Binnaz Abla

kızlar selam
bir kısmı çıkan bir falım var

1,5 ay önce bennaya iskambil baktırmıştım. esas konuda verdiği vade patlayalı 1 ay oluyor. ama falda bana yeni birisini görmüştü. tam tarif ettiği tarihlerde tam tarif ettiği gibi biriyle tanıştım. ama bennanın dediğinin aksine aramızda bir şey olma ihtimali yok denecek kadar az

olaylar bennanın dediği gibi gelişmedi ve geri kalan kısmı da gelişmeyecek; ama bunu yazmadan geçemedim. en azından bir kısmı tutan falım var

işte hep oyle oluyor tanışıyorsun dedıgı kişyle sonrası tam bır muamma bnde tanıştım dedıklerı kışıyle hanii hemen unutcktım ardıma bıle bakmıycaktım yok oyle bişey olmadı

Ya benim de okulum tatile girdi ben de aylak kaldım geldim yine buraya sardım. Allahtan benim de ailemin yanındayım diye çok harçlığım olmuyor da çok baktıramıyorum Gerçekten fallara işsizlikten sarıyoruz bizde alışkanlık olmuş. Aynen öyle erkekler biraz fevri, bi de benciller sanki. Darısı başımıza

Kizlar elfin demet cikti diyen var mi? Katina attim da yorumlari cok gercekci geldi hic pembeci degil
Bana karşı tarafla ilgili bir durum söylemisti faldan 5 gün sonra erkek arkadaşım tam onun dedigi gibi bir durumunu anlattı ben epey şaşırdım.
Bir de ağustosun ikinci haftası için bir vade verdi beklemedeyim

Herhalde benle de enerjisi tutacak gibi hissediyorum :)) bence binnazda pembe pembe ucmayan tek falcilardan biri. Digeri de nehir hakkini yemeyeyim

çıkan ve çıkmayan fal haberleriyle geldim;
çıkanlar, Firuze Aydın, sevval erdal, inci turan
Çıkmayanlar ; Banu bahram,Aslıhan yılmaz(aslıhan aslında anı iyi yorumlamıştı ama gelecek dediği gibi olmadı hiç.) Müge aydın da patladı,
melisa yılmaz a yeni gönderdim biraz kart okuyor ama gerçekçi geldi yorumları dediği tarihe daha var beklemede.

Bu tablodan anladığım olumsuz olanlar çıkmış, olumlu olanlar patlamış öyle mi ?

aynen öyle oldu. banu bahram hele fena patladı. nasıl okadar yüksek puanı anlamıyorum. belki enerjimiz tutmamıştır.
Diğerlerinden yorum almadım ama Şevval Erdal bende de feci olumsuzdu ama tam tersi hatta fazlasıyla olumlu şeyler yaşıyorum şu anda... Olumsuz diye çok kötü düşünmeyin derim ben nacizane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…