- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
o kadar fal attim hiç evlilik sormadım halde senin kaderin değil diyen falcılar oldu çok sacma kafaya takmamak lazimYa falların biri bu adamla evleneceksin diyor biri ayrılacaksın diyor tüm fallar böyle ya evleniyoruz herş y süper ya da ayrılıyoruz herşey kötü sizinde öyle mi
derin dediğiniz kişi hangi sitede acabaYokk beybii evlendirmedi .en gerçekçi falcım nehir ve derindi ama ısrarla nehir seviyor seviyor diyordu .şimdi umrumuzda tabiki hayırrr:):)
favorim olan ve bana çok kıkan falcılar
1.Nehir
2.Derin
3.Berrak
4.perseis ( bu yakında söyeldiği birşey çıktı)
Daha vadesi gelmeyen fakat anda güzel olup benediklerim
1.Black peal88
2.Elfin demet
maiile bakıyor canım ama şuan tatilde eylüle kadar bakmıyor.derin dediğiniz kişi hangi sitede acaba
yaa bana mail adresini özelden yzarmısınız rica etsem eylülde baktırırım teşekkürlermaiile bakıyor canım ama şuan tatilde eylüle kadar bakmıyor.
Kaderin degil ne demek yaaa...o kadar fal attim hiç evlilik sormadım halde senin kaderin değil diyen falcılar oldu çok sacma kafaya takmamak lazim
Bende bu cumleye sinir oluyorum daha 1 hafta sonrasını hissedemeyenler bu adam senin kaderin ya da kaderin değil diyorlar. Insan içten bir dua eder Allah onun olumsuz durumu ortadan kaldirir hersey değişir. Bu kadar iddiali konuşan insanlar genelde fos cikiyor zaten.Kaderin degil ne demek yaaa...
Kaderi mi goruyorlarmis!!!
Ben begendim.canim. dusuk kredili. Katina attim. Bos konusmamis. Kibar. Deneyebilirsin.Lelyaya baktıranlar hangi falını tavsiye edersiniz ? Yada Lelyayı tavsiye ediyor musunuz? :)
Aynen oyle.Bende bu cumleye sinir oluyorum daha 1 hafta sonrasını hissedemeyenler bu adam senin kaderin ya da kaderin değil diyorlar. Insan içten bir dua eder Allah onun olumsuz durumu ortadan kaldirir hersey değişir. Bu kadar iddiali konuşan insanlar genelde fos cikiyor zaten.
ben kahve attım vade bekliyorum bende geçmiş nokta atışı geneldi herkeze uyarLelyaya baktıranlar hangi falını tavsiye edersiniz ? Yada Lelyayı tavsiye ediyor musunuz? :)
Ben de baktirdim ona kahve atmistim. bana da su falı atarsan daha detayli bakarım demişti ama atmadim bir daha. Senin paranı almak icin kandirmis resmen. Birde evli kisilere daha çok yapıyor bunu falcilar. Büyü var uzerinizde v.s diye de kandiriyorlar. Inanmamak lazım.Aynen oyle.
Byzmelek bana cok dumen yapti mesela. Ah ilk cahilligim. Sen bana haftaya fal at suna bakicam. Attim. Sonra yine haftaya ay b de suna bakicam yine attim. Belki 4 kez attiktan sonra dedi ki sen bana yine at sana dua yazicam. Dedim ki duayi meaaj bolumune yazarsaniz ben netten bakar bukurum. Yani sadece duaninnismini yazsa yeter. Bana cevap (buyuk harflerle elbet) Aa dunyada olmaz duayi oyle yazamam, emek veriyirum sonucta!" Allah'in duasi icin ne emegi. Bana bir suru insan dua onerdi. Herkes bildigi dualari paylasir ne emegi. Gec oldu ama sonra b daha atmadim ona. Nakta falini 10 dk bakip son cunlesinde "isterseniz dua onerebilirim" demisti. Mesaj kismina yazmisti. Byzmelek ilk fali iyiydi sonra abonelige bagladi. Buradan okuyanalr tekrar bilsin. Bir kere baktiracaksaniz baktiron sonra devam etmeyin.
