aman ordakiler 3-5 liraya akşama kadar 30-40 tane fal bakmaktan sıyırmışlar artık
palamut ay sonu telefon faturanda buyuk hıssedıyorum bebısım haberın olatellve falcıları için bir rehber oluşturdum baktıklarımdan.kimisine 2 3 defa baktırdım.genel görüşümü yazayım.
aralık diyenleride artık bilemedi sayıyorum..
Kiraze12 - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı tavsiye etmem
Selena - an ve geçmiş: orta gelecek: tutmadı tavsiye etmem
Rehber - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı tavsiye etmem
adın - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı tavsiye etmem
ugga - an ve geçmiş: süper gelecek: 3 vadesinin 1 ayı kaldı. tavsiye ederim
hoennir - an ve geçmiş: orta gelecek: 3 vadesinin 1 ayı kaldı. olabilirde olmayabilirde
sabrinaa - an ve geçmiş: kötü gelecek: yuvarlak gelecek, pembe tablo kaç kaç kaç
macakizi - an ve geçmiş: vasat gelecek: tutmadı olmasa da olur
vourucasani - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede,ufak tefek çıkan var. tavsiye ederim
chloe - an ve geçmiş: iyi+ gelecek: beklemede (tarot ve kahve iyi) tavsiye ederim
klothoyagmur - an ve geçmiş: iyi+ gelecek: beklemede tavsiye ederim
venusamber - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede olabilir de olmayabilir de
madamsalu - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı (göz,tarot kötü) kaç kaç boşa umutlanırsın
maestro - an ve geçmiş: kötü gelecek: tutmadı kredini sokağa at aynı şey
medyumhiper - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede (katina kötü kahve iyi) kahvede seçilebilir
altinciboyut - an ve geçmiş: vasat gelecek: yuvarlak tarih-pembe tablo tavsiye etmem
saraylıhanım - an ve geçmiş: berbat gelecek: yuvarlak tarih-pembe tablo tavsiye etmem
isabella6 - an ve geçmiş: kötü gelecek: tarih yok,olacak molacak tavsiye etmem
kehriban - an ve geçmiş: orta gelecek: beklemede olmasa da olur.
portakal3 - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: pembeci, yuvarlak tarih an için seçilebilir.
raset - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede olabilir.çok emin değilim.
ruhani - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede (30 krediye değmez demeliyim) kredisi çok ama nokta atışı yok.
galen - an ve geçmiş: iyimsi gelecek: beklemede merakla beklenecek biri değil
mina06 - an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede olabilir
falaniyethak.- an ve geçmiş: iyi gelecek: beklemede kredisi artmazsa tavsiye ederim.
rumii - an ve geçmiş: iyimtrak gelecek: beklemede olabilir.
cliviaxx - an ve geçmiş: orta gelecek: pembeci,yuvarlak. tavsiye etmem.
l
adykahin - an ve geçmiş: rezalet gelecek: rezalet yok yok yok yok
kahinvanga - an ve geçmiş: eh işte gelecek: vadesi doluyor tutmayacak gibi. balon.
akila - an ve geçmiş: beter gelecek: beter sakız alın manisine bakın daha iyi
depiedra - an ve geçmiş: vasat gelecek: yuvarlak ve uzak tarih tavsiye etmem
esince - an ve geçmiş: orta gelecek: uzak vade,belli değil olabilir.
ben bir daha baktırabileceklerime yeşil, siz bilirsiniz dediklerime mavi, uzak duracaklarıma kırmızı verdim
Acaba kadersel olarak birbirinizi aramasanızda görüşmeniz olacak anlamında yorumlamış.Keşke soru bölümünde açıklamasını isteseydin.
Sorduum yuvarlak cevap vermiş. Bi daha sordum hatta cevap yazmamış ondan sinir oldum yani
palamut ay sonu telefon faturanda buyuk hıssedıyorum bebısım haberın ola
bunlar birkaç aylık tecrübe o büyüğe alıştım ben
fal krizi gelince kesilsin diye telweye dadandım. meleğe nesibeye hem sık baktırmayayım hemde bir nesibe parasına 5 fal baktırayım dedim görüldüğü gibi büyük çoğunluğu çöpe gitti. ne demişler..ucuz etin yahnisi işte..
Ben içlerinde Haleh'i öneririm.Kesira tamamen çöp fallarımdan.Elif'te yazdığım gibi geçmiş ve şu an dandini dandini dastana,geleceğinide yemişim zaten.birazda binnaza sarayım
elif ışık kesira ve halleh nasıllar? ve bu haleh ne zaman online yakalanır
Ben içlerinde Haleh'i öneririm.Kesira tamamen çöp fallarımdan.Elif'te yazdığım gibi geçmiş ve şu an dandini dandini dastana,geleceğinide yemişim zaten.
benimde içim onu çekti en çok ama bir türlü online göremedim onu.bir falsepet derin bir de o hiiiç mi hiç denk gelemediklerim.
Bencede ya param olsun rezzan melek nesibe üçünden birine atıcam. Baya oldu onlara baktırmayalı
ya sallayin melegi negatif o kiz diyorum vallahicanımm melegın dedıklerı cıktımı sana en son ona baktırdım dıyodum dun bozdum elıfe yolladım olumlu konuştu melek ıse tam tersı :S
ya sallayin melegi negatif o kiz diyorum vallahi
ya sallayin melegi negatif o kiz diyorum vallahi
Melek bence negatif değil gerçekçi.Burda kaç kişi zaten olumlu sonuçlandığını görüyorki isteklerinin?Ama hepimizin fallarını toplasak %80 olumlu yorumlar yapıldığını görürüz.Keşke gerçekler fallardaki gibi olsa ama ne yazık ki değil.Melek iyiyide kötüyüde söylüyor.Güzel tarafıda kötüyü söylerken yol yordam bilmesi,uslûbuyla insana en hafifletici şekilde aktarması.Dua edelimAllah kötüyüde iyiye çevirsin diye.Rezzan 'ın da bi dediği çıksın ya beş falından, yok be kardeşim,Rezzan ablanın söylediklerinin tam zıddını yaşamaktayım.ben melegı severım aslında hep negatıf konuşmaz ama son ıkı falında hep boyle dedı bısey yakalıycam dıye dıken ustundeyım bgnde ustune baya buyuk bı kavga ettık tam oldu sırf oda degıl rezzan ablada dedı bu arar hersey ust uste yanı kızlar :S
tatlis negatif evet hatta ilk fallarimdan biri melegindi ztn yeni ayrilmisim kafam yerinde degil bi fal geldi daha beter coktum ama o fal cikti iste son falinda da baskasi var dedi evet varmis nisanliymis.olumlu duymak istiyoruz da iste gercekler herzaman olumlu olmayabiliyor
Melek bence negatif değil gerçekçi.Burda kaç kişi zaten olumlu sonuçlandığını görüyorki isteklerinin?Ama hepimizin fallarını toplasak %80 olumlu yorumlar yapıldığını görürüz.Keşke gerçekler fallardaki gibi olsa ama ne yazık ki değil.Melek iyiyide kötüyüde söylüyor.Güzel tarafıda kötüyü söylerken yol yordam bilmesi,uslûbuyla insana en hafifletici şekilde aktarması.Dua edelimAllah kötüyüde iyiye çevirsin diye.Rezzan 'ın da bi dediği çıksın ya beş falından, yok be kardeşim,Rezzan ablanın söylediklerinin tam zıddını yaşamaktayım.
Diyara baktıranınız var mı arkadaşlar ben bugün ona baktırıcam sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?