- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Ben de bayılıyorum. Yok böyle bir falcı. Her türlü yatak ve masa örtüsü rengini biliyor. Şu an kendini bayağı geliştirdi halı desenine kadar biliyor maşallahhande bende şevdarı çok beğenirim..tuhaf bir enerjisi var.bir gün benim üstünde oturduğum örtünün rengini söylemişti. anda asla yanilmaz zaten ben hep anlık durum analizine göre hareket ediyorum. durumu şekillendirttiriyor aslında sonra onun anlattığı gibi ilerliyor. ben bayılıyorum şevdara ama pahalı ışte.( dedikleri de mutlaka çıkar beklemek lazım
Aradığımız falcı sevdarmis biz nasıl başkalarına gittikBen de bayılıyorum. Yok böyle bir falcı. Her türlü yatak ve masa örtüsü rengini biliyor. Şu an kendini bayağı geliştirdi halı desenine kadar biliyor maşallah
sizler yüzünden fikir beyan edemeyecek miyiz. ispatlayacaksın benim şevdar olduğunu. bunu daha önce de yaptınız..sesimi çıkarmadım. buranın sahibi siz misiniz. sizde falcı övüyorsunuz bende müdahale edeyim o zaman her yazdığınıza. ispatlayacaksın bu iftiranı.Aradığımız falcı sevdarmis biz nasıl başkalarına gittik
Et tabi aaa niye etmiyorsunsizler yüzünden fikir beyan edemeyecek miyiz. ispatlayacaksın benim şevdar olduğunu. bunu daha önce de yaptınız..sesimi çıkarmadım. buranın sahibi siz misiniz. sizde falcı övüyorsunuz bende müdahale edeyim o zaman her yazdığınıza. ispatlayacaksın bu iftiranı.
ayyy binnaza şevdar geldi kızlar yok böyle bişey. ne dediyse oldu tarih vermiyor zaten ama söyledikleri oluyor bir bir. ben şok. ...
kim şevdar mı. valla ben harfi harfine yaşadım ve online yakalayamıyorum artık. açar açmaz doluyor kadın.
ufakta olsa mı...bana çok inanılmaz gelmilti anlattıkları ama geçte olsa yaşadım tatlım . vazgeçmem artık inan ama yakalanmıyor malesef
bana herkes olacak dedi bu sitede bir tek o olmayacak dedi verdiği tarih tutmuyor zaten net zaman vermem diyor. eninde sonunda oldu yani. ben memnunum tabiki tercih sizin. deniznurr sen memnun kalmadın mı olmadı mı dediği
türkçen iyi mi canım :))) geçte olsa demek sonunda oluyor zaman tutmuyor demek :)))
hüma bal var bir de şevdar var bu sitede. gerisi boş. hala ucuz fiyatı allahtan bana dedikleri oldu hatta iki arkadaşım da attı fal onlarda devamlı gider oldu ona. anlık çok iyi ne var ne yok döküyor.
aslında ilk başta çok oldum birçok detay vardı şüpheye düşürecek kadar. sonuçta orda birçok kişiye fal baktığımı olayı en ince ayrıntısıyla bilenler vardı. elfine hiç birşey anlatmadan yolladım falı ve bu detaylardan bahsetti..yani bilemedim. ben serra güngören benna küçüller ve şevdar avaz hayranıyım. ama elfine detay vermeden baktır eğer sende benim gibi başkanlarına detay verdiysen ve elfin bunları bildiyse işin içinde bişey var demektir
o zaman favori listeme yeni biri eklendi...ama diğer söylediklerimi de deneme nde fayda var özellikle serra ve şevdar inanılmaz olabiliyor
gerçekten enerji olayı demek ki... şevdar den edin mi peki
elfinin zamanı tutmadı ama anlattığı yönde ilerlemeye başladı. ama paraya kıyarım dersen şevdarı tavsiye ederim. elfinde iyi kesinlikle tavsiye ederim. fazla detay verme ama. ben ilk başta şüphelenmiştim çünkü...baktırınca yaz lütfen
şu sitede epi topu 28 mesajın var ve neredeyse hepsinde şevdarı muhteşem bir varlıkmışçasına övüyorsun… bir de bize "kanıtlayın??" diyorsun… yapma. bizi salak mı zannettin?hande bende şevdarı çok beğenirim..tuhaf bir enerjisi var.bir gün benim üstünde oturduğum örtünün rengini söylemişti. anda asla yanilmaz zaten ben hep anlık durum analizine göre hareket ediyorum. durumu şekillendirttiriyor aslında sonra onun anlattığı gibi ilerliyor. ben bayılıyorum şevdara ama pahalı ışte.( dedikleri de mutlaka çıkar beklemek lazım
Bı kere benimle oyle emir vaki konuşma tamam mi...arkadaş saolsun ispatlamış bak iste sana arada başkalarını yazman iyi olmuş amasizler yüzünden fikir beyan edemeyecek miyiz. ispatlayacaksın benim şevdar olduğunu. bunu daha önce de yaptınız..sesimi çıkarmadım. buranın sahibi siz misiniz. sizde falcı övüyorsunuz bende müdahale edeyim o zaman her yazdığınıza. ispatlayacaksın bu iftiranı.
