhaf sacma geliyor bana falida duayla baslamis duayla bitirmis yani falda duadan baska pek bisey yoktu
iyiki geri iade etmiş boşver ben yolladım dün baktı beğenmedim zaten bieşy kaybetmemişsin:)
Canım bende senin gibi düşünmüştüm ama dediği bende çıkmıştı.
ya bende pek olucakta dememiş.şöyle ki mesela eski sevgilimle ilgili katina yolladım zaten mesela diyo ki çocuğun karakterini doğru bilmiş bu arada arayamaz o senin bir adım atman lazım ters tepmicek ama sende inatsın atmıyosun oda senden bekliyo sende ondan böyle gidicek.ocak gibi görüşmen var diyo sonrada.e kimse aramıcaksa nasıl olacak bu durum yani bilmem tuhaf geldi
ya bende pek olucakta dememiş.şöyle ki mesela eski sevgilimle ilgili katina yolladım zaten mesela diyo ki çocuğun karakterini doğru bilmiş bu arada arayamaz o senin bir adım atman lazım ters tepmicek ama sende inatsın atmıyosun oda senden bekliyo sende ondan böyle gidicek.ocak gibi görüşmen var diyo sonrada.e kimse aramıcaksa nasıl olacak bu durum yani bilmem tuhaf geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?