Binnaz Abla

Pelin bile özdoğru ile güncel yorumlarınız var ise alabilir miyim lütfen
1,5 ay evvel baktırmıştım hatta buraya da yazdım. Herhangi bir tespit nokta atışı, geçmiş an vs yok... İlişki koçu kıvamında soruya yorum vardı. Bunu çok yakın arkadaşlarımızla da yapabiliyoruz zaten. 10 dk ya 70 Tl vermek gereksiz bana göre...

Bende de tam tersi.. olup biten ne varsa sanki bilmiş gibi.. ve dediği gibi olursa benim işim çok zor resmen çöktüm

Bende de tam tersi.. olup biten ne varsa sanki bilmiş gibi.. ve dediği gibi olursa benim işim çok zor resmen çöktüm
Hiç gerek yok çökmeye... bende de analiz iyiydi. Gayet de olumluydu. Hani olumsuz diye demedim. Sadece soruya cevap niteliğinde olması. Soruya uygun yorum yapıyor yani..
Durum özetledim kendisine...bende ne çeşit bir sazansam:))) soruya göre güzel şeyler söyledi de... bilmediğim bir şey yok...
İade aldım. Aynı fincanı başkasına daha önce hic yorum almadığım birine gönderdim... şunu sordum ; aşk ve iş hayatım nasıl olacak ?
Çok kısa bakmış 3 paragraf... 2 si soruma cevap 3. Kardeşimin sağlık problemini görmüş. Kısa öz 3 nokta atışı olan bir faldı.
Sıfır bilgi ile. 20 lira üstelik... benim için budur. 70 lira düzeyinde bir yorumcu bunları görmediyse fincanda nasihat almak için o parayı vermem...
Şimdi ben 10 günde bir aynı kadına gitsem..
O da saçmalamaya başlayacak...
Fala bakışım bu benim artık...
Aynı kişiye sık fal atmıyorum. En beğendiğim yorumcuya bile 2 aydan kısa sürede atmıyorum.

Evet kesinlikle haklısın aynı kişiye çok fazla gitmemek lazım bunu ben başaramıyorum iyi birini bulunca sarıyorum resmen. Sabrım kalmadı sanırım ama Bilge beni bugün baya sarstı.. sonra da diyor ki benim dediğimi istersen git kendisine sor ondan da duyacağına Eminim deneyelim istersen diyor bide... yani çokta kendine güveniyor. Ben artık çok sıkıldım özellikle bu fallardan ama bir türlü bırakamıyorum
Olumlu gördüğü olay sende çıktı mı bari?

Böyle iddialı falcilari da ekstra sevmiyorum...

kime atmstnz

şimdi baktım çıkan da olmuş çıkmayan da ama 6 ay falan geçmiş üstünden ben tellweye sarmışım:)) binnaz hesbını kapattım:))

Çok teşekkür ederim canım valla bu iyi geldi. Yani olumsuz gördüğü bir şey sende 3 hafta sonra çıkmış dedin dimi? Ay darısı başıma.. tamam bir kaç falcı bende bir konu için hemen olmaz biraz sabır lazım dedi ama bu resmen en az 2 sene diyor ki o zaman bile değil olmaz diyor 2 sene nedir ya

Anlık durum tespitinde şaşırtıcı derece de iyiydi. Çok fazla bildiği ayrıntı şeyler olmuştu. Verdiği süreler kısa değil o yüzden henüz çıktı ya da çıkmadı diyemiyorum ama çok gerçekçi bi yorum aldım bu kadar ayrıntı bilmesi beni baya şaşırtmıştı.

kızzzzz çökmek ne demek hemde Bilge Öz doğru için Geçen sene o kadın bana baktığında nişanlamıştı bizi.
son durum bilyorsun o adam bitti gitti unuttum gari:)
en doğrusu senin hislerin ne hissediyorsan onun peşinden git hiç bir falcı %100 çıkmaz.ucundan köşesinden çıkanlar oluyor.birde fal atmadan durabilirsek akışı bozmamış oluruz.
yani bir süre fal yok Bebişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…