Binnaz Abla

falcııı derooo varmış sen denemiştin nasıldı:) çok ta iyi rüya yorumluyormuş:):):)
Vallahi her dediği çıktı canımıniçinin de her zaman bakmıyor işte... mutluluğumu bizzat kendisine borçluyum. Kürekle ağzıma yapıştırsa da arada teşekkürü borç bilirim kendisine

Bakti mi kiz nasildi

MissCherryBlossom sen de attin mi pampa?
MissCherryBlossom withoutyou Baldankabak
Ben dun atmistim lelya ya. Tellwe basligindan kopyaliyorum mesajimi. Fal bir hayli kisaydi haberiniz olsun.
Olumsuzu da soyluyor denince dayanamadim lelya ya attim. Sanki olumsuz soyleyecek diye de dusunmedim degil
Olumlu konusmus. Ben begendim. Insallah dedigi cikar. Vade yok. Kisa yazmis. (katina)
An ve gecmisi kisaca yazmis ama bilmis.
Soyledigi bir sey (tam teyid edemedigim birsey karsi tarafla) birkac falci ile tutarlilik gosteriyor.
Bu da artik son falimdir.
Bundan sonra ayda 1 sadece 1 kisiye atmaya devam ederim eger duramazsam o da! Ama yazilanlari okuyacagim her zaman, daha once de soylemistim burayi okumak da bir bagimlilik oldu bende :

Canım o buradan bir arkadaş... Takıldı bana :)) Falcı değil yani... Ama çok acayip, süper, can parçası bir arkadaş...
Lelya icin iyi demistin galiba di mi? Cikan fali var miydi hic?
Bana vade vermemis de, genelde veriyor mu acaba?

Canım o buradan bir arkadaş... Takıldı bana :)) Falcı değil yani... Ama çok acayip, süper, can parçası bir arkadaş...
Lelya icin iyi demistin galiba di mi? Cikan fali var miydi hic?
Bana vade vermemis de, genelde veriyor mu acaba? Benim durumumu vadelik gormedi mi yoksa

Vade vermis mi sana?

Yok vade yok. Ama aklımı karıştıran bir şey oldu benim. Hiç aklımda şehir dışı düşüncesi yoktu. Falda bana" sana ev değişikliği olacak" demiş lelya. Ama biz daha yeni taşındık onun için taşınma olayımız yok. Fakat ben falı okuduktan 2 dk sonra annem aradı "kızım şehir dışı olanlara da bak" dedi. Şaştım kaldım

Hadi yaaa...sastim simdi ben de.
Bende de vade yok. Belki vade vermeyi sevmeyenelrden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…