şevdar hanımı çok beğeniyorum ve herkese tavsiye ediyorum. şevdar hanımın reklama ihtiyacı var çünkü online oluyor saatlerce bekliyor yazık. :))) sizce yakalamanın bu kadar zor olduğu bir falcının reklama ihtiyacı var midir???? beyin bedavaBı kere benimle oyle emir vaki konuşma tamam mi...arkadaş saolsun ispatlamış bak iste sana arada başkalarını yazman iyi olmuş ama
İsine bak ya önce üslubunu düzelt sonra gel yazşevdar hanımı çok beğeniyorum ve herkese tavsiye ediyorum. şevdar hanımın reklama ihtiyacı var çünkü online oluyor saatlerce bekliyor yazık. :))) sizce yakalamanın bu kadar zor olduğu bir falcının reklama ihtiyacı var midir???? beyin bedava
Haklı çıkmak için yapmayacağınız yok. Beyinsiz diyorsunuz alelade ne ayıp. Gerçekten günlük kininizi nefretinizi gelip burdaki insanlardan çıkarmaya gerek yok. Madem o değilsiniz değilim diyip geçin. Beyin bedavaysa da bi tane alın ayrıca lütfen. Yani birbirimizi hiç tanımıyoruz görmüyoruz diye milletin hakkına girmek ne kolay. Evet sanal ortamdayız ama robot değil karşınızdaki insan.şevdar hanımı çok beğeniyorum ve herkese tavsiye ediyorum. şevdar hanımın reklama ihtiyacı var çünkü online oluyor saatlerce bekliyor yazık. :))) sizce yakalamanın bu kadar zor olduğu bir falcının reklama ihtiyacı var midir???? beyin bedava
Normalde zerre umurumuzda değilsin ama sizin gibi Allah korkusu olmayan insanlara inananlar var maalesef. Biz onlar için konuşuyoruz. Kız şevdar şu an üzerimde hangi renk kıyafet var. Valla bilirsen sana fal atacam yeminle. Yaz özelden bekliyorumdikkatli oku elfin ben na serra da var... bilim bakalım ben kimin??? lütfen insanları rahat bırakın özgürce söyleyelim fikrimizi burası sizin değil. ister ayşeyi övetim ister fatmayı. memnunum ki övüyorum. birilerini öven o mu oluyor hemen. kişi kendinden bilirmiş işi. sizlerden de şüphelenelşm o zaman
hemen dolıyor çünkü senin gibiler burda böyle konuşuyor ben ona 4 yıl önce baktırdımmmm booooommboooşşş tu okeyşevdar hanımı çok beğeniyorum ve herkese tavsiye ediyorum. şevdar hanımın reklama ihtiyacı var çünkü online oluyor saatlerce bekliyor yazık. :))) sizce yakalamanın bu kadar zor olduğu bir falcının reklama ihtiyacı var midir???? beyin bedava
hemen dolıyor çünkü senin gibiler burda böyle konuşuyor ben ona 4 yıl önce baktırdımmmm booooommboooşşş tu okeyşevdar hanımı çok beğeniyorum ve herkese tavsiye ediyorum. şevdar hanımın reklama ihtiyacı var çünkü online oluyor saatlerce bekliyor yazık. :))) sizce yakalamanın bu kadar zor olduğu bir falcının reklama ihtiyacı var midir???? beyin bedava
şu sitede epi topu 28 mesajın var ve neredeyse hepsinde şevdarı muhteşem bir varlıkmışçasına övüyorsun… bir de bize "kanıtlayın??" diyorsun… yapma. bizi salak mı zannettin?
sizler yüzünden fikir beyan edemeyecek miyiz. ispatlayacaksın benim şevdar olduğunu. bunu daha önce de yaptınız..sesimi çıkarmadım. buranın sahibi siz misiniz. sizde falcı övüyorsunuz bende müdahale edeyim o zaman her yazdığınıza. ispatlayacaksın bu iftiranı.
Burada suphe duymak cok normal. karsidakini de anlamak lazim. Ben nakta reklamcisi olmakla suclandim bir ara. Bazilari direk bazilari dolayli yazdi bunu.dikkatli oku elfin ben na serra da var... bilim bakalım ben kimin??? lütfen insanları rahat bırakın özgürce söyleyelim fikrimizi burası sizin değil. ister ayşeyi övetim ister fatmayı. memnunum ki övüyorum. birilerini öven o mu oluyor hemen. kişi kendinden bilirmiş işi. sizlerden de şüphelenelşm o zaman
Simdi birilerini savunmak adina soylemiyorum ama o yorumcu 4 yil once o sitede yoktu nerden baktirdin acaba? Kizlar birbirimizi üzmeyelim bence boyle seyler icin fal bu kimisine cikar kimisine cikmaz hele ordaki yorumcular icin hic degmez yani bu kadar tartisma. Herkesin begendigi begenmedigi yorumcular var ve bu baslik altinda da bunlar yaziliyor elbette herkes fikrini soylicek sahsen konuyu ben acmistim sevdari begendim diye bu noktaya gelmesine vesile oldugum icin de üzüldüm yapmayin lutfen.
Aa tekrar merhaba 4 yil once o sitede yoktu demek :) 30 temmuz da uye tarihiniz kacinci hesap acaba :) baya profosyonel misiniz 2 3 4 hesaptan ayri ayri kendinizi mi destekliyosunuz farkli karakterlerde biri candan savunmaci oburu savunmak istemeden savunmaci birini de karsit yapinda hangi karakter sitede tutarsa onunla devam edersiniz..Simdi birilerini savunmak adina soylemiyorum ama o yorumcu 4 yil once o sitede yoktu nerden baktirdin acaba? Kizlar birbirimizi üzmeyelim bence boyle seyler icin fal bu kimisine cikar kimisine cikmaz hele ordaki yorumcular icin hic degmez yani bu kadar tartisma. Herkesin begendigi begenmedigi yorumcular var ve bu baslik altinda da bunlar yaziliyor elbette herkes fikrini soylicek sahsen konuyu ben acmistim sevdari begendim diye bu noktaya gelmesine vesile oldugum icin de üzüldüm yapmayin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?