Binnaz Abla

Çok teşekkür ederim kesinlikle haklısın.. Daha öncede patlayan olmuştu ama bu defa üstüste gelince ağır oldu bana..

Sadece enstantane ler biliyorlar yasadigim birşey mesela çok para gelecek yazın sana demişlerdi evet geldide ama krediyle geldi borç yanii:)) yeni sevgilin evlilik teklifi yle gelecek ama eskısını dusımdugun ıcın kabul etmıyceksin dedıler oysa ben adamın yalanını yakaladığım için kabul etmedim eskısıde gelmedi ona bakan bır falcı daha sen bu adamı ıstemıyceksin demişti yıllar once oysa ben severek ayrıldm içim yanıyor falda ise "ohh ben ayrılan ben olckmışım acı cekmicem" diyr sevınmıştım öyle olmadı hâlâ unutamadım....3sü evrak sorununu şu şu kişi çözecek dediler sadece çözüm konuşması geçti o ara bu falı çıktı sandım sevincten göklerdeydim ama olmadı dıyalog dısında sorun çözülmedi...... buraya ibret dıye yazıyorum sadece enstantane biliyorlar içerik sıfır falcılarda içini biz dolduruyoruz......... adama hakaret et eski sevgili gelmez kredi çek borç bitmez vs vs

Çok teşekkür ederim kesinlikle haklısın.. Daha öncede patlayan olmuştu ama bu defa üstüste gelince ağır oldu bana..

Sadece enstantane ler biliyorlar yasadigim birşey mesela çok para gelecek yazın sana demişlerdi evet geldide ama krediyle geldi borç yanii:)) yeni sevgilin evlilik teklifi yle gelecek ama eskısını dusımdugun ıcın kabul etmıyceksin dedıler oysa ben adamın yalanını yakaladığım için kabul etmedim eskısıde gelmedi ona bakan bır falcı daha sen bu adamı ıstemıyceksin demişti yıllar once oysa ben severek ayrıldm içim yanıyor falda ise "ohh ben ayrılan ben olckmışım acı cekmicem" diyr sevınmıştım öyle olmadı hâlâ unutamadım....3sü evrak sorununu şu şu kişi çözecek dediler sadece çözüm konuşması geçti o ara bu falı çıktı sandım sevincten göklerdeydim ama olmadı dıyalog dısında sorun çözülmedi...... buraya ibret dıye yazıyorum sadece enstantane biliyorlar içerik sıfır falcılarda içini biz dolduruyoruz......... adama hakaret et eski sevgili gelmez kredi çek borç bitmez vs vs

Deger mi mi kemale 5 kurus degmez ben onun kadar gelisine sallayan biri gormedim fiyatida tamamen 5 yildir siteye çökmua olmasimdan ne dedigi olur ne verdigi tarih cikar atmasyon falci onlar uzak dur

Deger mi mi kemale 5 kurus degmez ben onun kadar gelisine sallayan biri gormedim fiyatida tamamen 5 yildir siteye çökmua olmasimdan ne dedigi olur ne verdigi tarih cikar atmasyon falci onlar uzak dur
Sayfasında herkes çok memnun kaldım vs yazınca bende inandım sanırım ama teşekkür ederim :)

Sayfasında herkes çok memnun kaldım vs yazınca bende inandım sanırım ama teşekkür ederim :)
Yokkkk... gerçekten de gelişine sallıyor...
3 kere baktırmışım... bir kaç tarih bildi ama o da tamamen tesadüf bence... erkekler şöyle düşünür böyle yapar goy goy...

bende mert göktürke aynı seyi söyleyebirim adam öyle bir sallamıski suan hesabımdan baktım tüm fallarıma bu kadar felaket tellalı olunur bende aptal gibi o zaman cok üzülmüstüm simdi hepsinin tam tersi oldu ona kalsa ölmediğim kalmıstı bi

2016 baktirdim aklimdaki kişi için olmaz dedi kendisi başka kişiyi tarif etti aklimdaki oldu onun ki hala gelcek

Olumluya inanmak da olmuyor olumsuza inanmakta... İki ucu... Der susarım

Bende altına imzamı atarım bu lafın:)
ama cıdden yaaa kırılan ayna parçaları gini bilebiliyorlar ancak.. hal böyleyken kimseyi ne beni sevmıyor dıye suclamalı nede sevıyor dıye göklere çıkartmalı....

inceleyeyim merak ettim:)
Fal kutusu sitesinin falcılarını överdi hep hatta reklam mı demiştim bi ara, ona güvenip o siteye de para kaptırdım. Şimdi 2.hesapla da fal kutusu övülmüş Kazen yazmış 2.hesabın diye. Aramızda fal baktırıyor görünen falcılar da var gibi :)

buranın taktiğini çözmüşlerdir bence de:) güven sağlamak kolay zaten hepimiz umut arıyoruz

Yaa bana sarmış bi de o fal kutusuna dünya para harcadım ilk zamanlar ne hikmetse sadece Alaçatının falları çıkmış..Şimdi düşününce her yazdığında farklı bi falcıyı övmüş zaten anlaşılıyor...Ayıp ya insan kkandırmak çok yazık günah...

Yemin ederim aynılarını yaşıyorum. Şu şu şu olacak ve sonunda da bu olacak diyorlar. Şu şu şu oluyor, ama sonunda bu olmuyor tam tersi oluyor. Çok saçma anlattım ama anladınız bence kızlar

Yemin ederim aynılarını yaşıyorum. Şu şu şu olacak ve sonunda da bu olacak diyorlar. Şu şu şu oluyor, ama sonunda bu olmuyor tam tersi oluyor. Çok saçma anlattım ama anladınız bence kızlar

Bence çok güzel anlattın:)
erkekler kafasına eseni yapıyor bizde oyle olmalıyız bn oyle yaptım unutmk için fıtnes spor vb ama şuandada nakıt sıkıntsu var oyuzden genr buraya sardım son gublerde moda oldu hıc sebepsiz ayrılıklar yaaa fallara yemın ederım artkk ınanmıyorum sadece can sıkıntısı na

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…