elfin ve melisa bana da baktı ikisi de olumluydu ve bende begendim....Bende de böyle oldu, ben baktırdığımda sesli bakıyordu katina da açmıştı ayrıca. Ama Elfinle aynı şeyleri gördüler yine de. Başka baktıran varsa ona göre iyi mi kötü mü çıkar ortaya...
yorum bugünkü tarihiyle fal dün bakilmistir 24 saat sonra yorum gözükuyor sistem oyleBugünün tarihiyle elfine yorum gelmiş ya kaçırdım acaba bildirim açık girmiş olabilir mi ooooooffff
Hayır ben hem yazılı hem sesli baktirdim tel uygulamisina yeni gecmiselfin demet sadece telefonla mı bakıyor ve nasıl oluyoranlamadım
melisa süper ya:)) böyle yorum görmedim:))
Çok muhteşem değil bence. Ama saygılı, kendi kartlarıylada açılım yapıyor. Birde uzun bakıyor.Yaaaaa ama elfine yeni attim bi de melisa cikti uff o kimdi ona mi atsaydim acaba, cok mu iyi
melisa süper ya:)) böyle yorum görmedim:))
kart yorumu anlamlarını yazmıyo dimimelisa süper ya:)) böyle yorum görmedim:))
Yılmazİnsanı zorla günaha sokuyorsunuz daha dün perseise baktırdım
Melisanın soyadı neydi?
Ayy şansa hem melisaya hem elfine yetecek kredim var dahada baktırmam.. bugün elfini bi türlü yakalayamadım bildirime tıkladım doldu hahaha melisa girerse bu akşam onu deniyim 3-4 yıldır deli divane baktırdım anlıyorum az çok kim çıkar çıkmaz bakalım ne diycek banaYaaaaa ama elfine yeni attim bi de melisa cikti uff o kimdi ona mi atsaydim acaba, cok mu iyi
Ayy şansa hem melisaya hem elfine yetecek kredim var dahada baktırmam.. bugün elfini bi türlü yakalayamadım bildirime tıkladım doldu hahaha melisa girerse bu akşam onu deniyim 3-4 yıldır deli divane baktırdım anlıyorum az çok kim çıkar çıkmaz bakalım ne diycek bana
Black bana çıktı ama tarih vermiyor hiç bi şekilde yakın zamanda demişti bana ertesi gün çıktı yaniKankalar lelya, nakta, perseis baktırdım.
Falınustası mı black pearl mü ne diyorsunuz?
Falınustası cherry. Black ı ııh. İkiside aynı sonucu verdi bana ama black pespembe bi gidişatla verdi. Sonuç tutsa da fal tuttu sayılmaz gidişatı hiiç bilemedi. Falınustası bildi ama tarihide tuttuKankalar lelya, nakta, perseis baktırdım.
Falınustası mı black pearl mü ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?