Vade net mi yuvarlak mi? Birkacimiza az zaman sonra yakin zamanda vs dedi cunku.Kızlar lelyadan gelen fal kısa vade kısa çıkarsa yazarım
Ben katina attim. Kisacik b fal. Begendim ama vade net degil "yakin bir zaman". Bilemiyorum.
Bir de adi gecince hepimiz sirayla atiyoruz, acaba oltaya mi toplaniyoruz diye de dusunmuyor degilim. (paranoyam konusuyor)
Allah icin sacmalamis degil yine de falinda. Inandim. Bekleyecegim.
Canim valla nasil oldugunu anlamadan burada da yaziyir buldum kendimi. Tellwe de basladigim icin hep o basliktaydim. Binnaz da baktirmadigim icin buraya gecmem zaman aldi, ama baslik binnaz olmasina ragmen baska yerler de konusuluyor, o yuzden burayi da takibe almistim sonradan. Ilk zamanlar cok fazla yazan var burada diye cekinmistim, sanki kimseyi tanimadigin bir ortama ilk adimi atip merhaba demenin zorlugu gibi :) (benim icin yani) ama sonra tanidik rumuzlar gordukce alistim:) sen de al takibe burayi tellwe de konusuluyor binnaz da baska yerler deLeyla_74 , @withoutyou oooo bakıyorum da bizim tellwe kızları Binnaz a transfer olmuş :)) Burada ilk kez yazıyorum, Lelya ve Rosalva yı tellwe de bi arkadaşa sormuştum hatırlarsanız. Ardından ben de attım Lelya'ya, kesinlikle hisli biri. Bildiği şeyler var geçmişle ilgili. Gelecek için dediklerinin bir bölümü Falın Ustası yla paralellik gösteriyor. Bakalım sonuçları zamanla göreceğiz.
leylacim net vade ama kadin gizemli soru sordum cevap vade gelince anlicakmisim cevap bu:) anda bildiği yoktuVade net mi yuvarlak mi? Birkacimiza az zaman sonra yakin zamanda vs dedi cunku.
Binnaz'da nehir atesoglu (kahve) ve asenat kilic (katina) icin pusuya yattim.
Cevrimici ne zaman olurlar diye sordum teknik ekibe ama bilgileri olmadigini ve "cevrimici olunca haber ver" secenegini secmemi onerdiler sadece. Onu biliyorum zaten demedim
Birisi detayli bilgi verdiklerini soylemisti sanki oysa, yanildim belki de.
Bana da ikinciye vermedi bire de vermis sayilmaz. Bence bu kadin gormedigini soylemiyor, direkt ne gorduyse onu da zaten yaziyor diye sorularla pek ugrasmiyor gibime geldilelya birden populer mi oldu kadın öğleden beri falda 2. soruya hala cevap vermedi gerçi ilk soruyada cevap vermiş sayılmaz
falda benim icin soru önemli zaten kısa bir faldi artık verdiği vadeyi bekleyimBana da ikinciye vermedi bire de vermis sayilmaz. Bence bu kadin gormedigini soylemiyor, direkt ne gorduyse onu da zaten yazıyor diye sorularla pek ugrasmiyor gibime geldi
Ben evliligimle ilgili baktirdim. O yuzden benim falim ornek olarak tutmaz. Kopya yapistir suphen varsa benimkiyle uymaz yani.Ne zamandır fal atmıyordum başka kişiye b elirli bir kişiye atıyordum leylaya fal atan biri benimle paylaşabilir mi?çünkü dört fala çok çabuk baktı beş dakika içinde onca kişi arasında sıranın bana gelmesi imkansız?
Ne zamandır fal atmıyordum başka kişiye b elirli bir kişiye atıyordum leylaya fal atan biri benimle paylaşabilir mi?çünkü dört fala çok çabuk baktı beş dakika içinde onca kişi arasında sıranın bana gelmesi imkansız?
Paylaştım kuzum.ben genel sordum ama dediğim gibi dört fala bakması ilginç geldi beş dakika içinde..
Kizlar 5 dkda 4 fal hicbir durumda normal degil. Kahin olsa bakamaz yani. Yani eger fallara girip detay alip acikta bakip arka arkaya gonderilmiyorsa...Dun bana da aynisi oldu aslinda biri daha yollasa ozelden falini, olay netlige kavusacak diye dusunuyorum :))
fallara girip detay alıp ayarlayıp sonra hepsini aynı anda göndermek gibi bir durum yapamaz. çünkü geysu ilk 2 (belki 1 bile olabilir, emin değilim) fal hariç kalanların resimlerini/kartlarını göremediğini söylemiştiKizlar 5 dkda 4 fal hicbir durumda normal degil. Kahin olsa bakamaz yani. Yani eger fallara girip detay alip acikta bakip arka arkaya gonderilmiyorsa...
Evli olup baktiran varsa paylasalim fallarimizi benzerlik var mi?
Evet bu daha once konusuldu galiba. Olamaz demislerdi. Garip b durum var ortada o zaman. Benim falim da cabuk gelmisti ama 1. Siradaydim.fallara girip detay alıp ayarlayıp sonra hepsini aynı anda göndermek gibi bir durum yapamaz. çünkü geysu ilk 2 (belki 1 bile olabilir, emin değilim) fal hariç kalanların resimlerini/kartlarını göremediğini söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?