kızlar selam
bir kısmı çıkan bir falım var
1,5 ay önce bennaya iskambil baktırmıştım. esas konuda verdiği vade patlayalı 1 ay oluyor. ama falda bana yeni birisini görmüştü. tam tarif ettiği tarihlerde tam tarif ettiği gibi biriyle tanıştım. ama bennanın dediğinin aksine aramızda bir şey olma ihtimali yok denecek kadar az
olaylar bennanın dediği gibi gelişmedi ve geri kalan kısmı da gelişmeyecek; ama bunu yazmadan geçemedim. en azından bir kısmı tutan falım var
Ya benim de okulum tatile girdi ben de aylak kaldım geldim yine buraya sardım. Allahtan benim de ailemin yanındayım diye çok harçlığım olmuyor da çok baktıramıyorumBence çok güzel anlattın:)
erkekler kafasına eseni yapıyor bizde oyle olmalıyız bn oyle yaptım unutmk için fıtnes spor vb ama şuandada nakıt sıkıntsu var oyuzden genr buraya sardım son gublerde moda oldu hıc sebepsiz ayrılıklar yaaa fallara yemın ederım artkk ınanmıyorum sadece can sıkıntısı na
Bana vadesi daha var ama ben de beğendim onu en gerçekçi falımdı sanırım.Kizlar elfin demet cikti diyen var mi? Katina attim da yorumlari cok gercekci geldi hic pembeci degil
Bana karşı tarafla ilgili bir durum söylemisti faldan 5 gün sonra erkek arkadaşım tam onun dedigi gibi bir durumunu anlattı ben epey şaşırdım.Kizlar elfin demet cikti diyen var mi? Katina attim da yorumlari cok gercekci geldi hic pembeci degil
Katina attım ben sadece katina bakıyor galibaMerak kızlar elin demete ne attiniz
Sadece katina bakıyor. :)Merak kızlar elin demete ne attiniz
kendisine ara ara fal atıyorum bana temmuz ayında dediği şey oldu benle enerjisi kesinlikle tuttuKizlar elfin demet cikti diyen var mi? Katina attim da yorumlari cok gercekci geldi hic pembeci degil
Bu tablodan anladığım olumsuz olanlar çıkmış, olumlu olanlar patlamış öyle mi ?çıkan ve çıkmayan fal haberleriyle geldim;
çıkanlar, Firuze Aydın, sevval erdal, inci turan
Çıkmayanlar ; Banu bahram,Aslıhan yılmaz(aslıhan aslında anı iyi yorumlamıştı ama gelecek dediği gibi olmadı hiç.) Müge aydın da patladı,
melisa yılmaz a yeni gönderdim biraz kart okuyor ama gerçekçi geldi yorumları dediği tarihe daha var beklemede.
aynen öyle oldu. banu bahram hele fena patladı. nasıl okadar yüksek puanı anlamıyorum. belki enerjimiz tutmamıştır.Bu tablodan anladığım olumsuz olanlar çıkmış, olumlu olanlar patlamış öyle mi ?
Diğerlerinden yorum almadım ama Şevval Erdal bende de feci olumsuzdu ama tam tersi hatta fazlasıyla olumlu şeyler yaşıyorum şu anda... Olumsuz diye çok kötü düşünmeyin derim ben nacizane...aynen öyle oldu. banu bahram hele fena patladı. nasıl okadar yüksek puanı anlamıyorum. belki enerjimiz tutmamıştır.
Diğerlerinden yorum almadım ama Şevval Erdal bende de feci olumsuzdu ama tam tersi hatta fazlasıyla olumlu şeyler yaşıyorum şu anda... Olumsuz diye çok kötü düşünmeyin derim ben nacizane...
Şevval bende de olumsudu ama onun dedigi gibi olmadiDiğerlerinden yorum almadım ama Şevval Erdal bende de feci olumsuzdu ama tam tersi hatta fazlasıyla olumlu şeyler yaşıyorum şu anda... Olumsuz diye çok kötü düşünmeyin derim ben nacizane...
bende aşk konusunda olumsuzdu tamam olumsuza açık bi durumdu öyle de oldu ama sevval erdal kestirip attı yani sonuç olumsuz olduğu için çıkmış oldu fal. ama iş konusunda çok olumluydu onun henüz vakti gelmedi.Şevval bende de olumsudu ama onun dedigi gibi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?