- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
Lelya yı çok çok öven bir arkadaşım vardı, pusuya yattıydım ama yakalayamadım
Ben yakaladımpaylaşırım burada yorumu :)
Ne zaman baktırdın kız? Kredi yükledim ben de şimdi atıcam.
falcııı derooo varmış sen denemiştin nasıldı:) çok ta iyi rüya yorumluyormuş:):):)Ayyy bir tek bende böyle herhalde diyordum ki değilmiş... bu kadar beğenen olunca...
Az önce attım sıradayımsıra var biraz ama
Vallahi her dediği çıktı canımıniçinin de her zaman bakmıyor işte... mutluluğumu bizzat kendisine borçluyum. Kürekle ağzıma yapıştırsa da arada teşekkürü borç bilirim kendisinefalcııı derooo varmış sen denemiştin nasıldı:) çok ta iyi rüya yorumluyormuş:):):)
Vallahi her dediği çıktı canımıniçinin de her zaman bakmıyor işte... mutluluğumu bizzat kendisine borçluyum. Kürekle ağzıma yapıştırsa da arada teşekkürü borç bilirim kendisine
Canım o buradan bir arkadaş... Takıldı bana :)) Falcı değil yani... Ama çok acayip, süper, can parçası bir arkadaş...O kim kizlar falci dero?
Lelya icin iyi demistin galiba di mi? Cikan fali var miydi hic?Canım o buradan bir arkadaş... Takıldı bana :)) Falcı değil yani... Ama çok acayip, süper, can parçası bir arkadaş...
Lelya icin iyi demistin galiba di mi? Cikan fali var miydi hic?Canım o buradan bir arkadaş... Takıldı bana :)) Falcı değil yani... Ama çok acayip, süper, can parçası bir arkadaş...
Yok tatlım ben hiç baktırmadım ona. Başka birini demişsem onu hatırlıyorsun sanırım....Lelya icin iyi demistin galiba di mi? Cikan fali var miydi hic?
Bana vade vermemis de, genelde veriyor mu acaba?
Karistirmisimdir o zaman :) neyse atmis bulundum :)Yok tatlım ben hiç baktırmadım ona. Başka birini demişsem onu hatırlıyorsun sanırım....
Vade vermis mi sana?Lelya'dan falım geldi. Çok kısa bir fal ama güzeldi bence. Babamı falan tarif etmişti iyiydi
Vade vermis mi sana?
Hadi yaaa...sastim simdi ben de.Yok vade yok. Ama aklımı karıştıran bir şey oldu benim. Hiç aklımda şehir dışı düşüncesi yoktu. Falda bana" sana ev değişikliği olacak" demiş lelya. Ama biz daha yeni taşındık onun için taşınma olayımız yok. Fakat ben falı okuduktan 2 dk sonra annem aradı "kızım şehir dışı olanlara da bak" dedi. Şaştım kaldım
Hadi yaaa...sastim simdi ben de.
Bende de vade yok. Belki vade vermeyi sevmeyenelrden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?