Binnaz Abla

kizlar son kalan paramla bu kiza baktirdim falalemde.kisa bakmis ama net bakmis..olumsuz ama herseyi aciklar bir fal olmus..

birde sanırım nalan anda elif gelecekte başarılı doğru mu nalanda geleceği tutan var mı?

Bebegim elifin söylediklerinin bi kismi bana cikti. Nalan ablaya gelince gecmis ve suanko durum oldukca basariliydi sok olmustum diyebilirim falini dinlerken ancak gelecek icin zaman var henüz.... biraz sifreli bakiyor dedigiim gibi ama cok emek veriyoruzun uzun anlatiyor..rezzan ablayi tavsiye ederim yine

tellve falcıları için bir rehber oluşturdum baktıklarımdan.kimisine 2 3 defa baktırdım.genel görüşümü yazayım.
aralık diyenleride artık bilemedi sayıyorum..

Kiraze12 - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı tavsiye etmem

Selena - an ve geçmiş: orta gelecek: tutmadı tavsiye etmem

Rehber - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı tavsiye etmem

adın - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı tavsiye etmem

ugga - an ve geçmiş: süper gelecek: 3 vadesinin 1 ayı kaldı. tavsiye ederim

hoennir - an ve geçmiş: orta gelecek: 3 vadesinin 1 ayı kaldı. olabilirde olmayabilirde

sabrinaa - an ve geçmiş: kötü gelecek: yuvarlak gelecek, pembe tablo kaç kaç kaç

macakizi - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı olmasa da olur

vourucasani - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede,ufak tefek çıkan var. tavsiye ederim

chloe - an ve geçmiş: iyi+ gelecek: beklemede (tarot ve kahve iyi) tavsiye ederim

klothoyagmur - an ve geçmiş: iyi+ gelecek: beklemede tavsiye ederim

venusamber - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede olabilir de olmayabilir de

madamsalu - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı (göz,tarot kötü) kaç kaç boşa umutlanırsın

maestro - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı kredini sokağa at aynı şey

medyumhiper - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede (katina kötü kahve iyi) kahvede seçilebilir

altinciboyut - an ve geçmiş: vasat gelecek: yuvarlak tarih-pembe tablo tavsiye etmem

saraylıhanım - an ve geçmiş: berbat gelecek: yuvarlak tarih-pembe tablo tavsiye etmem

isabella6 - an ve geçmiş: kötü gelecek: tarih yok,olacak molacak tavsiye etmem

kehriban - an ve geçmiş: orta gelecek: beklemede olmasa da olur.

portakal3 - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: pembeci, yuvarlak tarih an için seçilebilir.

raset - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede olabilir.çok emin değilim.

ruhani - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede (30 krediye değmez demeliyim) kredisi çok ama nokta atışı yok.

galen - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede merakla beklenecek biri değil

mina06 - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede olabilir

falaniyethak.- an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede kredisi artmazsa tavsiye ederim.

rumii - an ve geçmiş: iyimtrak gelecek: beklemede olabilir.

cliviaxx - an ve geçmiş: orta gelecek: pembeci,yuvarlak. tavsiye etmem.
l
adykahin - an ve geçmiş: rezalet gelecek: rezalet yok yok yok yok

kahinvanga - an ve geçmiş: eh işte gelecek: vadesi doluyor tutmayacak gibi. balon.

akila - an ve geçmiş: beter gelecek: beter sakız alın manisine bakın daha iyi

depiedra - an ve geçmiş: vasat gelecek: yuvarlak ve uzak tarih tavsiye etmem

esince - an ve geçmiş: orta gelecek: uzak vade,belli değil olabilir.

ben bir daha baktırabileceklerime yeşil, siz bilirsiniz dediklerime mavi, uzak duracaklarıma kırmızı verdim

canim sagol resmen benimkileride toplasam kitap olur!!!

ben hep kahve attım nalana elif ışığı bilmiyorum.
Elif'in falı bana çok sallama gelmişti,geleceği bilmiyorum çıkacağını da zannetmem ama şu an ve geçmiş bende fosss.

Son düzenleme:
Tellweyi yemişsin be palamut.

Kızlar rumiye fal atayim dedim aksam deli etti beni bi o eksik dedi iade etti bi bu bi şu yani bakılmadi falima :) falaniyethakkaniyete attim ismi zaten bi tuhaf sacma geliyor bana falida duayla baslamis duayla bitirmis yani falda duadan baska pek bisey yoktu

:)))) kızlar şu telweden vazgecin o site kadar itici bi fal sitesi daha yoktur sanırım müşteri temsilcilerine kadar herkeste bir hava

"Bi bu eksik"ne demek ki anlamadım?"Bi senin falınmı eksik "demek istemiş.E onun işi bu değilmi zaten?Hey Allah'ım ,ne tuhaflar..

iyiki geri iade etmiş boşver ben yolladım dün baktı beğenmedim zaten bieşy kaybetmemişsin:)

Canım bende senin gibi düşünmüştüm ama dediği bende çıkmıştı.

ya bende pek olucakta dememiş.şöyle ki mesela eski sevgilimle ilgili katina yolladım zaten mesela diyo ki çocuğun karakterini doğru bilmiş bu arada arayamaz o senin bir adım atman lazım ters tepmicek ama sende inatsın atmıyosun oda senden bekliyo sende ondan böyle gidicek.ocak gibi görüşmen var diyo sonrada.e kimse aramıcaksa nasıl olacak bu durum yani bilmem tuhaf geldi

aman ordakiler 3-5 liraya akşama kadar 30-40 tane fal bakmaktan sıyırmışlar artık

Acaba kadersel olarak birbirinizi aramasanızda görüşmeniz olacak anlamında yorumlamış.Keşke soru bölümünde açıklamasını isteseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…