Binnaz Abla

Tüm falların güzel tarafı çıksın canım hepimize.Rezzan abla bence göremediği zaman bilerek ucu açık bırakıyor.Çünkü bu şekilde "bilemedi"durumuna asla düşmeyeceğinin farkında.Ancak bu tahmini sana ben de yapabilirim canım benim.Olacak yada olmayacak.Sanırım yaşam süreci içinde başka olasılıkta yok.Rezzan ablaya 4 yıl önce okuduğum bir kişisel gelişim kitabı tavsiye ediyorum burdan.-Olasılıksız Adam Fawer-

canımcımlarım ya bu falcılar nirde nasıl baktırılıyo bende istiyorum kızlarr.:)ben hiç bişi bilmiyom burdayım ama yazık yazık bana:))

Çok tatlısın yaa.Canım siteler;Binnaz abla,Falalem,Falsepeti ve tellwe.Bunlara girdiğinde zaten sitedeki bilgiler seni yönlendirecektir.

yok canim olumsuzluk acisindan degil baska bisi hissediyorum ben onda..bilmiyorum olumluda konussa olumsuzda konusa o ve acelyada bir gariplik hissediyorum ben o tatli seslerin altinda.kadinca bir his deyin gecin tatlilarim

Son düzenleme:
canımcımlarım ya bu falcılar nirde nasıl baktırılıyo bende istiyorum kızlarr.:)ben hiç bişi bilmiyom burdayım ama yazık yazık bana:))

Fal alem. Fal sepeti. Binnaz abla. Telwe yaz cabim cikar. Ama hic bulasma derim ben

nalan abla berbat berbat
Benim fikrim onunla ilgili "denenebilir"falcılardan olduğudur.Ne çok mükemmel ne de dipte.Demek ki sana en kötü hâli denk gelmiş.Oluya ya öyle bazen güvenerek tavsiye ediyosun ama hüsran yaratıyorlar.

Benim fikrim onunla ilgili "denenebilir"falcılardan olduğudur.Ne çok mükemmel ne de dipte.Demek ki sana en kötü hâli denk gelmiş.Oluya ya öyle bazen güvenerek tavsiye ediyosun ama hüsran yaratıyorlar.

ya seni seviyo git konuş küsüşmüşsünüz der gibi fal bakmış.hani liseli aşıklarmışız da tripleşmişiz ben de koşup fal bakmışım gibi. 2324 tane isim saymış biriyle alakalı tanıdık kişi yok.

sadece eski tarihler konusunda garip bir şekilde nokta atışımsıları var.ama garipti. bişeyler hissediyor,etrafında dönüyor ama başka yerlere yoruyor gibiydi. kopuk kopuk bir garipti

Senin yazdığından anladığım kadarıyla tam yoğunlaşamamış sanki,gitmiş gelmiş gibi.İnşallah yinede( şayet güzel şeyler söylediyse) umarım çıkar ve bizi şaşırtır.

Senin yazdığından anladığım kadarıyla tam yoğunlaşamamış sanki,gitmiş gelmiş gibi.İnşallah yinede( şayet güzel şeyler söylediyse) umarım çıkar ve bizi şaşırtır.

olumluydu.arkasından aynı falı rezzana attım.rezzan hep bana daha vakti var daha vakti var derdi.şimdi az kalmış ferahlamana ben olacak gibi düşünüyorum boşa sıkıntı yapma dedi.nalanla rezzanın soylediği tek ortak nokta sıkıntının sonuna gelmişsin dediler.
valla sıkıntımdan kurtulayım da ister onunla ister onsuz. ama kurtulayım artık.

valla o kadar bunalıyorumkı ya bulamadık adam gıbı bı falcı valla azcık yakın olsa mardındekı kadına gıtcemde orasıda taaaa cehennemın dıbı ya

google yaz mardın kızıltepe falcısı dıye ama yazma sen sımdı orayada gıtmeye kalkarsın

google yaz mardın kızıltepe falcısı dıye ama yazma sen sımdı orayada gıtmeye kalkarsın

Ayyyy ben arastirdim..kizcagizlarim toplanin mardine gidiyoruz: zaten bugune kadar verdiğimiz paralarla 5 defa gider gelirdik. En iyisi gidelim de bu isi kökten bitirelim...

Ayyyy ben arastirdim..kizcagizlarim toplanin mardine gidiyoruz: zaten bugune kadar verdiğimiz paralarla 5 defa gider gelirdik. En iyisi gidelim de bu isi kökten bitirelim...

evet işte burdakı kıytırık ıkı sey bılen falcılara verıcegımıze oraya verırız bı kerede kokten kurtuluruz ya ama yol cok uzak 6 saatlık falan olsa neyse ama ıse gırıyım valla alırım ucak bıletımı giiderımm gozum gormez valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…