Nehiri beğenirim keşke venüs amber dedikleri ciksaydi ama olmadiYine nehirin falinda yatan birini gormustu hasta olarak, ailemden biri aniden ameliyat olmak zorunda kaldi. Kotu birsey yok az su icmesinden sanki rahatsiz olacak demisti, gercekten oyle oldu
Bunu soyleyen birde venusamber vardi. Ikiside bunu tutturmus oldular
Nehiri beğenirim keşke venüs amber dedikleri ciksaydi ama olmadi
Ben atinca 2. Siradaydim. Hemen yanit vermisti 2 saate bakacagim ara vermem gerekiyor diye. Sonra gunici aktif oldu, tekrar gelip dedigi surede gonderdi.Bu lelya bakmadi gec mi bakiyo
buradalar :))) 12 ay kadar sarktıNehiri bende begendim gercekten, bir kere fal yolladim, ask konusunda dedigi tam cikmadi, yani vadesi gecti ama olmadi. Diger dedigi ne varsa tuttu, tasinmak olsun uzaga seyahat olsun hastalik mevzusu olsun. Iyidir bence
Vadesi sarkiyor diyenler vardi, onlar buralarda mi :)
buradalar :))) 12 ay kadar sarktı
bekleyin gariiiiigenel şeyler çabuk çıkıyor da aşk konusunda çok sarkmalı Nehir
Nehir'de evlendirmiş miydi seni kuzum ?kızzzzz çökmek ne demek hemde Bilge Öz doğru içinGeçen sene o kadın bana baktığında nişanlamıştı bizi.
son durum bilyorsun o adam bitti gitti unuttum gari:)
en doğrusu senin hislerin ne hissediyorsan onun peşinden git hiç bir falcı %100 çıkmaz.ucundan köşesinden çıkanlar oluyor.birde fal atmadan durabilirsek akışı bozmamış oluruz.
yani bir süre fal yok Bebişimmm
Yok beklemeyin güzeller yaa... bakmayın siz bana.iyi bakalim bekleyelim :))
bakms begendm fena degilBen atinca 2. Siradaydim. Hemen yanit vermisti 2 saate bakacagim ara vermem gerekiyor diye. Sonra gunici aktif oldu, tekrar gelip dedigi surede gonderdi.
bende ona fal atıyorum hisseleri güçlüBinnaz Elfin Demet 175 kredi. Katina.
Begendim. Dun iade etmisti bugun bakti.
Cok sakin konusuyor. 14 dk kayit.
Gercekci geldi soyledikleri. Sonumuzu olumlu gormus (Insallah!)
Vadeleri ve gidisat tellwe falinustasi ile ayni.
Galiba kumdankadin ve perseis ile de ayni...
Ne kadardir baktiriyorsun? Vadesi cikan oldu mu hic?bende ona fal atıyorum hisseleri güçlü
kendisine 4 fal gonderdim karşı tarafın düşuncelerinde iyiydi en son temmuz ayında bir gelismeden bahsetti onu yaşadımNe kadardir baktiriyorsun? Vadesi cikan oldu mu hic?
ahahah canım onun OLUMLU OLDUĞU HİÇ KİMSE YOK pembecilerin tam tersi o dabana olumsuzdu yorumları ama bilemedim
Ya falların biri bu adamla evleneceksin diyor biri ayrılacaksın diyor tüm fallar böyle ya evleniyoruz herş y süper ya da ayrılıyoruz herşey kötü sizinde öyle mi
Yokk beybii evlendirmedi .en gerçekçi falcım nehir ve derindi ama ısrarla nehir seviyor seviyor diyordu .şimdi umrumuzda tabiki hayırrr:):)Nehir'de evlendirmiş miydi seni kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?