Binnaz Abla

Elfin'in dediklerini verdiği süre içerisinde mi yaşadığınız kızlar??
elfinin zamanı tutmadı ama anlattığı yönde ilerlemeye başladı. ama paraya kıyarım dersen şevdarı tavsiye ederim. elfinde iyi kesinlikle tavsiye ederim. fazla detay verme ama. ben ilk başta şüphelenmiştim çünkü...baktırınca yaz lütfen

Sembol fal'da cemre var. Mesajlasarak bakiyor. Attiginiz fotolardan sekilleri kesip su cikmis, bu cikmis diye size atiyor. Herkes pek bi begenmis ama ben begenmedim. Onemli olan onlari yorumlamak çünkü. Hatta bana hoşlanmadığın biru varsa fotosunu at uyum yorumu yapayim da dedi ama istemedim.

Ben Elfin'e baktırdım beğendim de ama vadesine daha var. Anlık durumda iyi miydi sizin?

Nehir hariç gelecekte hangisi daha çok tuttu aşk için baktıracağım ben
aslında hepsi az çok bir şeyler bildi hepsi olumlu suan en son elfin dediği bir şey oldu bu kişileri yakalarsam baktiriyorum bende aşk için baktirdim nehir hariç fiyatlar düşük deneyebilirsin

aslında hepsi az çok bir şeyler bildi hepsi olumlu suan en son elfin dediği bir şey oldu bu kişileri yakalarsam baktiriyorum bende aşk için baktirdim nehir hariç fiyatlar düşük deneyebilirsin
Elfin hariç uzun zamandır girmiyor diğerleri nehirin kredisi çok yüksek bekliyim elfini o zaman teşekkür ederimmmm

Ben Melisa Yılmaz'ı beğenmiştim en son ama burda pek yorumlanmadı o yüzden bilemiyorum teyitleyemedim yani.
ben ona 1 kez attım kartları seçerken kafamda çok net bir konu vardi kartlarda çoğu ters gelmiş bana ne düşünuyorsam onu söyledi aklımı okuduğunu düşünüyorum gizem hatun da bana göre öyle bir şekilde akıl okuyor oyüzden fal olumlu ama ne iyi ne kötü diyebiliyorum

Bende de böyle oldu, ben baktırdığımda sesli bakıyordu katina da açmıştı ayrıca. Ama Elfinle aynı şeyleri gördüler yine de. Başka baktıran varsa ona göre iyi mi kötü mü çıkar ortaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…