Binnaz Abla

Nehiri beğenirim keşke venüs amber dedikleri ciksaydi ama olmadi

Nehiri beğenirim keşke venüs amber dedikleri ciksaydi ama olmadi

Nehiri bende begendim gercekten, bir kere fal yolladim, ask konusunda dedigi tam cikmadi, yani vadesi gecti ama olmadi. Diger dedigi ne varsa tuttu, tasinmak olsun uzaga seyahat olsun hastalik mevzusu olsun. Iyidir bence

Vadesi sarkiyor diyenler vardi, onlar buralarda mi :)

buradalar :))) 12 ay kadar sarktı
bekleyin gariiiii genel şeyler çabuk çıkıyor da aşk konusunda çok sarkmalı Nehir

Nehir'de evlendirmiş miydi seni kuzum ?

Binnaz Elfin Demet 175 kredi. Katina.
Begendim. Dun iade etmisti bugun bakti.
Cok sakin konusuyor. 14 dk kayit.
Gercekci geldi soyledikleri. Sonumuzu olumlu gormus (Insallah!)
Vadeleri ve gidisat tellwe falinustasi ile ayni.
Galiba kumdankadin ve perseis ile de ayni...

bende ona fal atıyorum hisseleri güçlü

Cikan fal haberim var. Lelya ya bir konu hakkında sormuştum ve dediği şey bugün oldu. Yüzde elli şans vardı olması ıcın, o olacak, beyaz kağıtların var dedi ve oldu, ıkıncı şey de olursa yazarım tekrar. Tek sıkıntısı sorulara cevap vermemesi.

Falsepetindeki emre beni hayal kirikligina ugratti soyledigi seyin tsm tersi oldugunu ogrendim sureklide negatif enerjiden bahsetmeside kafa kurcaliyor..yagmur sothis de cok basarili degil kart okuyor belkilerle konusuyor..kiristal sarkaciymis taslariymis hic doyurucu gelmedi..telwedeki zamazon nesibenin profil yazilarini kopyalamis ondanda eylul kopyalamis .ins.tez zamanda duzluge cikalim bu falcilardan kurtulalim arkadaslar :)

Ya falların biri bu adamla evleneceksin diyor biri ayrılacaksın diyor tüm fallar böyle ya evleniyoruz herş y süper ya da ayrılıyoruz herşey kötü sizinde öyle mi

Nehir'de evlendirmiş miydi seni kuzum ?
Yokk beybii evlendirmedi .en gerçekçi falcım nehir ve derindi ama ısrarla nehir seviyor seviyor diyordu .şimdi umrumuzda tabiki hayırrr:):)

favorim olan ve bana çok kıkan falcılar
1.Nehir
2.Derin
3.Berrak
4.perseis ( bu yakında söyeldiği birşey çıktı)
Daha vadesi gelmeyen fakat anda güzel olup benediklerim
1.Black peal88
2.Elfin demet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…