ya nerede bu falcılar nasıl baktırıyosunuz ben nakadar cahil kalmışım ayol yardım edın:))Diyara baktıranınız var mı arkadaşlar ben bugün ona baktırıcam sizce nasıl?
canımcımlarım ya bu falcılar nirde nasıl baktırılıyo bende istiyorum kızlarr.:)ben hiç bişi bilmiyom burdayım ama yazık yazık bana:))binnazdaki diyarsa aman aman uzak dur derim...
bende katılıyorum bıtanem sana ben melegı gercekten severım cok onemlı bıseyı bılmıştı ztn ondan sonra ona hep baktırdım ama rezzan abla bende en son falımdakı konuşmasından bıraz sınırlendım olabılırde olmayabılırde demış ucu acık bırakmış melek ayrıca deıdgın gıbı o kadar tatlı dıllı anlatıyokı sevıyorum o kızı ayrıca kotu bı nıyetı oldugunuda dusunmuyorum benımde ınsanlar konusunda hıslerım kuvetlıldır ama gel gorkı ılışkımde bunu başaramadım salaga baglıyrummofff kı nee off melegın dedıgıde bı adım olucakmış hayatımda beklıyorum ve deıdgın gıbı tek cagre dua etmek başka cagremız yokkı
canımcımlarım ya bu falcılar nirde nasıl baktırılıyo bende istiyorum kızlarr.:)ben hiç bişi bilmiyom burdayım ama yazık yazık bana:))
tatlis negatif evet hatta ilk fallarimdan biri melegindi ztn yeni ayrilmisim kafam yerinde degil bi fal geldi daha beter coktum ama o fal cikti iste son falinda da baskasi var dedi evet varmis nisanliymis.olumlu duymak istiyoruz da iste gercekler herzaman olumlu olmayabiliyor
canımcımlarım ya bu falcılar nirde nasıl baktırılıyo bende istiyorum kızlarr.:)ben hiç bişi bilmiyom burdayım ama yazık yazık bana:))
nalan abla berbat berbat
Aaaaaa neden neden. Olumlu olumsuz herseyi söyler aslinda
yok ya ne an var ne geçmiş dolayısıyla gelecek de yalan
Benim fikrim onunla ilgili "denenebilir"falcılardan olduğudur.Ne çok mükemmel ne de dipte.Demek ki sana en kötü hâli denk gelmiş.Oluya ya öyle bazen güvenerek tavsiye ediyosun ama hüsran yaratıyorlar.nalan abla berbat berbat
Benim fikrim onunla ilgili "denenebilir"falcılardan olduğudur.Ne çok mükemmel ne de dipte.Demek ki sana en kötü hâli denk gelmiş.Oluya ya öyle bazen güvenerek tavsiye ediyosun ama hüsran yaratıyorlar.
Senin yazdığından anladığım kadarıyla tam yoğunlaşamamış sanki,gitmiş gelmiş gibi.İnşallah yinede( şayet güzel şeyler söylediyse) umarım çıkar ve bizi şaşırtır.ya seni seviyo git konuş küsüşmüşsünüz der gibi fal bakmış.hani liseli aşıklarmışız da tripleşmişiz ben de koşup fal bakmışım gibi. 2324 tane isim saymış biriyle alakalı tanıdık kişi yok.
sadece eski tarihler konusunda garip bir şekilde nokta atışımsıları var.ama garipti. bişeyler hissediyor,etrafında dönüyor ama başka yerlere yoruyor gibiydi. kopuk kopuk bir garipti
Senin yazdığından anladığım kadarıyla tam yoğunlaşamamış sanki,gitmiş gelmiş gibi.İnşallah yinede( şayet güzel şeyler söylediyse) umarım çıkar ve bizi şaşırtır.
valla o kadar bunalıyorumkı ya bulamadık adam gıbı bı falcı valla azcık yakın olsa mardındekı kadına gıtcemde orasıda taaaa cehennemın dıbı ya
google yaz mardın kızıltepe falcısı dıye ama yazma sen sımdı orayada gıtmeye kalkarsın
Ayyyy ben arastirdim..kizcagizlarim toplanin mardine gidiyoruz: zaten bugune kadar verdiğimiz paralarla 5 defa gider gelirdik. En iyisi gidelim de bu isi kökten bitirelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?