Binnaz Abla

Bizim gibi sevmiyorlar bizim gibi bağlanamıyorlar maalesef,
ben sevdiğim insanla ayrılık sürecine girdiğimde nefes alamadığımı hissediyordum gerçekten fiziksel olarak yaşıyordum bu acıyı ama onlar için öyle değil işte ne yazık ki bizim kadar etkilenmedikleri için gayet de acımasız olabiliyorlar.
Allah hepimizin karşısına kıymet bilen, can yakmayacak insanlar çıkartsın inşallah...

Ya ben tarot attım bir kaç hafta önce. Yorumunu çok beğendim. 25 dk falandı ayrıca falı. Kart yorumluyor gibi tek tek kart anlamı söylüyor ama gerçekten bildiğim kartların hiç duymadığım anlamları diyebilirim. Bi de tesadüf mü bilmiyorum malum yaz ayındayız ama seninkinin bi seyahat planı var kafasında demişti de çıktı dediği bir hafta önce. Geysuymuş çingeneymiş bence bi çoğundan iyiydi. Bakalım artık devamı çıkarsa yazarım ben de.

Arkadaşlar biliyorsunuzdur Binnaz ablada gümüş, bronz üye olursanız iade alma hakkınız oluyor beğenmediğiniz fallardan. Bende yakın zamanda 2 falcıdan iade aldım. Cidden çok alakasızdı falları. Hemen sonrasında başka 2 falcıda benim fallarımı iade ettiler. Birinin enerjisi tutmamış diğerininde sağlık sorunu varmış efendim. Bende Binnaza yazdım. Falcılar bizim iade aldığımızı görebiliyorlar mı diye ve bingo görüyorlarmış. Yani enerji uyuşmazlığı yada sağlık sorunu yalan Ve bahane anlayacağınız. Bari dürüstçe daha önce iade almışsınız deseler içim yanmayacak.Şu kredilerim bitsin Binnazda artık baktırmak istemiyorum.

25 dk ne uzunmus ya... Neyse ki falsepeti odemesi bana uymuyor da atamam :)
Ama ciddi uzunmus, cikarsa paylasirsin umarim.

Kendine güvenen yorumcu pek aladağ bakar. Bence yorumculuğuna güvenmiyor muş onlar... bilge ve ada'dan peşpeşe iade aldım. Arkasından elfin ve berrak'a attım. İkisi de baktı. Gayet de beğendim. İade almış bakmayalım demediler...

binnazda uzun zamandır fal baktiriyorum altın üye 3 iade hakkı var iade alıyorum senin dediğini bir kez yaşadım 5 tl faldi enerji tutmadı dedi binnazda falci iade etti diye kredi hediye etti:))

Birisi nil uğurlu diğeri özge geziciydi. Yanlış hatırlamıyorsam. İade ettiler fallarımı. Sizde bilin arkadaşlar iade geçmişiniz varsa bu iki falcı ayni şekilde fallarınız iade edebilir

Hemde cok güzel olcak bundan sonrasi biiitanemm..

Arkadaşlar binnaz abla uygulamalardan biri değil mi
Fallari nasil çıkıyor mu
Ayrica ücreti ne kadar oluyor

Birisi nil uğurlu diğeri özge geziciydi. Yanlış hatırlamıyorsam. İade ettiler fallarımı. Sizde bilin arkadaşlar iade geçmişiniz varsa bu iki falcı ayni şekilde fallarınız iade edebilir

Dün benim de benna iade etti falimi enerji tutmamia anlayamadim ama ben daha once hic iadede bulunmamistim kizlar sacma geldi biraz anlam veremedim. Bunun disinda ben de bir suredir kendimi fallara kaptırmış bulunmaktaim bir kac kisiye baktirdim binnaz ablada asagi yukari herkes benzer seyler soylwdi ama nedense şevdara baktirdiktan sonra icim daha cok rahatladi bilmiyorum ama söyledikleri her anlamda yasadijlarimi destekler ve aciklar nitelikteydi bundan sonra da param yettikce şevdara danismayi düşünüyorum ve ondan baska kimseye baktirmayi simdilik dusunmuyorum. Ben de biraz yasayip gormek taraftariyim artik falan cok para yatirdim

hande bende şevdarı çok beğenirim..tuhaf bir enerjisi var.bir gün benim üstünde oturduğum örtünün rengini söylemişti. anda asla yanilmaz zaten ben hep anlık durum analizine göre hareket ediyorum. durumu şekillendirttiriyor aslında sonra onun anlattığı gibi ilerliyor. ben bayılıyorum şevdara ama pahalı ışte. ( dedikleri de mutlaka çıkar beklemek lazım

Bekliyorum şuan bakalim gercekten keske kredim yetseydi de daha fazla konusabilseydik hatta konusmamiz yarim kaldi ilerleyen zamanlarda tekrar danismayi düşünüyorum. Enerji mi denir yoksa baska bisey mi cok guzel bi iletisimimiz oldu olumsuz seyleri de soyledi olumlulari da soylediklerini de yasayacagimi hissettim umarim oyle olur. Aslinda birden fazla kisiye baktirarak daha fazla para ödüyoruz gibi geliyor bana. Kendi acimdan artik tadinda birakma karari aldim cok cok fazla para harcadim bu yolda fazla da olsa tek bi kisiye danismak benim icin artik en iyisi olacak

b
ben şevdara baktirdim vade olarak yaz di ama herhangi bir gelisme yok umudum da yok olcaginida zannetmiyorum

Vazgecmiceksiniz dimi bu kadar amatörce yapmayın...gunah gerçekten günah

Herşeyi biliyorsa bende niye bilemedi burdan ekmek çıkmaz canım boşuna ugrasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…