Binnaz Abla

Ben de bayılıyorum. Yok böyle bir falcı. Her türlü yatak ve masa örtüsü rengini biliyor. Şu an kendini bayağı geliştirdi halı desenine kadar biliyor maşallah
 
Aradığımız falcı sevdarmis biz nasıl başkalarına gittik
sizler yüzünden fikir beyan edemeyecek miyiz. ispatlayacaksın benim şevdar olduğunu. bunu daha önce de yaptınız..sesimi çıkarmadım. buranın sahibi siz misiniz. sizde falcı övüyorsunuz bende müdahale edeyim o zaman her yazdığınıza. ispatlayacaksın bu iftiranı.
 
Et tabi aaa niye etmiyorsun
 
ayyy binnaza şevdar geldi kızlar yok böyle bişey. ne dediyse oldu tarih vermiyor zaten ama söyledikleri oluyor bir bir. ben şok. ...

kim şevdar mı. valla ben harfi harfine yaşadım ve online yakalayamıyorum artık. açar açmaz doluyor kadın.

ufakta olsa mı...bana çok inanılmaz gelmilti anlattıkları ama geçte olsa yaşadım tatlım . vazgeçmem artık inan ama yakalanmıyor malesef

bana herkes olacak dedi bu sitede bir tek o olmayacak dedi verdiği tarih tutmuyor zaten net zaman vermem diyor. eninde sonunda oldu yani. ben memnunum tabiki tercih sizin. deniznurr sen memnun kalmadın mı olmadı mı dediği

türkçen iyi mi canım :))) geçte olsa demek sonunda oluyor zaman tutmuyor demek :)))

hüma bal var bir de şevdar var bu sitede. gerisi boş. hala ucuz fiyatı allahtan bana dedikleri oldu hatta iki arkadaşım da attı fal onlarda devamlı gider oldu ona. anlık çok iyi ne var ne yok döküyor.


o zaman favori listeme yeni biri eklendi...ama diğer söylediklerimi de deneme nde fayda var özellikle serra ve şevdar inanılmaz olabiliyor

gerçekten enerji olayı demek ki... şevdar den edin mi peki


şu sitede epi topu 28 mesajın var ve neredeyse hepsinde şevdarı muhteşem bir varlıkmışçasına övüyorsun… bir de bize "kanıtlayın??" diyorsun… yapma. bizi salak mı zannettin?
 
dikkatli oku elfin ben na serra da var... bilim bakalım ben kimin??? lütfen insanları rahat bırakın özgürce söyleyelim fikrimizi burası sizin değil. ister ayşeyi övetim ister fatmayı. memnunum ki övüyorum. birilerini öven o mu oluyor hemen. kişi kendinden bilirmiş işi. sizlerden de şüphelenelşm o zaman
 
Bı kere benimle oyle emir vaki konuşma tamam mi...arkadaş saolsun ispatlamış bak iste sana arada başkalarını yazman iyi olmuş ama
 
Bı kere benimle oyle emir vaki konuşma tamam mi...arkadaş saolsun ispatlamış bak iste sana arada başkalarını yazman iyi olmuş ama
şevdar hanımı çok beğeniyorum ve herkese tavsiye ediyorum. şevdar hanımın reklama ihtiyacı var çünkü online oluyor saatlerce bekliyor yazık. :))) sizce yakalamanın bu kadar zor olduğu bir falcının reklama ihtiyacı var midir???? beyin bedava
 
İsine bak ya önce üslubunu düzelt sonra gel yaz
 
Haklı çıkmak için yapmayacağınız yok. Beyinsiz diyorsunuz alelade ne ayıp. Gerçekten günlük kininizi nefretinizi gelip burdaki insanlardan çıkarmaya gerek yok. Madem o değilsiniz değilim diyip geçin. Beyin bedavaysa da bi tane alın ayrıca lütfen. Yani birbirimizi hiç tanımıyoruz görmüyoruz diye milletin hakkına girmek ne kolay. Evet sanal ortamdayız ama robot değil karşınızdaki insan.

