elfinin zamanı tutmadı ama anlattığı yönde ilerlemeye başladı. ama paraya kıyarım dersen şevdarı tavsiye ederim. elfinde iyi kesinlikle tavsiye ederim. fazla detay verme ama. ben ilk başta şüphelenmiştim çünkü...baktırınca yaz lütfenElfin'in dediklerini verdiği süre içerisinde mi yaşadığınız kızlar??
Ben Elfin'e baktırdım beğendim de ama vadesine daha var. Anlık durumda iyi miydi sizin?elfinin zamanı tutmadı ama anlattığı yönde ilerlemeye başladı. ama paraya kıyarım dersen şevdarı tavsiye ederim. elfinde iyi kesinlikle tavsiye ederim. fazla detay verme ama. ben ilk başta şüphelenmiştim çünkü...baktırınca yaz lütfen
evet çok iyiydi...hatta çok ince bir ayrıntı yakaladı...Ben Elfin'e baktırdım beğendim de ama vadesine daha var. Anlık durumda iyi miydi sizin?
bende hem anda iyiydi hem temmuz ayında olcak dediği bir şey oldu esas konu vade bu ay ama falda hiç esas konu çıkmazBen Elfin'e baktırdım beğendim de ama vadesine daha var. Anlık durumda iyi miydi sizin?
inşallah çıkar diyelim. :)bende hem anda iyiydi hem temmuz ayında olcak dediği bir şey oldu esas konu vade bu ay ama falda hiç esas konu çıkmaz
Elfini bekliyorum girmiyor 355 kredim var önerdiğiniz başka biri var mı yoksa bekleyeyim mi?bende hem anda iyiydi hem temmuz ayında olcak dediği bir şey oldu esas konu vade bu ay ama falda hiç esas konu çıkmaz
binnazda çok fal baktirdim şuan hala kredim var ama baktıracak kimse kalmadı aylin murat,hazar erbab,elfin demet,nehir atesoglu bunlari beğeniyorumElfini bekliyorum girmiyor 355 kredim var önerdiğiniz başka biri var mı yoksa bekleyeyim mi?
Teşekkür ederimmbinnazda çok fal baktirdim şuan hala kredim var ama baktıracak kimse kalmadı aylin murat,hazar erbab,elfin demet,nehir atesoglu bunlari beğeniyorum
Nehir hariç gelecekte hangisi daha çok tuttu aşk için baktıracağım benbinnazda çok fal baktirdim şuan hala kredim var ama baktıracak kimse kalmadı aylin murat,hazar erbab,elfin demet,nehir atesoglu bunlari beğeniyorum
aslında hepsi az çok bir şeyler bildi hepsi olumlu suan en son elfin dediği bir şey oldu bu kişileri yakalarsam baktiriyorum bende aşk için baktirdim nehir hariç fiyatlar düşük deneyebilirsinNehir hariç gelecekte hangisi daha çok tuttu aşk için baktıracağım ben
Elfin hariç uzun zamandır girmiyor diğerleri nehirin kredisi çok yüksek bekliyim elfini o zaman teşekkür ederimmmmaslında hepsi az çok bir şeyler bildi hepsi olumlu suan en son elfin dediği bir şey oldu bu kişileri yakalarsam baktiriyorum bende aşk için baktirdim nehir hariç fiyatlar düşük deneyebilirsin
bir şey değil bizlede PaylaşElfin hariç uzun zamandır girmiyor diğerleri nehirin kredisi çok yüksek bekliyim elfini o zaman teşekkür ederimmmm
Bugün bu saatten sonra girmez gibi mutlaka paylaşırımbir şey değil bizlede Paylaş
Ben Melisa Yılmaz'ı beğenmiştim en son ama burda pek yorumlanmadı o yüzden bilemiyorumElfini bekliyorum girmiyor 355 kredim var önerdiğiniz başka biri var mı yoksa bekleyeyim mi?
ben ona 1 kez attım kartları seçerken kafamda çok net bir konu vardi kartlarda çoğu ters gelmiş bana ne düşünuyorsam onu söyledi aklımı okuduğunu düşünüyorum gizem hatun da bana göre öyle bir şekilde akıl okuyor oyüzden fal olumlu ama ne iyi ne kötü diyebiliyorumBen Melisa Yılmaz'ı beğenmiştim en son ama burda pek yorumlanmadı o yüzden bilemiyorumteyitleyemedim yani.
Bende de böyle oldu, ben baktırdığımda sesli bakıyordu katina da açmıştı ayrıca. Ama Elfinle aynı şeyleri gördüler yine de. Başka baktıran varsa ona göre iyi mi kötü mü çıkar ortaya...ben ona 1 kez attım kartları seçerken kafamda çok net bir konu vardi kartlarda çoğu ters gelmiş bana ne düşünuyorsam onu söyledi aklımı okuduğunu düşünüyorum gizem hatun da bana göre öyle bir şekilde akıl okuyor oyüzden fal olumlu ama ne iyi ne kötü diyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?