- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
bende bekledim girmeyince mayaya attim700 krediye kahve bakan nehir neden hic girmez??? Off yani...
Galiba tatilde Yoksa hergün girerdi aynı saatlerde.Onu bende bekliyorum malum evlenmez dediği adam evleniyor bakalım bunu duyunca ne diyecek :) Sırf merakımdan atacağım bu defa.700 krediye kahve bakan nehir neden hic girmez??? Off yani...
Sirf meraktan 700 kredi harcanir mi ya :)Galiba tatilde Yoksa hergün girerdi aynı saatlerde.Onu bende bekliyorum malum evlenmez dediği adam evleniyor bakalım bunu duyunca ne diyecek :) Sırf merakımdan atacağım bu defa.
nehir falda bir tarif veriyor uyarsa aklimdaki kişi değilse yeni kişidir diyor :)kolay yolu bulmusGaliba tatilde Yoksa hergün girerdi aynı saatlerde.Onu bende bekliyorum malum evlenmez dediği adam evleniyor bakalım bunu duyunca ne diyecek :) Sırf merakımdan atacağım bu defa.
O kadar emin konuşmuştu Ki asla evlenmezler diye, asla ciddiyete gitmez bu iş ayrılırlar diye. Bunu bilsin diye 700 kredi harcayacağım son defaSirf meraktan 700 kredi harcanir mi ya :)
Nikah tarihi ne zaman?
Ya ben en iyisi asenat i bekleyeyim o zaman :)O kadar emin konuşmuştu Ki asla evlenmezler diye, asla ciddiyete gitmez bu iş ayrılırlar diye. Bunu bilsin diye 700 kredi harcayacağım son defa
Nehirin hakkını yiyemem aslında bu konu dışında çoğu söylediği şey çıktı. O yüzden sana atma demiyorum.Başka kişilere de çıkmış falları.Ama yüzde yüz bilen falcı sanırım yok.Ya ben en iyisi asenat i bekleyeyim o zaman :)
o daha da zorlu b bekleyis.
ben atana kadar senin nehir'le ilgili fikrin degisti (hakli olarak) :)
Nehirin hakkını yiyemem aslında bu konu dışında çoğu söylediği şey çıktı. O yüzden sana atma demiyorum.Başka kişilere de çıkmış falları.Ama yüzde yüz bilen falcı sanırım yok.
Şimdi baktımda sadece yazılı seçeneği aktifti. Sesli fal istiyordum. Umarım açar tekrar sesliyi.Yazsam mı yazmasam mı kararsız kaldım ama Binnaz'da Melisa Yılmaz'a tarot attım beğendim epey. Ayrıca kendi katina açılımı da yaptı, sesli bakıyor. Başkaları baktırdıysa onların görüşü nedir acaba merak merak
Aaa daha dün sesliydiŞimdi baktımda sadece yazılı seçeneği aktifti. Sesli fal istiyordum. Umarım açar tekrar sesliyi.
Faltipine gore degisiyor galiba yazili sesli?Aaa daha dün sesliydiaçar umarım.
Sadece katina ve tarot bakıyor ama dün ikisinde de sesli yorumu aktifti bugün değiştirmiş.Faltipine gore degisiyor galiba yazili sesli?
Dilek Zeynel'i ben sormuştum telwe başlığında. Canlı fal krizi anında ben baktırdım harf ve anlık durumu iyi bildi aslında ama gelecek için biraz abartılı olumlu yorumlar yaptı yani inşallah olur tabii de :)) gerçek olamayacak kadar pembe olduğu için gerçekçi gelmedi :) bir de net olarak 25 Ağustos'ta gerçekleşecek bir olaydan bahsetti bakalım olur muBirde tellwe başlığında Dilek Zeynel övülmüş fiyatı bayağı yüksek. Baktıranlar var mı binnazdaymış.
Binnaz yorumcuları ya vıcık vıcık pembeye bağlıyorlar gerçekleşmesinin mümkünatı yok ya da olumsuzu da söyleyen yorumcularımız var havasında iddialı yorumcular...Dilek Zeynel'i ben sormuştum telwe başlığında. Canlı fal krizi anında ben baktırdım harf ve anlık durumu iyi bildi aslında ama gelecek için biraz abartılı olumlu yorumlar yaptı yani inşallah olur tabii de :)) gerçek olamayacak kadar pembe olduğu için gerçekçi gelmedi :) bir de net olarak 25 Ağustos'ta gerçekleşecek bir olaydan bahsetti bakalım olur mu
Elif'ten 1 kez yorum aldım, onda da yuhhh demiştim 1 yıl vade mi olur ? Vallahi oldu... Dinledim yine iyiymiş bende...bu arada elif hanzadeye ilk baktırdığım zaman bayağ giydirmişim burda ama sonradan bitek onun dedikleri çıktı :))) kendisinden özür diliyorum burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?