Binnaz Abla

Arkadaşlar Binnazda yenilerden selennaz'a baktıran oldu mu hiç?
Ben baktırdım ancak emin olamadım. Ama yorumlaması çok güzeldi nokta atışları oldu. 2-3 günde katina aşk falında kredisi 49 iken 175e çıkmıştı. Ben şok oldum tabii bakamadım tekrarama genel anlamda iyiydi şaşırdım

aynısını bende de yaptı tamam belki bildiği 1-2 şey olmuştur ama o paraya değmez bence. çok mahalle falcısı gibi , alıntılama yapmıştım ama beceremedim galiba Nehir için yazdım bunları

nehir falda bir tarif veriyor uyarsa aklimdaki kişi değilse yeni kişidir diyor :)kolay yolu bulmus
aynısını bende de yaptı tamam belki bildiği 1-2 şey olmuştur ama o paraya değmez bence. çok mahalle falcısı gibi , alıntılama yapmıştım ama beceremedim galiba Nehir için yazdım bunları

Ya ben en iyisi asenat i bekleyeyim o zaman :)
o daha da zorlu b bekleyis.
ben atana kadar senin nehir'le ilgili fikrin degisti (hakli olarak) :)
asenati
evet yorumları öyle ama bende bildiği şeyler oldu hakkını yemeyim arada fal göndereceğim kişilerden biri hala

Şimdiye kadar Binnaz da baktırmadım. 20 krediye kadar tavsiye edebileceğiniz var mı?

inci turan hakkında ne düşünüyorsunuz, genelde olumlu pembe diye yorum yapılmış ama bana çok olumlu konuşmadı :// finci ye baktırıp da falı çıkan var mı?

Kizlar naktanin vadesi patladi. Su kadar gun sonra dedigi sey dun itibariyle olmadi. Zaten bi garip vade tarzi su kadar gun sonra diye.e
Kızlar selam baldanım şimdiye kadar hangi falın vadesi çıktı ki onun çıksın, nakta kim bilmiyorum ama bence vadelere çok da takılmamak lazım

Galiba tatilde Yoksa hergün girerdi aynı saatlerde.Onu bende bekliyorum malum evlenmez dediği adam evleniyor bakalım bunu duyunca ne diyecek :) Sırf merakımdan atacağım bu defa.
Ayyy kim evlendi benim de eski sevgilim evlendi bi kaç gün önce evlendiği kız için amaan öylesine bi kız diyen aylinle meryeme burdan selamlarımı gönderiyorum özellikle de meryeme

Ayyy kim evlendi benim de eski sevgilim evlendi bi kaç gün önce evlendiği kız için amaan öylesine bi kız diyen aylinle meryeme burdan selamlarımı gönderiyorum özellikle de meryeme
Bu kızlar ve kadınlar hep öylesine oluyor zaten tatlım :))

Kızlar selam baldanım şimdiye kadar hangi falın vadesi çıktı ki onun çıksın, nakta kim bilmiyorum ama bence vadelere çok da takılmamak lazım
Hosgeldin hayatim :))

Nakta yeni favorilerden ve vadesi aynen soyle 18 gun sonra soyle olcak vs diye. Yeni favorilerden oldugu icin yazdim yoksa ben vadeyi gectim fala takilmiyorum artik, inanmak istesemde bilincaltim inandirmiyor

Sende ne var ne yok nasilsin

Yani 18 vade gördüyse belki 18 aydır

Valla ben de senin gibiyim açıkçası, baktırmıyorum dersem yalan olur ama önceden heyecanla falını beklediğim falcıları bile aşırı isteksiz ve inançsız okuyorum artık. Ben de çok takılmıyorum yani.

Onun dışında da ne çıkanım var ne patlayanım. Yuvarlanıp gidiyorum işte en azından üzücü bir şey yok sınavlarım bitince bi foruma bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye

kızlar binnaz uzun zamandır gırmediğim için 5tl lik 50kredilik vermiş kime baktırayım?

valla burasıda karışmış herkesinki evlenmiş ama canımda çok sıkılıyor yeni ilişkimde rayına oturmadı son bi baktırayım kime atayım
gizem sitera nasıl?

Bugün binnazda öylesine :)) birine kahve attım. Yenilerden İrem devindi galiba adı. Sesli yorum yaptı ve pembeci değildi. Fena değildi denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…