Binnaz Abla

Yok evlenen ben değilim.falcıların asla evlenmez dediği, hoşlandığım kişi evleniyor Nehirde asla evlenmez demişti.
Senin evliligin 2018 sonbaharina. Kac kere dicem yaaa! Inanmiyor musunuz bana :)
ncarenot a soylemisim taa ne zaman cok ince b sey giyme dugune havalar serin olabilir diye
Aha da buradayim! Cikinca dediydi dersiniz :)

Senin evliligin 2018 sonbaharina. Kac kere dicem yaaa! Inanmiyor musunuz bana :)
ncarenot a soylemisim taa ne zaman cok ince b sey giyme dugune havalar serin olabilir diye
Aha da buradayim! Cikinca dediydi dersiniz :)
Ağzından bal damlıyor. Olursa eğer hepiniz davetlisiniz :))

aaa zamazon 40 liraddan bakıyor çok yükseldi o birden bi de onun yorumlarına hep mükemmelsin tarzı şeyler yazılıyor ben arkadaşları olduğunu düşünüyorum çünkü bir arkadaşaım daha beğenmemişti

Binnaz Esma Sultan dedilerdi onun için. Öyle ise bende begenmemiştim....

Binnaz Esma Sultan dedilerdi onun için. Öyle ise bende begenmemiştim....
Tellwe basligina yazmistim. Zamazon bana sende negatif enerji var b tane daha at detay goreyim deyince atmistim. Falindan alinti:
"Simdi senin aurana girecegim su andan itibaren ve sen bunları okurkende bu devam edecek titireme urperme karıncalanma vicudunda birseylerin gezindigine dair bir his icicnde olacaksın korkma sadece enerji alanından yapılanı gormeye calıssacagım cıkarkende sana enerji yukleyecegim. baslıyorum. hımmm"
Bende bir sey olmadi, kaziklanma urpertisi haric!
Artik fali ciksa da b daha atmam yani salak yerine konuldum resmen! Yazdiklarimla saf havasi verdigim oluyor da bu kadar degil yani!

Yuh ya bu kadar da insanin iyi niyeti suistimal edilmez pes.. bunlar sanki cocuk kandiriyorlar

Bir dönem blog yazıyordum ve oradaki kitlemde bu zamazonun reklamının yapıldığını görmüştüm. Eşe dosta yazdırıyordur muhtemelen
Ps: bunu yapan takipçisi yüksek blogger arkadaşlardı

kızlar tellwe de byzmelek e dün akşam kahve falı gönderdim.çıkar mı falları ne düşünüyorsunuz
byzmelek e bi fal atmistim kasim ayi civari olmaz yolun ayrilicak dedigi kisiyle sevgili oldum tam tersi oldu yani hisli oldugunu düsünmüyorum

ben de binnaz abla fal deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. sanırım yüksek puanlı ve orta halli bütün falcılara farklı konularda fal baktırdım.
Elifhanzade sitenin en iyilerinden olumsuz yorum yapanlar da olmuş ama en doğru tespitleri bu ablamız yaptı bende ve oldukça da hisli.
Şevval de olumlu olumsuz çok yerinde tespitlerde bulundu ama zaman konusunda sıkıntılı birkaç ay ötelenerek gerçekleşti
haleh çetiner de fena değil bazı tespitleri tuttu ama zaman konusunda o da sıkıntılı, orta halli diyebiliriz
müge aydın, dediği vakit henüz gelmedi ama bilemedim denenebilir.
inci turan, kısmen bazısı tuttu bazısı da tutmadı, orta halli
pelin bilge, resmen içimi çürüttü onun falından sonra 1 günüm zehir oldu, evet olumsuzu da duymak istiyoruz ama bu kadın başka bişe,hayatta gitmem bidaha ve hissiz bakıyor en kötüsü his olmaması.
banu bahram, cık olmadı, puanı da bayağ yükselmiş ben puanı düşükken baktırmıştım ama dediği gibi ilerlemedi olaylar.
nehir ateşoğlu, bilemedim çok mahalle falcısı gibi 1 kere denenebilir ama bidaha gitmem. resmi bir işin var, yolun var, bu kişi eski sevgilin olabilir ama o değil diyorsan yeni biri de olabilir, net bir yorum yok.
destina, tamamen çıkmadı, o puanlar nasıl geldi o kadına bilmiyorum zaten yazılı fal baktırmak büyük hata bence
şevdar avaz, ben çok yeniyken baktırmıştım fiyatı düşüktü, yani fena değil doğruu bildiği şeyler oldu ama şimdiki fiyst çok fazla ona.
açelya tuğra, hmm bilemedim verdiği vakit henüz gelmedi 1 kere baktırılabilir belki ama 2. ye gitmem muhtemelen.
benna küçüker, beğeneni çok ama sanırım bitek ben beğenmiyorum aman Allahım falını dinlerken beynim yandı, aynı şeyi 8 dk lık kayıt boyunca yinelemiş durmuş ve ne dediğini kendi de anlamamış. zaman fal hepsi yalan oldu. patladı epey önce, hayatta gitmem bidaha.
serra güngören, yine beğeneni çok ama bende olmadı tutmadı. his hiç yok kart şunu dedi kart bunu dedi. ve bana tarot fal değil hisle okunmaz bıdı bıdı bikaç şey dedi ama onun yöntemiyle okudukları da çıkmadı.
kesira sirel, yine kart okuyuculardan, bidaha gitmem
kemal devrim, verdiği zamanlar geçeli aylar oldu, belki olayın sonucu dediği gibi olur ama o paraya bidaha değmez.
maya demir, verdiği zamanlar biraz ötelenerek çıktı ama hisleri yok değil, tarzı biraz değişik.
hüma bal, verdiği zaman geçeli çok oldu, umarım olaylar dediği gibi olmaz çünkü bayağ olumsuz bir faldı.
firuze aydın, bu kadın da oldukça hisli geçmişi ve anı beni karşı tarafı takır takır saydı, ama gelecek çıkar mı bilmiyorum zamanı daha var. bazı yerlerde olumsuz konuştu umarum hepsi çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…