Ahh ahh b bilsekBende baktirdim bana vade verdi. Acaba cikar mi dedikleri
Himmm sana az daha, bana kisa zaman icinde...withoutyou Leyla_74
Benim de falim gelmis agzim acik kaldi acikcasi. Gecmisi acaip bilmis, bir de neyse o onu yazmis. Vade olarak az daha demis, soruda sordum az daha ne kadar az diye 1 ay mi 2 ay mi 6 ay miCevap olarak yine az daha demis. Az yazmis oz yazmis , salla,maca laf olsun uzun olsun stili bir fal degildi kesinlikle. Ben begendim.
burda ismi görünce dayanamadım ben de baktırdımwithoutyou Leyla_74
Benim de falim gelmis agzim acik kaldi acikcasi. Gecmisi acaip bilmis, bir de neyse o onu yazmis. Vade olarak az daha demis, soruda sordum az daha ne kadar az diye 1 ay mi 2 ay mi 6 ay miCevap olarak yine az daha demis. Az yazmis oz yazmis , salla,maca laf olsun uzun olsun stili bir fal degildi kesinlikle. Ben begendim.
yapma kendinegunah! En buyuk kotulugu kendi kendimize yapariz boyle zamanlarda. Birak gitsin bittiyse bitsin. Gecmise gomlu kalirsan onunu hic acamazsin. Gelir se gelsin eyvallah, ama uzerine hesap kurma. Harcadigin zaman geri gelmez, sana yazik! Soylemesi kolay diyebilirsin ama inan bana baska caresi yok boyle islerineski sevgilimin yenisiyle fotoğrafını gördüm yine, moraller bozukkkk... stalklamayı bırakamadım 1 senedir. içim şişti fal krizi is coming
Peki fal mantikli mi sence? Bilmis mi? Simdi hepimize kisa zaman demesi de enteresanburda ismi görünce dayanamadım ben de baktırdım
bana da "yakın zamanda" demiş. soruda sordum vade veremiyorum dedi. ama yakın dediğin ne kadar yakın zaman yav?
B sorsaydin kisa zaman dedigi 3 haftadan uzun mu kisa mi :) vade verdigi b sensin galiba cunku. Zaman mefhumunu tercume edelim kendimizceBana uc hafta icinde demis, kisa ama gercekten oz olmus diger fallara benzemiyor. Olumlu konusmus
Ne fali attin?Bana uc hafta icinde demis, kisa ama gercekten oz olmus diger fallara benzemiyor. Olumlu konusmus
bende baktirdim cevap bekliyorum ki vade benim için önemliPeki fal mantikli mi sence? Bilmis mi? Simdi hepimize kisa zaman demesi de enteresan
Bana bazen bir gun 1 ay gibi geliyor acaba haberi var mi bundan
özelden atıyorum. doğru yerleri vardı aslında ama… bilemedimPeki fal mantikli mi sence? Bilmis mi? Simdi hepimize kisa zaman demesi de enteresan
Bana bazen bir gun 1 ay gibi geliyor acaba haberi var mi bundan
eski sevgilimin yenisiyle fotoğrafını gördüm yine, moraller bozukkkk... stalklamayı bırakamadım 1 senedir. içim şişti fal krizi is coming
Ben katina attim. Kisacik b fal. Begendim ama vade net degil "yakin bir zaman". Bilemiyorum.Lelya ya ne attnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?