üsenmeden yazdiginiz icin tesekkürlerbu arada elif hanzadeye ilk baktırdığım zaman bayağ giydirmişim burda ama sonradan bitek onun dedikleri çıktı :))) kendisinden özür diliyorum burada.
bende dün binnazda fal baktirdim 5 tl lik kesinlikle benim aklımı okudu ne düşünuyosam onu söyledi şimdi bu fal çıkmış mı olduDün sorduğum Selen Nazı denedim.Çok uyduruk bir faldı. Sadece kart anlamlarını yazmış.Yorum sıfır.Geçmişte de anda da tutturamadı. Keza kişi, karakter analizleride sıfırdı. Dün 4,99 a baktırmıştım.Bu rakama bile değmezken bugün baktım 175 kredi olmuş.:)))))) şaşkınım
sultanfalcısultanbacı ve portakallı bir rumuzu daha vardı
ilk zamanlar hepimiz öyleydik dert etme ben biraz kaşarlanan ekiptenim de ondanzamanında benbilluru ne kadar çok sevmiştim yaneden bu kadar safmışım acaba önceden.
ilk zamanlar hepimiz öyleydik dert etme ben biraz kaşarlanan ekiptenim de ondan
Can cikti mi sendeFalcı ruh halin karışık yazsa aaa bildi diyordum:)
Ben sana bir şey soracaktım ne zamandır basirly can hangi cafede bakıyordu unuttum ben yerini aradım bulamıyorum
Can cikti mi sende
Aynen bendede dönecek pisman dedi olmadiO ara iletişimde olacak kişiyi gelişmeleri bildi ya da hayatında biri olup olmadığı vs ama dönecek dediği hiç dönmedi:)
beşiktaş symbol hayatım ama eğer gideceksen nişantaşı leventi bir dene derim:)Falcı ruh halin karışık yazsa aaa bildi diyordum:)
Ben sana bir şey soracaktım ne zamandır basirly can hangi cafede bakıyordu unuttum ben yerini aradım bulamıyorum
Aynı kişiye mi baktırmışız? Geleceğe dair söylediği şeyler oldu mu? Benimki olumlama gibi bir faldibende dün binnazda fal baktirdim 5 tl lik kesinlikle benim aklımı okudu ne düşünuyosam onu söyledi şimdi bu fal çıkmış mı oldu
beşiktaş symbol hayatım ama eğer gideceksen nişantaşı leventi bir dene derim:)
farklı ama sadece benim düşündüğüm şeyleri söyledi olumlu bir faldiAynı kişiye mi baktırmışız? Geleceğe dair söylediği şeyler oldu mu? Benimki olumlama gibi bir faldi
Kimden bahsediyorsun canım ?farklı ama sadece benim düşündüğüm şeyleri söyledi olumlu bir faldi
dilsah Füsun 5 tl lık yeniKimden bahsediyorsun canım ?
Bildiği şeyler oldu mu nasıl buldun ?dilsah Füsun 5 tl lık yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?