Ayrıca Benim de çok çok beğendiğim her dediğini yaşadığım falcılar var ama sırf millete çıkmaz belki pra veriyorlar yazık diye düşünüp çekine çekine övüyorum burda.
 
Normalde zerre umurumuzda değilsin ama sizin gibi Allah korkusu olmayan insanlara inananlar var maalesef. Biz onlar için konuşuyoruz. Kız şevdar şu an üzerimde hangi renk kıyafet var. Valla bilirsen sana fal atacam yeminle. Yaz özelden bekliyorum
 
hemen dolıyor çünkü senin gibiler burda böyle konuşuyor ben ona 4 yıl önce baktırdımmmm booooommboooşşş tu okey
 
hemen dolıyor çünkü senin gibiler burda böyle konuşuyor ben ona 4 yıl önce baktırdımmmm booooommboooşşş tu okey
 
Simdi birilerini savunmak adina soylemiyorum ama o yorumcu 4 yil once o sitede yoktu nerden baktirdin acaba? Kizlar birbirimizi üzmeyelim bence boyle seyler icin fal bu kimisine cikar kimisine cikmaz hele ordaki yorumcular icin hic degmez yani bu kadar tartisma. Herkesin begendigi begenmedigi yorumcular var ve bu baslik altinda da bunlar yaziliyor elbette herkes fikrini soylicek sahsen konuyu ben acmistim sevdari begendim diye bu noktaya gelmesine vesile oldugum icin de üzüldüm yapmayin lutfen.
 
Hanımlar sakin olun ve tartışmaya girmeyin rica ediyorum, reklamın yasak olduğunu hatırlamama gerek yok sanırım, reklam yaptığını düşündüğünüz kişileri bildirmeniz gerektiğini de zaten biliyorsunuz.
X bir falcıdan memnun olmayanlara aaa hayır kesinlikle süper biri diyerek ısrarcı olmak kadar ayyyy o falcı mı ıyyyk demekte yanlış, herkesin memnuniyet anlayışı farklıdır, birinde bilir ikisinde bilemez doğa üstü güçleri yok, öyle güçleri olması da imkansız, kahinmiş gibi davranılmasına gerek yok, birini tanıyorum da eskiden yaptığı işlerden sonra Allah Allah bizim çocuk falcı mı olmuş diyorum :))
 

Birincin dereceden kan hisminizi savunuyormus gibi savunmayacaksiniz o zaman falcilari. Her dedigi cikiyormus da bilmem ne. Hangi falcinin her dedigi cikmis. Ilk mesajinizda yazcaktim size, aman dedim bosver baldan. Yapmayin yahu yaziktir gunahtir.
 
Burada suphe duymak cok normal. karsidakini de anlamak lazim. Ben nakta reklamcisi olmakla suclandim bir ara. Bazilari direk bazilari dolayli yazdi bunu.
Reklamci degildim, hicbir ticari iliskim yoktu nakta ile. Ama suclandigimda bile kendimi ifade etmeye calistim.
Zaman gecti, zaman gosterdi. Simdi benimle ilgili suphe duyan insanlarla cok da guzel yazismalarim var.
Bu suphe uzerine tavsiyem zamana birakin o halde. Tartismalar sertlesirse belki ileride iyi arkadas olabileceginiz insanlari kaybedersiniz.
Gereksiz celallenmeler kisinin kendisine zarar verir ilk basta diye dusunuyorum.
 
Aa tekrar merhaba 4 yil once o sitede yoktu demek :) 30 temmuz da uye tarihiniz kacinci hesap acaba :) baya profosyonel misiniz 2 3 4 hesaptan ayri ayri kendinizi mi destekliyosunuz farkli karakterlerde biri candan savunmaci oburu savunmak istemeden savunmaci birini de karsit yapinda hangi karakter sitede tutarsa onunla devam edersiniz..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…