Kader ve kaza ayrı düşünülemez. Kader kaza/kazaların neticesidir. Dua ve sadaka kazayı önler deniyorsa ve dahi cüz-i iradeden geçiyorsa seçimler... gelinen nokta kaderse sonrası iradedir...Kaderin degil ne demek yaaa...
Kaderi mi goruyorlarmis!!!
Yokk beybii evlendirmedi .en gerçekçi falcım nehir ve derindi ama ısrarla nehir seviyor seviyor diyordu .şimdi umrumuzda tabiki hayırrr:):)
favorim olan ve bana çok kıkan falcılar
1.Nehir
2.Derin
3.Berrak
4.perseis ( bu yakında söyeldiği birşey çıktı)
Daha vadesi gelmeyen fakat anda güzel olup benediklerim
1.Black peal88
2.Elfin demet
Insallah eylule kadar fal baktirdigin ne varsa cozulur de ihtiyac duymazsin. Koskoca temizinden en az 30 gun var onumuzde!yaa bana mail adresini özelden yzarmısınız rica etsem eylülde baktırırım teşekkürler
AYYY evett yaaa geçen sene deli gibi fal baktırdım,o kadar üzldüm olsun olsun dedim ,dua ettim şimdi bu insan için mi o kadar üzüldüm diyorum gramm sevgi kalmadı.olmaması çok hayırlı olmuş şüküler olsun diyorum.Allah korumuş beni sonradan anladım.yanii olmuyorsa zorlamamak lazım vardır Allahın bir bildiği. Olmaması bazen hayırlı olduğundanmış sonradan anlıyorsun.tek yapılması gereken elinden geleni yapıcan olmuyorsa Allaha güvenip ,teslim olup önüne bakıcan o zman mükafatların geliyor.Yalan da değil hani... Seviyor sevmesine çapsız da... Biz sevmiyoruz onu artık:))) Iyyyyyy
Derin olmayacak mi demişti yani iliskinin sonu yok mu demsti senin durumun icin ? Derini bende çok severim baktiricaktim tatile cikmis malesefAYYY evett yaaa geçen sene deli gibi fal baktırdım,o kadar üzldüm olsun olsun dedim ,dua ettim şimdi bu insan için mi o kadar üzüldüm diyorum gramm sevgi kalmadı.olmaması çok hayırlı olmuş şüküler olsun diyorum.Allah korumuş beni sonradan anladım.yanii olmuyorsa zorlamamak lazım vardır Allahın bir bildiği. Olmaması bazen hayırlı olduğundanmış sonradan anlıyorsun.tek yapılması gereken elinden geleni yapıcan olmuyorsa Allaha güvenip ,teslim olup önüne bakıcan o zman mükafatların geliyor.
Hele falcılara inanıp hareket etmem en büyük aptallığımdı.o yüzden Nehir ve derinin yeri başkadır bende.En dürüst olan bu ikisiydi.
tam olmayacak demedi ama çok ta olumlu konuşmadı.Karşı tarafın anlık duygu düşüncesi ve analzinde çok iyiydi.hep bana göre olmadığını vurguladı.bir kere bile olucak demedi.duygusu var ama olucak demedi.zamanları bildi.tabi çıkmayan şeyeler de var ama en gerçekçisi derin di.Derin olmayacak mi demişti yani iliskinin sonu yok mu demsti senin durumun icin ? Derini bende çok severim baktiricaktim tatile cikmis malesef
Nehirde mi olmayacak dedi şaşırdım :)tam olmayacak demedi ama çok ta olumlu konuşmadı.Karşı tarafın anlık duygu düşüncesi ve analzinde çok iyiydi.hep bana göre olmadığını vurguladı.bir kere bile olucak demedi.duygusu var ama olucak demedi.zamanları bildi.tabi çıkmayan şeyeler de var ama en gerçekçisi derin di.
Yanlis hatirlamiyorsam siz evlenmistiniz kimler bilmistir o dönem baktirmis miydiniz?Nehirde mi olmayacak dedi şaşırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?