Binnaz Abla

Bende bazen oyle dusunuyorum, yalniz degilsin :)

Canim valla nasil oldugunu anlamadan burada da yaziyir buldum kendimi. Tellwe de basladigim icin hep o basliktaydim. Binnaz da baktirmadigim icin buraya gecmem zaman aldi, ama baslik binnaz olmasina ragmen baska yerler de konusuluyor, o yuzden burayi da takibe almistim sonradan. Ilk zamanlar cok fazla yazan var burada diye cekinmistim, sanki kimseyi tanimadigin bir ortama ilk adimi atip merhaba demenin zorlugu gibi :) (benim icin yani) ama sonra tanidik rumuzlar gordukce alistim:) sen de al takibe burayi tellwe de konusuluyor binnaz da baska yerler de

Binnaz'da nehir atesoglu (kahve) ve asenat kilic (katina) icin pusuya yattim.
Cevrimici ne zaman olurlar diye sordum teknik ekibe ama bilgileri olmadigini ve "cevrimici olunca haber ver" secenegini secmemi onerdiler sadece. Onu biliyorum zaten demedim
Birisi detayli bilgi verdiklerini soylemisti sanki oysa, yanildim belki de.

Ben nehiri baya begendim ailesel mevzulari bilmisti ama vadeleri biraz sarkiyor gibi. Birde

Ne zamandır fal atmıyordum başka kişiye b elirli bir kişiye atıyordum leylaya fal atan biri benimle paylaşabilir mi?çünkü dört fala çok çabuk baktı beş dakika içinde onca kişi arasında sıranın bana gelmesi imkansız?

lelya birden populer mi oldu kadın öğleden beri falda 2. soruya hala cevap vermedi gerçi ilk soruyada cevap vermiş sayılmaz
Bana da ikinciye vermedi bire de vermis sayilmaz. Bence bu kadin gormedigini soylemiyor, direkt ne gorduyse onu da zaten yaziyor diye sorularla pek ugrasmiyor gibime geldi

Bana da ikinciye vermedi bire de vermis sayilmaz. Bence bu kadin gormedigini soylemiyor, direkt ne gorduyse onu da zaten yazıyor diye sorularla pek ugrasmiyor gibime geldi
falda benim icin soru önemli zaten kısa bir faldi artık verdiği vadeyi bekleyim

Ben evliligimle ilgili baktirdim. O yuzden benim falim ornek olarak tutmaz. Kopya yapistir suphen varsa benimkiyle uymaz yani.

Paylaştım kuzum.ben genel sordum ama dediğim gibi dört fala bakması ilginç geldi beş dakika içinde..

Dun bana da aynisi oldu aslinda biri daha yollasa ozelden falini, olay netlige kavusacak diye dusunuyorum :))
Kizlar 5 dkda 4 fal hicbir durumda normal degil. Kahin olsa bakamaz yani. Yani eger fallara girip detay alip acikta bakip arka arkaya gonderilmiyorsa...
Evli olup baktiran varsa paylasalim fallarimizi benzerlik var mi?

Kizlar 5 dkda 4 fal hicbir durumda normal degil. Kahin olsa bakamaz yani. Yani eger fallara girip detay alip acikta bakip arka arkaya gonderilmiyorsa...
Evli olup baktiran varsa paylasalim fallarimizi benzerlik var mi?
fallara girip detay alıp ayarlayıp sonra hepsini aynı anda göndermek gibi bir durum yapamaz. çünkü geysu ilk 2 (belki 1 bile olabilir, emin değilim) fal hariç kalanların resimlerini/kartlarını göremediğini söylemişti

Evet bu daha once konusuldu galiba. Olamaz demislerdi. Garip b durum var ortada o zaman. Benim falim da cabuk gelmisti ama 1. Siradaydim.

Çünkü ona yakın fal vardı.tamam kısa bakıyor ama takip ettim baya konuşmuşsunuz burda.sayfayı beş dakika içinde sürekli yeniledim.o kadarını yorumlaması imkansız.

Bilemedim valla belki sistemsel birseydir onceden yorumlayip pat diye ayni anda yolluyorsa bir kismina oyle gorunuyor olabilir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…