Ay hala guluyorum :)birisi Elfin Demir'e şöyle yorum yapmış;
"Seni cok seviyorum, Rabbim 72 tl olacagin gunlerini gostersin insallah"
Ne insanlar var ya duaya bakınbu kişi aramızdaysa da kusura bakmasın çok garipsedim
Tellwe sitesinin yeni dolandırıcılık yöntemi. Beyazmelek'den sonra kendini falcı zanneden Herra da canlı fal olmazsa falına bakmam diye iade etmiş. Kimse bu sahtekarlara canlı faldan baktırmasın. Birkaç kelime konuşup vakit bitti istersen daha kredi al diyorlarmış. Bugün benim de başıma geldi.İnsanların paralarını utanmadan bu yolla yemeğe çalışıyorlar. Daha sonra da kendilerine ait forumda insanların haklarında konuşuyorlar @Mavikurdele10 dün bahsetmişti sanırım.Bugün ben de okudum yazılanları. Fal bakmak zaten yasak Tellwe yönetimi ve falcıları. İnsanlara yollanan kopyala yapıştır falların da ekran görüntüleri mevcut.Dikkat edin yaptıklarınızı kanıtlayıp şikayet ettirmek zorunda bırakmayın kendinizi.
Sen kesinlikle benim byzmelek gecmisimi gormelisin ;] ibretlik bir durumdur!Beyazmelek hiç denemedim de Herra nın yorumculukla uzaktan yakından ilgisi yok.
Şimdi okudum da baştan sona saçmalamış...
Ben burasi icin liste yaparken farketmistim. Buyuk harf yazan tayfanin benzerlikleri cok fazla. Herra da buyuk harf mi yaziyor?Inan bu konuda ne yapsak bilemiyorum yazilanlar gercekten cok uzucu hele en son muptela diye bizi nitelendirmeleri ve elimizden gelen sadece buraya yazabilmek
Ayrica herra ve byzmelek zimbirtisina defalarca baktirdim hadi herra bir kez ama byzmelek 5 falim var asla akillanmadigim donemlerde atmisim. Kizlar baktirmayin hikaye yaziyor
Ben burasi icin liste yaparken farketmistim. Buyuk harf yazan tayfanin benzerlikleri cok fazla. Herra da buyuk harf mi yaziyor?
Hmm demek sadece taktik ortak :) canli kazik :)Hayir canim kucuk harfle yaziyor ikisi ayni kisi olmayabilir
Şu "müptela" kelimesi ne kadar onur kırıcı ve çirkin. Kendime sabaha kadar saydırırım ben artık. Uzun süredir tellwe de fal baktırmıyorum zaten. Bir nakta ya geçen ay göndermişim. Benim için bitmiştir Tellwe...."Falcıların yüksek oylara sahip olması bizim en çok istediğimiz şey ama herkesi yüksek göstermek yanlış bir tutum olur. Buradaki fal baktıranlar sadece bir kerelik falına baktırmıyor. Müptela olup sabah akşam burada duranlar var." Mesela bunu yazmışlar
Olumlu seyler yasamana cok sevindim. Paylastigin icin cok tesekkurler. Allah nazardan saklasin. Hersey daha da guzele gitsin insallah.Çıkan fal haberim var kızlarr benim olayım güzel sonuçlandı çok şükür darısı hepinizin başına inşallah .. Baktırdıklarımı kısaca yazayım bilginiz olsun .
ELİF IŞIK : Sonucu olumlu olarak görmüştü öyle de oldu ama ben çok da kuvvetli hisleri olduğunu söyleyemiycem uzun yıllardır fal baktırırım ona çıktığı çok zaman oldu fakat bu olay da biraz attı tuttu gibi geldi bana .
Elfin DEMET : Burda sizlerden birkaç kişi tavsiye etmişti hakkında az şey yazılmıştı ama güzel şeylerdi bir kere baktırma şansı yakaladım ve açıkcası memnun kaldım söylediği gibi ilerledi durum gördüğü gibi de olumlu sonuçlandı . deneyebilirsiniz bence boş yapmıyor gibi geldi bana .
ECEM23 : Benimle enerjisi uyan nadir insanlardan biridir . Uslübu herşeyden önce çok güzeldir . Hislerinin de kuvvetli olduğuna çok fazla inanıyorum An olarak detay bile vermişti şok etmişti beni geleceğide tutturcakmı acaba derken söylediği şekilde ilerledi durumlar zaman olarak da tuttu favorilerimden dir .
