Binnaz Abla

Bilemedim valla belki sistemsel birseydir onceden yorumlayip pat diye ayni anda yolluyorsa bir kismina oyle gorunuyor olabilir o zaman
falın belirli kısmının benimle alakası yok zaten geleceği bilemem :) bazı yerleri tutarlı ama burçtan da yola çıkmış olabilir.çıkar onun da kokusu burada neler çözülmedi ki.

banada barismak olacak diyor. Özelden atiyorum karsilastiralim

lelya vade çoğunuza vermemis galiba bana verdi yakın bir vade bakalım olcak mı okadar fal baktirdim ki bu kadinin fali çıkarsa jubile yapcam:)

Kızlar bana da o oldu o durum yalnız ama ben üstünde durmadım nedense. İkinci sıradaydım sayfayı yenileyip duruyordum bir anda geldi falım
Ama sen fali begendim demistin di mi? B de su tasinma olayi enteresandi. Sence kopya yapistir var midir?

Aranizda hem rustanjek hem de lelya ya atan var mi? Bende fallari inanilmaz benzer.

Kizlar nehir e kahve atarken isim dtarihi vs bilgisi veriyor musunuz? Detayli soru mu istiyor yoksa sadece kahveyi sorusuz olarak mi gonderiyorsunuz. Cevrimici olmadigi icin fal detayinda ne istedigini goremiyorum.

Kizlar nehir e kahve atarken isim dtarihi vs bilgisi veriyor musunuz? Detayli soru mu istiyor yoksa sadece kahveyi sorusuz olarak mi gonderiyorsunuz. Cevrimici olmadigi icin fal detayinda ne istedigini goremiyorum.
ben ad ve doğum tarih vermedim ama soru netti ondan sonraki attığım fallarda da hala karşı tarafın adını vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…