Binnaz Abla

bu arada elif hanzadeye ilk baktırdığım zaman bayağ giydirmişim burda ama sonradan bitek onun dedikleri çıktı :))) kendisinden özür diliyorum burada.

bu arada elif hanzadeye ilk baktırdığım zaman bayağ giydirmişim burda ama sonradan bitek onun dedikleri çıktı :))) kendisinden özür diliyorum burada.
üsenmeden yazdiginiz icin tesekkürler
cok begendim kendisini 2 falim var ona baktiridigim cok tatli bayan bence sitede var onun gibi iyi niyetli bayanlar son baktirdigim fallari yazmak istiyorum ama üseniyorum birazda cikacak mi onu bekliyorum cikarsa toplu olarak yazicam baya yeni isimler var burdaki eski isimlere nazaran :)

Dün sorduğum Selen Nazı denedim.Çok uyduruk bir faldı. Sadece kart anlamlarını yazmış.Yorum sıfır.Geçmişte de anda da tutturamadı. Keza kişi, karakter analizleride sıfırdı. Dün 4,99 a baktırmıştım.Bu rakama bile değmezken bugün baktım 175 kredi olmuş.:)))))) şaşkınım

bende dün binnazda fal baktirdim 5 tl lik kesinlikle benim aklımı okudu ne düşünuyosam onu söyledi şimdi bu fal çıkmış mı oldu

ilk zamanlar hepimiz öyleydik dert etme ben biraz kaşarlanan ekiptenim de ondan

Falcı ruh halin karışık yazsa aaa bildi diyordum:)
Ben sana bir şey soracaktım ne zamandır basirly can hangi cafede bakıyordu unuttum ben yerini aradım bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…