Sende mi ayrıldın kizzzzzzkızlar binnaz uzun zamandır gırmediğim için 5tl lik 50kredilik vermiş kime baktırayım?
valla burasıda karışmış herkesinki evlenmiş ama canımda çok sıkılıyor yeni ilişkimde rayına oturmadı son bi baktırayım kime atayım
gizem sitera nasıl?
Sende mi ayrıldın kizzzzzz
Aynen tam kopmuştum geçmişten cddeb ben ki de olmadı... arazi... ve iki ilişkimde karşı tarafın arazi olmasıyla bitti bunda bir gariplik var üstüste ilginç..... kaderin bnm elimde olduguna inanmasam birsey arıycam altında
lietli iade etti..ad soyad ve foto istiyomus
:) guldurdun beniYok artik. Soyadini istemek nedir ya. Isterse kisaca bi ozgecmisimizi yazalim, cv filan atalim hic yorulmasin sosyal medyada
Herkese merhaba, kızlar telvede uzun süre fal baktırdım, Haziran sonu gibi öyle şeyler yaşadım ki hepsi patladı hemde öyle böyle değil. Denilenler hep paraleldi tam zıttı oldu birde üstüne kimseciklerin tahmin edemeyeceği sıkıntılar çıktı. Fal konusu beni üzüyor artık. Aklımda son bir isim var binnazdan Kemal Devrim ne dersiniz jubile yapıcam, değer mi?Bir el atın şu depresyonlu arkadaşınıza lütfen...
Herkese merhaba, kızlar telvede uzun süre fal baktırdım, Haziran sonu gibi öyle şeyler yaşadım ki hepsi patladı hemde öyle böyle değil. Denilenler hep paraleldi tam zıttı oldu birde üstüne kimseciklerin tahmin edemeyeceği sıkıntılar çıktı. Fal konusu beni üzüyor artık. Aklımda son bir isim var binnazdan Kemal Devrim ne dersiniz jubile yapıcam, değer mi?Bir el atın şu depresyonlu arkadaşınıza lütfen...
Şöyle ki verilen tarihleri zaten silip attım tarihsel bir beklentim yoktu. Aşk konusunda söylenenin tam zıttı oldu çocuk sadece sır olmadı aynı zamanda bendeki kütük millete ince ruhlu bir varlık oldu, iş eğitim alanlarında hep pembik pembikti herşey. Bir çakıldım küt(!) parçamı bulamamazsın. Hiç kimse bilemedi kötü olacağını beklediğim sonuçlar hep pozitifti hep yüksek puanlar hep başarılar olacaktı.. Olmadı. Bir de üstüne çok yüklü bir borca girmek zorunda kaldım. Çok üzgünüm enerjinizi düşürmek istemem ama benim gibi sonuçlarda var. Kötü örneğim ve mutlu değilim inşallah siz benim gibi olmazsınız... Kemale de daha önceden bakmıştım sayfası ilgimi çekmişti ama böylece bıraksam da olur gibi..Bnce herşey tersi çıktıysa birdaha baktırma ama imkanın varsa cafe falcısına git enazından ayrıntı ve detay olarak daha iyi biliyorlar birde nasıl hepsininki tersi çıktı bana bir listelesene tellwedekileri bn onlara baktırdım cunkı bnde iyi deilim dertleşelim istersen özele gel merak ettım nasıl tersi çıkıyor bnde enıyı cafe falcıları bıldı şuan online da bilen kimse yok eski sevgilim kayıplara karıştı aniden bi nevi öldü bunu kimse bilemedi kimse borçlarımı bilemedi seninkide böyle birşey mi????
