- 2 Ağustos 2017
- 33
- 19
- 3
Ester Kira tarotta iyi dene derim.Ester kira yada Rezzan abla nasıl?? Binnaz abladakiler yerine hangisine fal yollayayım tarot yada katına?? Acil")
fallara sararsan aynı sorun seninle falı bırakana kadar gider daha da içine girersin sorunun sabit tutarsın aklındakileri fal dinleye dinleye ben en başlar öyleydim çok kötü bir durumYada ben en iyisi psikolog ile görüşmeye gideyim içinde bulunduğum durumu halledemiyorum fallara sardım
Birden fazla profile izin vermeleri de ayri bir sacmalik zaten. Tellwe yonetimi bu konuda cok eksik bence. Her isteyene uyelik veriyorlar. Burada bile kac kisi bakmak icin nasil oluyor diye kaydolmustu.Tellwe sitesinin yeni dolandırıcılık yöntemi. Beyazmelek'den sonra kendini falcı zanneden Herra da canlı fal olmazsa falına bakmam diye iade etmiş. Kimse bu sahtekarlara canlı faldan baktırmasın. Birkaç kelime konuşup vakit bitti istersen daha kredi al diyorlarmış. Bugün benim de başıma geldi.İnsanların paralarını utanmadan bu yolla yemeğe çalışıyorlar. Daha sonra da kendilerine ait forumda insanların haklarında konuşuyorlar @Mavikurdele10 dün bahsetmişti sanırım.Bugün ben de okudum yazılanları. Fal bakmak zaten yasak Tellwe yönetimi ve falcıları. İnsanlara yollanan kopyala yapıştır falların da ekran görüntüleri mevcut.Dikkat edin yaptıklarınızı kanıtlayıp şikayet ettirmek zorunda bırakmayın kendinizi.
ooo ben de üye oldum. 2 dakikalık iş. Önceden canlı fal sahtekarlığı yoktu. Şu an onu çıkarmışlar bide. Biz uyardık herkesi. Bundan sonra baktıran kendisi bilir.Birden fazla profile izin vermeleri de ayri bir sacmalik zaten. Tellwe yonetimi bu konuda cok eksik bence. Her isteyene uyelik veriyorlar. Burada bile kac kisi bakmak icin nasil oluyor diye kaydolmustu.
Artik para kazandirmamak lazim o siteye!
Adamlar bizim için 24 saat buradalar,bağımlı olmuşlar gibi şeyler yazmışlar. Umurlarında bile değil ki. Para kazansınlar yeterkopyala yapıstır yapan beyazkarınca vip+ olmus..baska sitelerde kopyalar yapstr yapanları atıyolar..bu nasıl bişey ben anlamadım
Kayit olur olmaz her falcinin ne yazdigi gorunuyor mu? Merak ettim acaba ben de mi baksam diye :) Kendi sayfalari mi var hepsinin yoksa tek bir forum gibi mi?Adamlar bizim için 24 saat buradalar,bağımlı olmuşlar gibi şeyler yazmışlar. Umurlarında bile değil ki. Para kazansınlar yeter
Kayıt olmana gerek yok ki. Tellwe forum diye google'a yaz. Hepsini okuyabilirsin.Kayit olur olmaz her falcinin ne yazdigi gorunuyor mu? Merak ettim acaba ben de mi baksam diye :) Kendi sayfalari mi var hepsinin yoksa tek bir forum gibi mi?
"Falcıların yüksek oylara sahip olması bizim en çok istediğimiz şey ama herkesi yüksek göstermek yanlış bir tutum olur. Buradaki fal baktıranlar sadece bir kerelik falına baktırmıyor. Müptela olup sabah akşam burada duranlar var." Mesela bunu yazmışlarKayit olur olmaz her falcinin ne yazdigi gorunuyor mu? Merak ettim acaba ben de mi baksam diye :) Kendi sayfalari mi var hepsinin yoksa tek bir forum gibi mi?
"Falcıların yüksek oylara sahip olması bizim en çok istediğimiz şey ama herkesi yüksek göstermek yanlış bir tutum olur. Buradaki fal baktıranlar sadece bir kerelik falına baktırmıyor. Müptela olup sabah akşam burada duranlar var." Mesela bunu yazmışlar
Beyazmelek hiç denemedim de Herra nın yorumculukla uzaktan yakından ilgisi yok.Tellwe sitesinin yeni dolandırıcılık yöntemi. Beyazmelek'den sonra kendini falcı zanneden Herra da canlı fal olmazsa falına bakmam diye iade etmiş. Kimse bu sahtekarlara canlı faldan baktırmasın. Birkaç kelime konuşup vakit bitti istersen daha kredi al diyorlarmış. Bugün benim de başıma geldi.İnsanların paralarını utanmadan bu yolla yemeğe çalışıyorlar. Daha sonra da kendilerine ait forumda insanların haklarında konuşuyorlar @Mavikurdele10 dün bahsetmişti sanırım.Bugün ben de okudum yazılanları. Fal bakmak zaten yasak Tellwe yönetimi ve falcıları. İnsanlara yollanan kopyala yapıştır falların da ekran görüntüleri mevcut.Dikkat edin yaptıklarınızı kanıtlayıp şikayet ettirmek zorunda bırakmayın kendinizi.
Ben denemedim kendisini. Beyazmelek arkadaşıma canlı falda daha iyi görürüm demiş. Saçmalamış ve kızın parasını yemişti. Bilerek süreyi de uzatmıştı. Herra da aynı şekilde canlı fal olmazsa bakmam yazmış bana.Beyazmelek hiç denemedim de Herra nın yorumculukla uzaktan yakından ilgisi yok.
Şimdi okudum da baştan sona saçmalamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?