Yok evlenen ben değilim.falcıların asla evlenmez dediği, hoşlandığım kişi evleniyorYanlis hatirlamiyorsam siz evlenmistiniz kimler bilmistir o dönem baktirmis miydiniz?
Senin evliligin 2018 sonbaharina. Kac kere dicem yaaa! Inanmiyor musunuz bana :)Yok evlenen ben değilim.falcıların asla evlenmez dediği, hoşlandığım kişi evleniyorNehirde asla evlenmez demişti.
Ağzından bal damlıyor. Olursa eğer hepiniz davetlisiniz :))Senin evliligin 2018 sonbaharina. Kac kere dicem yaaa! Inanmiyor musunuz bana :)
ncarenot a soylemisim taa ne zaman cok ince b sey giyme dugune havalar serin olabilir diye
Aha da buradayim! Cikinca dediydi dersiniz :)
aaa zamazon 40 liraddan bakıyor çok yükseldi o birden bi de onun yorumlarına hep mükemmelsin tarzı şeyler yazılıyor ben arkadaşları olduğunu düşünüyorum çünkü bir arkadaşaım daha beğenmemiştiFalsepetindeki emre beni hayal kirikligina ugratti soyledigi seyin tsm tersi oldugunu ogrendim sureklide negatif enerjiden bahsetmeside kafa kurcaliyor..yagmur sothis de cok basarili degil kart okuyor belkilerle konusuyor..kiristal sarkaciymis taslariymis hic doyurucu gelmedi..telwedeki zamazon nesibenin profil yazilarini kopyalamis ondanda eylul kopyalamis .ins.tez zamanda duzluge cikalim bu falcilardan kurtulalim arkadaslar :)
Binnaz Esma Sultan dedilerdi onun için. Öyle ise bende begenmemiştim....aaa zamazon 40 liraddan bakıyor çok yükseldi o birden bi de onun yorumlarına hep mükemmelsin tarzı şeyler yazılıyor ben arkadaşları olduğunu düşünüyorum çünkü bir arkadaşaım daha beğenmemişti
Tellwe basligina yazmistim. Zamazon bana sende negatif enerji var b tane daha at detay goreyim deyince atmistim. Falindan alinti:Binnaz Esma Sultan dedilerdi onun için. Öyle ise bende begenmemiştim....
Tellwe basligina yazmistim. Zamazon bana sende negatif enerji var b tane daha at detay goreyim deyince atmistim. Falindan alinti:
"Simdi senin aurana girecegim su andan itibaren ve sen bunları okurkende bu devam edecek titireme urperme karıncalanma vicudunda birseylerin gezindigine dair bir his icicnde olacaksın korkma sadece enerji alanından yapılanı gormeye calıssacagım cıkarkende sana enerji yukleyecegim. baslıyorum. hımmm"
Bende bir sey olmadi, kaziklanma urpertisi haric!
Artik fali ciksa da b daha atmam yanisalak yerine konuldum resmen! Yazdiklarimla saf havasi verdigim oluyor da bu kadar degil yani!
Icimdeki cocugu oldurmemisimYuh ya bu kadar da insanin iyi niyeti suistimal edilmez pes.. bunlar sanki cocuk kandiriyorlar
Icimdeki cocugu oldurmemisimvar boyle kazik hikayelerim:) falcilar olduruyor simdi :)
Bir dönem blog yazıyordum ve oradaki kitlemde bu zamazonun reklamının yapıldığını görmüştüm. Eşe dosta yazdırıyordur muhtemelenaaa zamazon 40 liraddan bakıyor çok yükseldi o birden bi de onun yorumlarına hep mükemmelsin tarzı şeyler yazılıyor ben arkadaşları olduğunu düşünüyorum çünkü bir arkadaşaım daha beğenmemişti
byzmelek e bi fal atmistim kasim ayi civari olmaz yolun ayrilicak dedigi kisiyle sevgili oldum tam tersi oldu yani hisli oldugunu düsünmüyorumkızlar tellwe de byzmelek e dün akşam kahve falı gönderdim.çıkar mı falları ne düşünüyorsunuz
Bunlarin hicbirine baktirmadim. Ama ben de buyuk harf yazanlarin ayni kisi ya da bir grup oldugunu dusunuyorum. Cumleler dusuk. Ifadeler yer yer karisik. Negatif enerji sabit konu vs...
sultanbacı ve portakallı bir rumuzu daha vardı
sultanbacı ve portakallı bir rumuzu daha vardı
Portakalçiçeği miydi bahçesi miydi neydi ? Unuttum.... fabrikasyona geçmiş ablamız...:)))portakallı rumuz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?