Binnaz Abla

withoutyou Leyla_74

Benim de falim gelmis agzim acik kaldi acikcasi. Gecmisi acaip bilmis, bir de neyse o onu yazmis. Vade olarak az daha demis, soruda sordum az daha ne kadar az diye 1 ay mi 2 ay mi 6 ay mi Cevap olarak yine az daha demis. Az yazmis oz yazmis , salla,maca laf olsun uzun olsun stili bir fal degildi kesinlikle. Ben begendim.

Himmm sana az daha, bana kisa zaman icinde...
Ah su vadeleri cozsek
Ay ciksin da ciksin baska b sey istemem zaten...

burda ismi görünce dayanamadım ben de baktırdım
bana da "yakın zamanda" demiş. soruda sordum vade veremiyorum dedi. ama yakın dediğin ne kadar yakın zaman yav?

eski sevgilimin yenisiyle fotoğrafını gördüm yine, moraller bozukkkk... stalklamayı bırakamadım 1 senedir. içim şişti fal krizi is coming
yapma kendinegunah! En buyuk kotulugu kendi kendimize yapariz boyle zamanlarda. Birak gitsin bittiyse bitsin. Gecmise gomlu kalirsan onunu hic acamazsin. Gelir se gelsin eyvallah, ama uzerine hesap kurma. Harcadigin zaman geri gelmez, sana yazik! Soylemesi kolay diyebilirsin ama inan bana baska caresi yok boyle islerin Fal atacaksan da baskasi icin at eskiyi birak

burda ismi görünce dayanamadım ben de baktırdım
bana da "yakın zamanda" demiş. soruda sordum vade veremiyorum dedi. ama yakın dediğin ne kadar yakın zaman yav?
Peki fal mantikli mi sence? Bilmis mi? Simdi hepimize kisa zaman demesi de enteresan
Bana bazen bir gun 1 ay gibi geliyor acaba haberi var mi bundan

Bana uc hafta icinde demis, kisa ama gercekten oz olmus diger fallara benzemiyor. Olumlu konusmus
B sorsaydin kisa zaman dedigi 3 haftadan uzun mu kisa mi :) vade verdigi b sensin galiba cunku. Zaman mefhumunu tercume edelim kendimizce

Leyla_74 , withoutyou oooo bakıyorum da bizim tellwe kızları Binnaz a transfer olmuş :)) Burada ilk kez yazıyorum, Lelya ve Rosalva yı tellwe de bi arkadaşa sormuştum hatırlarsanız. Ardından ben de attım Lelya'ya, kesinlikle hisli biri. Bildiği şeyler var geçmişle ilgili. Gelecek için dediklerinin bir bölümü Falın Ustası yla paralellik gösteriyor. Bakalım sonuçları zamanla göreceğiz.

Son düzenleme:
kızlar ester kirayı denemeyi düsünüyorum 50 liraymıs ne diyorsunuz bir ara konusulmustu cıkan arkadaslar cok memnun kalmıslardı ama sanırım bir kac kisi cok kötü demişti

kızlar falım geldi yıldızname atmıştım.beni güzel tanımlamış.görüştüğüm kişiyle son yok demiş.barışırsın barışmazsın falan hiç bahsetmemiş.yeni biri demiş ama vade yok ay sonra mı yıl ya da yıllar sonra mı belli değil.yani ben çok fazla fal baktıran biriyim gewçmişte çok çok bayıldığımı söyleyemeceğim.son yok dediği için değilde.klasik o gelince sen istemicen falan demiş ne bilim çok etkilenmedim açıkçası

Lelya ya ne attnz
Ben katina attim. Kisacik b fal. Begendim ama vade net degil "yakin bir zaman". Bilemiyorum.
Bir de adi gecince hepimiz sirayla atiyoruz, acaba oltaya mi toplaniyoruz diye de dusunmuyor degilim. (paranoyam konusuyor)
Allah icin sacmalamis degil yine de falinda. Inandim. Bekleyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…