Binnaz Abla

Kızlar fallarım teker teker patladıktan sonra yani uzun bir aradan sonra çıkan fal haberiyle geldiiimmm
Falınustası'nın bana aile içindeki küslük durumuyla ilgili söylediği bir şey doğru çıktı. Çok büyük bir şey değil belki ama birebir tuttu haberiniz olsun

Kızlar merhaba uzun zamandır girmiyordum içimden gelmiyordu cunku...Kimsenin umudunu kirmak istemem ama bütün fallarım patladı aklınıza gelebilecek herkes nakta dan tut geysudan daha aklınıza kimler geliyorsa...o kadar emek verip evlenmeyi planladığım insan ailelerimize kadar tanıştığım insan Suan başkasıyla nişanlanmış 4 ay içinde kendime mi kızıyım falcılara inanmama mi zamanımı bunlarla geçirmeme mi...kimseye fal baktırmayın demicem tabiki ama bilin istedim sadece...fala da tövbe ettim umarim bundan sonrası güzel olur

üzücü bir durum umarım karsina allah daha iyisini cikarsin benimde kafam karışık galiba kendi isteğimle uğruna o kadar fal baktirdigim kişiye arkami dönüp yoluma bakcam bütün fallar otamatik patlamış olcak

Cok uzuldum Basak Allah gonlune gore versin insallah.

kızlar elfinin türkiyedeki fiyatı nedir? ben 7 euro olarak görüyorum, aşağı yukarı aynı mı?

Canım benim çok geçmiş olsun. Aynı şeyleri yaşadık sayılabilir benim de eski sevgilim evlendi ama çok etkilenmedim unutmuştum. O sıralar bana herkes dönecek diyordu. Selena demişti bu çocukla olmaz ama merak etme unutacaksın çok üzülmeyeceksin diye. Sen baktırdın mı merak ettim? Aslında yazmayacaktım üzerine gitmek gibi olmasın diye, ama dayanamadım. Çok özür dilerim ters bir şey dediysem. Hani ben ne derdindeyim kız ne derdinde diye düşünme lütfen, inan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum

Yok oyle düşünmüyorum bana da tek olumsuz konuşan selenaydi ama kizi ben ona söylemiştim mantikende olumsuz yorum yapması lazımdı zaten...keşke falı güzel olsaydida bende evet selena bildi deseydim İnan falı iyi değildi benimle ilgili söylediği hiçbirşeyde olmadı zaten...o yüzden kimseye asla sebep olmak istemem hiçbirinin anı bile bildigini düşünmüyorum artik

Anladım canım inşallah bundan sonra çok güzel şeyler olur. En güzeli hiç baktırmamak haklısın. Ben de baya uzak kalmıştım aslında ama huylu huyundan vazgeçmedi yine döndüm.

Kızlar fal sepeti yağmur sothisi deneyen var mı forumda arattım ama pek Bi şey bulamadım
Ben baktırdım. Hem yazılı hem sesli baktı. İlk baş beğenmemiştim ama sonradan okuyunca beğendim güzel. Ben kahve falı atmıştım 30 liraydı baktırdığım zaman. Fiyata göre iyiydi. Fal çıkarsa yazarım buraya.

Anladım canım inşallah bundan sonra çok güzel şeyler olur. En güzeli hiç baktırmamak haklısın. Ben de baya uzak kalmıştım aslında ama huylu huyundan vazgeçmedi yine döndüm.
Tövbe ettim zaten umarım bu yolumdan asla vazgeçmem...

Canım siz ayrıldıktan sonra mı hemen 4 ay içinde nişanlanmış anlamadım??

Tövbe ettim zaten umarım bu yolumdan asla vazgeçmem...
Vazgeçme Başak. Ben de tövbe etmiştim, sen biliyorsun. Çok övülünce Nakta' ya attım. Moralim bozuldu. Bütün enerjimi aldı gitti. Allahtan hemen geçti o can sıkıntısı. Olan parama ve birkaç saatlik keyfime oldu. Bizi güzel günler bekliyor canım benim.

Biliyorum kuzum hiç takma bılıyosun yanı değmiyor hiç birşey icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…