kemal devrim i deneme bence.oldukça olumlu ve tarihler bildiğin patladı o paraya yazık olur, benim binnazda ilk denediğim falcılardandı şubat gibi atmıştım sanırım nisan ayına çok emin tarih verdi ve acayip patladı olaylar da öyle olmadı, hatta ozamanlar çok sevinmiştim herşey bukadar güzel olacak diyesana çok pembiş bir dünya sunar ve de üzerine bir dünya para vermiş olursun
Şöyle ki verilen tarihleri zaten silip attım tarihsel bir beklentim yoktu. Aşk konusunda söylenenin tam zıttı oldu çocuk sadece sır olmadı aynı zamanda bendeki kütük millete ince ruhlu bir varlık oldu, iş eğitim alanlarında hep pembik pembikti herşey. Bir çakıldım küt(!) parçamı bulamamazsın. Hiç kimse bilemedi kötü olacağını beklediğim sonuçlar hep pozitifti hep yüksek puanlar hep başarılar olacaktı.. Olmadı. Bir de üstüne çok yüklü bir borca girmek zorunda kaldım. Çok üzgünüm enerjinizi düşürmek istemem ama benim gibi sonuçlarda var. Kötü örneğim ve mutlu değilim inşallah siz benim gibi olmazsınız... Kemale de daha önceden bakmıştım sayfası ilgimi çekmişti ama böylece bıraksam da olur gibi..
Şöyle ki verilen tarihleri zaten silip attım tarihsel bir beklentim yoktu. Aşk konusunda söylenenin tam zıttı oldu çocuk sadece sır olmadı aynı zamanda bendeki kütük millete ince ruhlu bir varlık oldu, iş eğitim alanlarında hep pembik pembikti herşey. Bir çakıldım küt(!) parçamı bulamamazsın. Hiç kimse bilemedi kötü olacağını beklediğim sonuçlar hep pozitifti hep yüksek puanlar hep başarılar olacaktı.. Olmadı. Bir de üstüne çok yüklü bir borca girmek zorunda kaldım. Çok üzgünüm enerjinizi düşürmek istemem ama benim gibi sonuçlarda var. Kötü örneğim ve mutlu değilim inşallah siz benim gibi olmazsınız... Kemale de daha önceden bakmıştım sayfası ilgimi çekmişti ama böylece bıraksam da olur gibi..
Çok teşekkür ederim kesinlikle haklısın.. Daha öncede patlayan olmuştu ama bu defa üstüste gelince ağır oldu bana..Umarım bu süreci kısa zamanda en güzel şekilde atlatırsınız... söylediklerinden çıkarttıgım hiçkimsenin dediğinin çıkmaması olmuş ama bende yıllardır fal baktırıyorum tecrubem şunu dıyor falcu genelde olumlu pembe konuşur bizde olumsuza ınanırız işte olumsuz konuştu iyi falcı deriz ya bnm başıma 2kez geldi olumsuz konuşupta olumlu çıkan yani ben yeni ilişkimde olumsız söyleyenler yuzunden adam gercekten sevse de ınanmamıştım ona biz aşk yasarken şimdiyse o bendeb bıktı ortadan kayboldu ben ise şimdi anladım buyuzden hiçbir fala inanmıyorum hatta ses kayıtlarımı silcen bende borçlandım ve şunu dıyım yeni ve guzel bir aşk başlangıcı olsa ve ilk tatsızlıkta falcıya gitsek yıne aynı şeylere olur oyuzden gitmemek lazım atmamak lazım inan bnde mutsuzum ama bnmkiçdaha çok o bana aşıkken üstelik ilkkez birinim aşkını bukadar hıssetmişjen vesveselerimle başının etini yememdi bnö mutsuzlıgumun nedeni bu unutmk için kredi çektım tatile gıttım düşünün artık üstelik işimde gitti şimdi dımdızlak ortadayım falcılar sadece bir kısmını goruyorlar bnce bnm eski Sevgılıme kotu bahsederlerdi ama bn şu 2ilişkimde anladıgım beni kimse onum kadar sevmemiş oyuzden baktırcaksanızda inanmayın can sıkıntısı gıderme aracı olsun bunı çok net tavsıye edıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?