ASMARA : Hikayeden ibarettir kendisi . olumluya bağlar durur .
Geysu : Kendisini severim yardımseverdir hatta o huyu da cok iyidir . Ama karakter analizi dışında çok da tuttuuyor diyemem .
binNaz : berbattır yanaşmayın bile durumla hiç alakası olmayan şeyler söyledi kafa bulandırdı başka bişey değil .
PERSEİS : Burada okumuştum zamanında sanırım ondan bir merakla gitmiştim ama olmaması gereken yerde duruyor senaryo felan yazmaya gitsin o fal bakımı ona göre değil .
hepimiz için daha güzele daha iyiye gitsin herşey umarım . hak ediyoruz artık .Olumlu seyler yasamana cok sevindim. Paylastigin icin cok tesekkurler. Allah nazardan saklasin. Hersey daha da guzele gitsin insallah.
Elfini bulamıyorum ne uygulamada ne sitede link atabilirmisinmerhaba kızlar...hüma balın sitesini buldum..o olduğu kesin. tarz aynı çünkü. celcelutiye duası tavsiye etmiş. zamanında bana da söylemişti. bu arada elfin demetin falı kısmen tuttu yada tutmaya başladı. serra güngören temmuz ayı için söyledikleri de oldu. şevdar avaz favorim makinalı tüfek gibi arka arkaya sıralıyor vakit öldürmüyor. dediklerinin çoğu oluyor. kemal devrim e kalsa çoktan doğum yapmıştım :)) selin ımer geçmişi çok iyi anlattı. tabi serra ve şevdar 72.5 her zaman gidilmiyor. elfin 72.5 olana kadar devam...
nasıl yapacağımı söylersen atarım tabi... :))Elfini bulamıyorum ne uygulamada ne sitede link atabilirmisin
Elfin Binnaz daElfini bulamıyorum ne uygulamada ne sitede link atabilirmisin
Çıkan fal haberim var kızlarr benim olayım güzel sonuçlandı çok şükür darısı hepinizin başına inşallah .. Baktırdıklarımı kısaca yazayım bilginiz olsun .
ELİF IŞIK : Sonucu olumlu olarak görmüştü öyle de oldu ama ben çok da kuvvetli hisleri olduğunu söyleyemiycem uzun yıllardır fal baktırırım ona çıktığı çok zaman oldu fakat bu olay da biraz attı tuttu gibi geldi bana .
Elfin DEMET : Burda sizlerden birkaç kişi tavsiye etmişti hakkında az şey yazılmıştı ama güzel şeylerdi bir kere baktırma şansı yakaladım ve açıkcası memnun kaldım söylediği gibi ilerledi durum gördüğü gibi de olumlu sonuçlandı . deneyebilirsiniz bence boş yapmıyor gibi geldi bana .
ECEM23 : Benimle enerjisi uyan nadir insanlardan biridir . Uslübu herşeyden önce çok güzeldir . Hislerinin de kuvvetli olduğuna çok fazla inanıyorum An olarak detay bile vermişti şok etmişti beni geleceğide tutturcakmı acaba derken söylediği şekilde ilerledi durumlar zaman olarak da tuttu favorilerimden dir .
ASMARA : Hikayeden ibarettir kendisi . olumluya bağlar durur .
Geysu : Kendisini severim yardımseverdir hatta o huyu da cok iyidir . Ama karakter analizi dışında çok da tuttuuyor diyemem .
binNaz : berbattır yanaşmayın bile durumla hiç alakası olmayan şeyler söyledi kafa bulandırdı başka bişey değil .
PERSEİS : Burada okumuştum zamanında sanırım ondan bir merakla gitmiştim ama olmaması gereken yerde duruyor senaryo felan yazmaya gitsin o fal bakımı ona göre değil .
canım üstte ki elfin ve elif binnaz abla da bakıyorcanim ecem23 filan dedigin kisiler binnaz abla da mi bakiyorlar
canım üstte ki elfin ve elif binnaz abla da bakıyorcanim ecem23 filan dedigin kisiler binnaz abla da mi bakiyorlar
canım üstte ki elfin ve elif binnaz abla da bakıyor
ecem23 asmara geysu perseis te tellwe de bakıyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?