Binnaz Abla

Inan bu konuda ne yapsak bilemiyorum yazilanlar gercekten cok uzucu hele en son muptela diye bizi nitelendirmeleri ve elimizden gelen sadece buraya yazabilmek

Ayrica herra ve byzmelek zimbirtisina defalarca baktirdim hadi herra bir kez ama byzmelek 5 falim var asla akillanmadigim donemlerde atmisim. Kizlar baktirmayin hikaye yaziyor

Ben burasi icin liste yaparken farketmistim. Buyuk harf yazan tayfanin benzerlikleri cok fazla. Herra da buyuk harf mi yaziyor?

Şu "müptela" kelimesi ne kadar onur kırıcı ve çirkin. Kendime sabaha kadar saydırırım ben artık. Uzun süredir tellwe de fal baktırmıyorum zaten. Bir nakta ya geçen ay göndermişim. Benim için bitmiştir Tellwe....

Çıkan fal haberim var kızlarr benim olayım güzel sonuçlandı çok şükür darısı hepinizin başına inşallah .. Baktırdıklarımı kısaca yazayım bilginiz olsun .

ELİF IŞIK : Sonucu olumlu olarak görmüştü öyle de oldu ama ben çok da kuvvetli hisleri olduğunu söyleyemiycem uzun yıllardır fal baktırırım ona çıktığı çok zaman oldu fakat bu olay da biraz attı tuttu gibi geldi bana .

Elfin DEMET : Burda sizlerden birkaç kişi tavsiye etmişti hakkında az şey yazılmıştı ama güzel şeylerdi bir kere baktırma şansı yakaladım ve açıkcası memnun kaldım söylediği gibi ilerledi durum gördüğü gibi de olumlu sonuçlandı . deneyebilirsiniz bence boş yapmıyor gibi geldi bana .

ECEM23 : Benimle enerjisi uyan nadir insanlardan biridir . Uslübu herşeyden önce çok güzeldir . Hislerinin de kuvvetli olduğuna çok fazla inanıyorum An olarak detay bile vermişti şok etmişti beni geleceğide tutturcakmı acaba derken söylediği şekilde ilerledi durumlar zaman olarak da tuttu favorilerimden dir .

ASMARA : Hikayeden ibarettir kendisi . olumluya bağlar durur .

Geysu : Kendisini severim yardımseverdir hatta o huyu da cok iyidir . Ama karakter analizi dışında çok da tuttuuyor diyemem .

binNaz : berbattır yanaşmayın bile durumla hiç alakası olmayan şeyler söyledi kafa bulandırdı başka bişey değil .

PERSEİS : Burada okumuştum zamanında sanırım ondan bir merakla gitmiştim ama olmaması gereken yerde duruyor senaryo felan yazmaya gitsin o fal bakımı ona göre değil .

Olumlu seyler yasamana cok sevindim. Paylastigin icin cok tesekkurler. Allah nazardan saklasin. Hersey daha da guzele gitsin insallah.

Benim kerem avşarı bulmam lazım internette astrocenter diye telden aramayla fal bakan bi site çıktı google yazınca ama o olduğundan emin değilim isim almış olabilirler sizde mail falan var mı facebook kullanmıyo bulmam lazım onu

Elfin demetin profili açılmıyor link atabilirmisiniz birde ne baktırdı burdakiler ona?

merhaba kızlar...hüma balın sitesini buldum..o olduğu kesin. tarz aynı çünkü. celcelutiye duası tavsiye etmiş. zamanında bana da söylemişti. bu arada elfin demetin falı kısmen tuttu yada tutmaya başladı. serra güngören temmuz ayı için söyledikleri de oldu. şevdar avaz favorim makinalı tüfek gibi arka arkaya sıralıyor vakit öldürmüyor. dediklerinin çoğu oluyor. kemal devrim e kalsa çoktan doğum yapmıştım :)) selin ımer geçmişi çok iyi anlattı. tabi serra ve şevdar 72.5 her zaman gidilmiyor. elfin 72.5 olana kadar devam...

Elfini bulamıyorum ne uygulamada ne sitede link atabilirmisin

canim ecem23 filan dedigin kisiler binnaz abla da mi bakiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…