Henuz hicbisey cikmadi bekliyorum kac aydir :))kızlar selena bana çıktı diyen var mıdır aranızda?
Ben baktırdım ancak emin olamadım. Ama yorumlaması çok güzeldi nokta atışları oldu. 2-3 günde katina aşk falında kredisi 49 iken 175e çıkmıştı. Ben şok oldum tabii bakamadım tekrarArkadaşlar Binnazda yenilerden selennaz'a baktıran oldu mu hiç?
Ben baktırmıştım Melisa Yılmaz'a bir ay kadar önce yazılı bakmış şimdi tekrar okudum falımı. Biraz burçlardan yürümüş ama analizleri fena değil. Olumlu sonuç vermiş ağustos ortası ve eylül başı en geç daha net adımlar olacak demiş bakalım eylülde dediği gibi olursa inşallah yine yazarım :)
aynısını bende de yaptı tamam belki bildiği 1-2 şey olmuştur ama o paraya değmez bence. çok mahalle falcısı gibi , alıntılama yapmıştım ama beceremedim galiba Nehir için yazdım bunlarınehir falda bir tarif veriyor uyarsa aklimdaki kişi değilse yeni kişidir diyor :)kolay yolu bulmus
asenatiYa ben en iyisi asenat i bekleyeyim o zaman :)
o daha da zorlu b bekleyis.
ben atana kadar senin nehir'le ilgili fikrin degisti (hakli olarak) :)
evet yorumları öyle ama bende bildiği şeyler oldu hakkını yemeyim arada fal göndereceğim kişilerden biri halaaynısını bende de yaptı tamam belki bildiği 1-2 şey olmuştur ama o paraya değmez bence. çok mahalle falcısı gibi , alıntılama yapmıştım ama beceremedim galiba Nehir için yazdım bunları
fal sayısı 30 dan sonra fiyat artiyorBen baktırdım ancak emin olamadım. Ama yorumlaması çok güzeldi nokta atışları oldu. 2-3 günde katina aşk falında kredisi 49 iken 175e çıkmıştı. Ben şok oldum tabii bakamadım tekrarama genel anlamda iyiydi şaşırdım
Bana da 8 Haziran'ı vermişti iletişim için tabiki olmadı.Kizlar naktanin vadesi patladi. Su kadar gun sonra dedigi sey dun itibariyle olmadi. Zaten bi garip vade tarzi su kadar gun sonra diye.e
Elfin demetŞimdiye kadar Binnaz da baktırmadım. 20 krediye kadar tavsiye edebileceğiniz var mı?
Tşkler :)Elfin demet
Kızlar selamKizlar naktanin vadesi patladi. Su kadar gun sonra dedigi sey dun itibariyle olmadi. Zaten bi garip vade tarzi su kadar gun sonra diye.e
Ayyy kim evlendi benim de eski sevgilim evlendi bi kaç gün önce evlendiği kız için amaan öylesine bi kız diyen aylinle meryeme burdan selamlarımı gönderiyorum özellikle de meryemeGaliba tatilde Yoksa hergün girerdi aynı saatlerde.Onu bende bekliyorum malum evlenmez dediği adam evleniyor bakalım bunu duyunca ne diyecek :) Sırf merakımdan atacağım bu defa.
Bu kızlar ve kadınlar hep öylesine oluyor zaten tatlım :))Ayyy kim evlendi benim de eski sevgilim evlendi bi kaç gün önce evlendiği kız için amaan öylesine bi kız diyen aylinle meryeme burdan selamlarımı gönderiyorum özellikle de meryeme
Ahshahaha çok haklısın keşke ben öylesine olsaydım da ben şimdi aşık olduğum adamla balayımda olsaydımBu kızlar ve kadınlar hep öylesine oluyor zaten tatlım :))
Hosgeldin hayatim :))Kızlar selambaldanım şimdiye kadar hangi falın vadesi çıktı ki onun çıksın, nakta kim bilmiyorum ama bence vadelere çok da takılmamak lazım
Yani 18 vade gördüyse belki 18 aydırHosgeldin hayatim :))
Nakta yeni favorilerden ve vadesi aynen soyle 18 gun sonra soyle olcak vs diye. Yeni favorilerden oldugu icin yazdim yoksa ben vadeyi gectim fala takilmiyorum artik, inanmak istesemde bilincaltim inandirmiyor
Sende ne var ne yok nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?