bizim de seninle tam ters sana olumsuz diyen yorumcularrın tamamı bana olumlu... olumlu yorum yapanların tamamı bana olumsuz yorum yapmıştı :)) henğz beklemede:) bende sana çıkanlar çıksın istiyorum::))aynen öyle oldu. banu bahram hele fena patladı. nasıl okadar yüksek puanı anlamıyorum. belki enerjimiz tutmamıştır.
özellikle firuzenin olumlu yorum yaptığı yazılmış ama bende öyle olmadı geçmişi ve anı bayağ iyi bildi analizler iyidi ve olmayacağına olmaması gerektiğine dair birsürü şey saydı hatta birara benim sesim kısıldıbizim de seninle tam ters sana olumsuz diyen yorumcularrın tamamı bana olumlu... olumlu yorum yapanların tamamı bana olumsuz yorum yapmıştı :)) henğz beklemede:) bende sana çıkanlar çıksın istiyorum::))
bunu belirtmekten bıkmayacağım; Firuza Aydın Fahriye Işıksaçanla paylaşıyor. Fahriyeden aldığı bilgileri bana satıp(mesleğime kadar) kahinmiş gibi davrandı kadın resmen ki Fahriye fal tecrübesi olmayanların ağzından güzel laf alır zaten. Yani bilgi araklamadan iyi fal bakıyordur onu bilemem ama o ikisinin paslaştığından adım kadar eminim.özellikle firuzenin olumlu yorum yaptığı yazılmış ama bende öyle olmadı geçmişi ve anı bayağ iyi bildi analizler iyidi ve olmayacağına olmaması gerektiğine dair birsürü şey saydı hatta birara benim sesim kısıldıhmm yaa diyebildim.
bunu belirtmekten bıkmayacağım; Firuza Aydın Fahriye Işıksaçanla paylaşıyor. Fahriyeden aldığı bilgileri bana satıp(mesleğime kadar) kahinmiş gibi davrandı kadın resmen ki Fahriye fal tecrübesi olmayanların ağzından güzel laf alır zaten. Yani bilgi araklamadan iyi fal bakıyordur onu bilemem ama o ikisinin paslaştığından adım kadar eminim.
medyumselena@hotmail.comMerhabalar, selana ya maille ulasmaya calısıyorum mail adresini bilen varmı
Cok tesekkür ederim
ayyy sahtekar firuze yani ben fahriyeye hiç baktırmadım buna rağmen firuze bildi ama sonuçta hiç etik değil. nekadar bilirse bilsin resmen insanların umutlarıyila oynuyorlar. bana da medyumum falan dedi ama ben o kısmıyla pek ilgilenmemiştim, daha çok baktığı fala odaklandım, yine de insan bi aptal hissediyor tabi kendini şu durumdabunu belirtmekten bıkmayacağım; Firuza Aydın Fahriye Işıksaçanla paylaşıyor. Fahriyeden aldığı bilgileri bana satıp(mesleğime kadar) kahinmiş gibi davrandı kadın resmen ki Fahriye fal tecrübesi olmayanların ağzından güzel laf alır zaten. Yani bilgi araklamadan iyi fal bakıyordur onu bilemem ama o ikisinin paslaştığından adım kadar eminim.
selin imer daha çok edebiyatçı gibi ben mart ayında baktırmıştım dediği zamanlarda hiç öyle seyler olmadı ama zamana takılmıyorum belki 5-6 ay öteliyordur. Hüma da zamanda bilemedi ama daha sonra onun dediği gibi oldu. zamana çok takılmamak lazım belki de.Firuzeye ilk falımı 2016 mayıs ayında baktırmıştım katinaydı beni şaşırtmıştı tahminleriyle o zaman sesli yorumluyordu sonrasında telefonda görüşmeye geçti iki kez falan daha baktırdım artık faldan ziyade sohbete döndü konuşmalar zaten fiyatıda arttı sanıyorum bir daha denemedim . Ama dün dayanamadım selin imere baktırdım ve falına bayıldım resmen
Cemre'yi bilmiyorum.Sembol fal uygulamasinda cemreye fal baktiraniniz oldu mu?
bınnaz da begendinz var mıselin imer daha çok edebiyatçı gibi ben mart ayında baktırmıştım dediği zamanlarda hiç öyle seyler olmadı ama zamana takılmıyorum belki 5-6 ay öteliyordur. Hüma da zamanda bilemedi ama daha sonra onun dediği gibi oldu. zamana çok takılmamak lazım belki de.
Binnazda sanırım en olur bu dediğim tutarlı Elifhanzade var baktırdıklarım arasında, Asenat ve sezgi candan a baktıramadım çünkü hiç online yakalayamadım onun dışında burada muhabbeti geçen hepsine baktırdım sanırım.bınnaz da begendinz var mı
Cok teşekkürlerCemre'yi bilmiyorum.
Ama sakin ulasamayip baska birini deneyecek olursan Fatma'ya atma. Hem yazili mesaj seklinde bakti, hem de toplasan 6 cumle etmezdi. Soracagin soru var mi dediginde ben bitti mi diye sasirdim. cok yazdim gelmedi mi dedi b de :)
Yazdiklarini tekrar ettim. O da bana ben sana ekrani kopyalayayim dedi. Ayni seyi gonderdi. Saka gibiydi.
Uygulamayi sildim ben. Bu dedigim bir sure onceydi.
Pelin.bilge olumsuzmus baktirmadim ben dahaBinnaz ablada fal baktırmak istiyorum ama hiçbirine güvenemiyorum çünkü geçmiş süreçte çok batırdım çoğu pembe tablo çizmişti. Önerebileceğiniz biri var mi ? Çok ihtiyacım var
Binnaz ablada fal baktırmak istiyorum ama hiçbirine güvenemiyorum çünkü geçmiş süreçte çok batırdım çoğu pembe tablo çizmişti. Önerebileceğiniz biri var mi ? Çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?