Binnaz Abla

tellweyi yemişm aynen nesibe melek rezzan açelya reiki ilkay sezen boztepeye de baktırdım.
rezzan ve melek iyiler nesibe de iyi gibi gerisi boş bunlar hepinizin bildiği şeyler zaten.
nalan ablaya kahve attım bugün bakmış herhalde dinlerim şimdi

ama binnaz abladaki elif ışık ve haleh çetineri merak edirum birde kesira. özellikle haleh ve elif ışığı bir online yakalayamadım önceliğim onlar.

palamut ay sonu telefon faturanda buyuk hıssedıyorum bebısım haberın ola

palamut ay sonu telefon faturanda buyuk hıssedıyorum bebısım haberın ola

bunlar birkaç aylık tecrübe o büyüğe alıştım ben
fal krizi gelince kesilsin diye telweye dadandım. meleğe nesibeye hem sık baktırmayayım hemde bir nesibe parasına 5 fal baktırayım dedim görüldüğü gibi büyük çoğunluğu çöpe gitti. ne demişler..ucuz etin yahnisi işte..

bız sana dedık telweden bı yol olmaz baktırma dıye ama dınlemedın neyse ders olsun sana telweden uzak dur telwe yuzunden faturasında buyuk gormus bırı olarak soyluyorum bunu

birazda binnaza sarayım

elif ışık kesira ve halleh nasıllar? ve bu haleh ne zaman online yakalanır
Ben içlerinde Haleh'i öneririm.Kesira tamamen çöp fallarımdan.Elif'te yazdığım gibi geçmiş ve şu an dandini dandini dastana,geleceğinide yemişim zaten.

Ben içlerinde Haleh'i öneririm.Kesira tamamen çöp fallarımdan.Elif'te yazdığım gibi geçmiş ve şu an dandini dandini dastana,geleceğinide yemişim zaten.

benimde içim onu çekti en çok ama bir türlü online göremedim onu.bir falsepet derin bir de o hiiiç mi hiç denk gelemediklerim.

benimde içim onu çekti en çok ama bir türlü online göremedim onu.bir falsepet derin bir de o hiiiç mi hiç denk gelemediklerim.

Derin Altun mu?O zatwn aylardır online olmuyor bildiğim kadarıyla.Haleh'te belli bi zaman içinde sık giriyor sonra bi süre uzak kalıyor.

ya sallayin melegi negatif o kiz diyorum vallahi

tatlis negatif evet hatta ilk fallarimdan biri melegindi ztn yeni ayrilmisim kafam yerinde degil bi fal geldi daha beter coktum ama o fal cikti iste son falinda da baskasi var dedi evet varmis nisanliymis.olumlu duymak istiyoruz da iste gercekler herzaman olumlu olmayabiliyor

ya sallayin melegi negatif o kiz diyorum vallahi

ben melegı severım aslında hep negatıf konuşmaz ama son ıkı falında hep boyle dedı bısey yakalıycam dıye dıken ustundeyım bgnde ustune baya buyuk bı kavga ettık tam oldu sırf oda degıl rezzan ablada dedı bu arar hersey ust uste yanı kızlar :S

Melek bence negatif değil gerçekçi.Burda kaç kişi zaten olumlu sonuçlandığını görüyorki isteklerinin?Ama hepimizin fallarını toplasak %80 olumlu yorumlar yapıldığını görürüz.Keşke gerçekler fallardaki gibi olsa ama ne yazık ki değil.Melek iyiyide kötüyüde söylüyor.Güzel tarafıda kötüyü söylerken yol yordam bilmesi,uslûbuyla insana en hafifletici şekilde aktarması.Dua edelimAllah kötüyüde iyiye çevirsin diye.Rezzan 'ın da bi dediği çıksın ya beş falından, yok be kardeşim,Rezzan ablanın söylediklerinin tam zıddını yaşamaktayım.

Ya ben melege baktirdigimda butun falcilara dedigim gibi onada lutfen olumsuz gördüklerinide söyle cok mutlu olurum falan yaziyorum inatlada direniyorum yani kiz aksine olumsuz görsem söylerim diyor bana cok olumlu yorumlar yapmıştı. Hatta hemen alcanzarcima sordum melek pembe tablocu mu diye:))))

bende katılıyorum bıtanem sana ben melegı gercekten severım cok onemlı bıseyı bılmıştı ztn ondan sonra ona hep baktırdım ama rezzan abla bende en son falımdakı konuşmasından bıraz sınırlendım olabılırde olmayabılırde demış ucu acık bırakmış melek ayrıca deıdgın gıbı o kadar tatlı dıllı anlatıyokı sevıyorum o kızı ayrıca kotu bı nıyetı oldugunuda dusunmuyorum benımde ınsanlar konusunda hıslerım kuvetlıldır ama gel gorkı ılışkımde bunu başaramadım salaga baglıyrumm offf kı nee off melegın dedıgıde bı adım olucakmış hayatımda beklıyorum ve deıdgın gıbı tek cagre dua etmek başka cagremız yokkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…