tellwede bakiyoLelya binnazda mı? arattım çıkmadı
tellwede bakiyo
ben kahve attım her zamanki gibi vade bekliyorumlevlaya atanlar ne atıyor tarotmu?
Ben katina atmistim.levlaya atanlar ne atıyor tarotmu?
henuz atmadımay gördüm şimdi teşekkürler
9krediye bakıyormuş siz memnun kaldınız mı bu falcıdan? anda iyi mi?
geysu dışında anda iyi olan biri var mı, ama aynı onun gibi bakan? geysudan başka kimseye güvenmiyordum artık ondan da emin değilim. teyitlemem lazım gibi geliyor. çünkü önceden sorduğum kişiyi gördüğüm için söylediklerini teyit edebiliyordum. şu an edemiyorum.
Bende de iyi evet ama herkese tutmuyor enerjisi. Begenmeyen cogunluk da var. Teyid edebilme ihtimalim yok ama mantikli geliyor sozledikleri. Esimin dusunme tarzini ve duygularini ifade etme sekli digruluguna inandiriyor beni.An konusunda nakta üzerine tanımıyorum sanırım artık o kadar çok teyit ettiğim şey olduki
Bende de iyi evet ama herkese tutmuyor enerjisi. Begenmeyen cogunluk da var. Teyid edebilme ihtimalim yok ama mantikli geliyor sozledikleri. Esimin dusunme tarzini ve duygularini ifade etme sekli digruluguna inandiriyor beni.
Sen ne atiyorsun? Ben artik hep ask kartlarina dondum. Onceden katina falan atmistim. Simdi de atmak istiyorum ama fal limiti koymus. Mesgulmus bu aralar
Gelecekle ilgili cikti mi b de sende?
Kucuk seyler bende de oyle. Asil olay icin vade tutar umarimYani zaten her falcı için geçerli enerji olayı ama benim çok iyi tuttu enerjim 9 fal atmışım gerçekten karşı tarafın ağzından birebir duydum sonradan ya da yaşadığı durumu karşımdaki anlatmadan önceden öğreniyorum:) yakın gelecek konusunda söylediği şeyleri yaşıyorum şu an hayatımda olan yengeç burcuyla ilgili yeşil çingeneyle aynı yorumları yapıyorlar
Valla ben de hep aşk kartı atıyorum bi de bana ne atarsam atayım kendi kartlarıyla bakacakmış gibi geliyor
Kucuk seyler bende de oyle. Asil olay icin vade tutar umarim
Ben de azaltiyorum canim. Artik birkac ksi var bekledigim binnaz da onlara da atip umutlarimi nadasa almak istiyorumUmarım tutar canım benim:) senin olumlu çünkü mesela bana ayrılık görüyor:) 2 ay en uzun sürer bu çocukla dedi haklı olduğunu da biliyorum sana da özelden bahsetmiştim adamın huyu biraz enteresan sanırım fal konusunda macerayı bıraktım enerjimin tuttukları dışında atmıyorum o da 1 2 kişi anı öğrenmek tatmin ediyor bakalım:)
Onu çok duyuyorum ama hiç çekmedi beni nedense, o yüzden atmadım. Olumsuza yatkın sanırım ya da bana öyle bi elektrik verdi.An konusunda nakta üzerine tanımıyorum sanırım artık o kadar çok teyit ettiğim şey olduki
Bastan icine sinmediyse guzel cikmiyor bence de atma... Ne zaman zorlama atsam adi gecti diye, cok begenmedim. Olumlu olsa bile atmasyon gibi geldi hep.Onu çok duyuyorum ama hiç çekmedi beni nedense, o yüzden atmadım. Olumsuza yatkın sanırım ya da bana öyle bi elektrik verdi.
Aynen öyle oluyor. Geçen sene Sezgi fırtınası vardı hiç çekmiyordu beni ama baktırmıştım burada çok beğeniliyor diye, çıkmadı anda da iyi değildi. Çekmiyorsa baktırmamak en iyisiBastan icine sinmediyse guzel cikmiyor bence de atma... Ne zaman zorlama atsam adi gecti diye, cok begenmedim. Olumlu olsa bile atmasyon gibi geldi hep.
Kimler haziran ve temmuz demişti?benim vadeler haziran temmuz diyenler patladı ağustos eylül diyenler türedi şuan bazıları d kasım da bu iş olacak diyor.. çıkmaz ayın son çarşamvba gibi)))))
Aynen öyle oluyor. Geçen sene Sezgi fırtınası vardı hiç çekmiyordu beni ama baktırmıştım burada çok beğeniliyor diye, çıkmadı anda da iyi değildi. Çekmiyorsa baktırmamak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?