Binnaz Abla

elfin ve melisa bana da baktı ikisi de olumluydu ve bende begendim....

Elfini yakalamak çok zor sizce beklenmeli mi yoksa melisa yılmaz mı? Melisa devamlı giriyor çünkü

Yaaaaa ama elfine yeni attim bi de melisa cikti uff o kimdi ona mi atsaydim acaba, cok mu iyi
Ayy şansa hem melisaya hem elfine yetecek kredim var dahada baktırmam.. bugün elfini bi türlü yakalayamadım bildirime tıkladım doldu hahaha melisa girerse bu akşam onu deniyim 3-4 yıldır deli divane baktırdım anlıyorum az çok kim çıkar çıkmaz bakalım ne diycek bana

Valla hic beklemedim biliyor musun, elfin diye biri vardi binnazda bi bakayim yorumlari iyiydi dedim, sayfasina bir girdim fal baktir yaziyor, firsat bu firsat yollayiverdim hemen

Kankalar lelya, nakta, perseis baktırdım.
Falınustası mı black pearl mü ne diyorsunuz?
Black bana çıktı ama tarih vermiyor hiç bi şekilde yakın zamanda demişti bana ertesi gün çıktı yani çok net fal bakmıyor ama hisleri kuvvetli ve gerçekçi ihtimalleride verdi bana,falınustası promosyon bakmıştı bana kısacık çıktı onun dediğide ama normal atmadım

Kankalar lelya, nakta, perseis baktırdım.
Falınustası mı black pearl mü ne diyorsunuz?
Falınustası cherry. Black ı ııh. İkiside aynı sonucu verdi bana ama black pespembe bi gidişatla verdi. Sonuç tutsa da fal tuttu sayılmaz gidişatı hiiç bilemedi. Falınustası bildi ama tarihide tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…